Ostatni post z poprzedniej strony:
szkoda że teraz canna są takie zamulacze i straszne amnezje się po nich łapie. Czekam na jakieś nowości na rynku, jakieś przyjemne canna, ala sativa. Najlepiej bez fluoru. czekam czekam.Aktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
ja sam nigdy nie robilem
od besta dobre maczany mialem
ale ryje mi to leb duzo bardziej niz zwykly sqn wiec wole nature
od besta dobre maczany mialem
ale ryje mi to leb duzo bardziej niz zwykly sqn wiec wole nature

- Status:
-
5f adb najlepsze co mogło powstać naprawdę.
Jest mocarne, ale bardzo uzależnia, jest mega parcie na jaranie.
Robię proporcje 1:15 i nie wiem dlaczego czasem zdarzy się tak że wezmę bucha i mdleje
A czasem walne 3 wiadra i mi fajnie.
Wydaje mi się że ta kana jest trochę nieobliczalna ale mimo wszytko jest moją ulubioną
Jest mocarne, ale bardzo uzależnia, jest mega parcie na jaranie.
Robię proporcje 1:15 i nie wiem dlaczego czasem zdarzy się tak że wezmę bucha i mdleje
A czasem walne 3 wiadra i mi fajnie.
Wydaje mi się że ta kana jest trochę nieobliczalna ale mimo wszytko jest moją ulubioną
korniszon69 ma racje ale latwo sie przy niej stac kannawrakiem ^^
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
- Status:
-
13Stka ma zajebistej jakosci nm2201 moge polecic buszek i godzina fajnej fazki
Chyba ze szukasz cos w stylu bejzbol w potylice XDDD to zawiedziony bedziesz
Chyba ze szukasz cos w stylu bejzbol w potylice XDDD to zawiedziony bedziesz
nm2201 od 13 sztos ale najmocniejsza jak narazie jest 5fadb
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Ja polecam serię sgt np 67 albo 151. Długi czas działania, nie tak schizowy jak po 5f-adb ale jednak swoje potrafi zrobić. Dopalanie raczej bardziej daje coś ala mj bez kary. Na serce też nie wchodzi tak jak te nowe 5f mdmb 2001/5f-adb.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Ja polecam 10g 5fadb do tego 1g nm2201 0,5g sgt67 i 0,5g 5mdmb 2201 na 200g podkładu
mistrzostwo świata ale jazda bez trzymanki
mistrzostwo świata ale jazda bez trzymanki
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
Brakuje Vendora z dobra chminaca cos w stylu mmb czy mdmb. Ktos moze pomoze I nakieruje gdzies bede bardzo wdzieczny;p
Czy ja wiem?
W partnerskim jest pewien V (przedostatni) co ma NM-2201. Super ma liquid do e-fajki na SGT-151 (ale cena zaporowa). Także pechowy ma fajną ofertę... kwestia gustu i osobliwego organzimu.
W partnerskim jest pewien V (przedostatni) co ma NM-2201. Super ma liquid do e-fajki na SGT-151 (ale cena zaporowa). Także pechowy ma fajną ofertę... kwestia gustu i osobliwego organzimu.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
siema, zapraszam do nas
5f adb
5f adb brown
5F MDMB 2201
AB-CHMFUPPYCA
FUB AKB48
FUB AMB
NM 2201
SGT 67
SGT 263
i lecą do nas nastepne kanna
5 CL ADB A
MPHP 2201
5f adb
5f adb brown
5F MDMB 2201
AB-CHMFUPPYCA
FUB AKB48
FUB AMB
NM 2201
SGT 67
SGT 263
i lecą do nas nastepne kanna
5 CL ADB A
MPHP 2201
Tylko co to są te nowe kanna, nie ma o nich absolutnie nic

Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Kochana 13. Polowe z, tych nowych wynalazkow wymien zamien prosba wielka,.
Oogarnijcie na magazyn
5f adb, adb fubinaca,mmb chminaca+mdmb fub amb I nm:)
A jak znajdziecie mdmb fubinace pliss pliss na probe pobierz odkupie
Oogarnijcie na magazyn
5f adb, adb fubinaca,mmb chminaca+mdmb fub amb I nm:)
A jak znajdziecie mdmb fubinace pliss pliss na probe pobierz odkupie