Ostatni post z poprzedniej strony:
Mareczek666, Wpłacałes wtedy wymagana ilość i wszystko się zgadzało zmiana kursu która nastąpiła później niech Ciebie nie martwiBitomat
Bitomat
Mareczek666, Jeśli kurs nieznacznie się różni myślę że dostaniesz tyle samo chociaż lepiej zapytaj się V na mailu
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Mareczek666, chociaż teraz jak przemyślałam myślę że na pewno dostaniesz tyle samo kwota w PLN się nie zmieni wiec V dostanie tyle samo xD
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Mareczek666, chociaż teraz jak przemyślałam myślę że na pewno dostaniesz tyle samo kwota w PLN się nie zmieni wiec V dostanie tyle samo xD
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Bitomat
Tak. Ale lepiej na swój portfel, a potem do znajomego. Wtedy masz pewność, że kwota się zgadza.Bonifacy25 pisze: ↑3 lata temuCzy wpłacając pieniądze do bitomatu można od razu przesłać ta kwotę na konto , znajomego ?;)
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Bitomat
tak.Bonifacy25 pisze: ↑3 lata temuCzy wpłacając pieniądze do bitomatu można od razu przesłać ta kwotę na konto , znajomego ?;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Bitomat
Bonifacy25, nikt Ci na to nie odpowie bo nikt nie przewidzi jaki będzie aktualny kurs BTC w momencie jak będziesz przy bitomacie. Generalnie u mnie prowizja zależała od szybkości transferu z tego co pamiętam od 9 do 30 zł. Do tego bitomat zarabia na kursie więc musisz dać ciut więcej niż kumpel chce. Wg mnie przygotuj 720ziko i będzie git.