Ostatni post z poprzedniej strony:
No cena wysyłki praktycznie pokrywa się z jej kosztem. Norma
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
Ostatni post z poprzedniej strony:
No cena wysyłki praktycznie pokrywa się z jej kosztem. Norma
Najtańsza z jaką się spotkałem. U innych produkty są ciut tańsze, za to przesyłka wynosi kilkadziesiąt zł więcej.
Wystarczy trochę pomyśleć i poszukać na necie, albo na forum. To nic trudnego, a informacje znalezione na necie w prosty sposób pokazują jak płacić.MPalval pisze: ↑2 lata temuCześć, gdzie mogę znaleźć jakiś rzetelny poradnik jak zdobyć bit coin potrzebny do opłacenia zamówienia? Niewiele zrozumiałem z informacji w Internecie, założyłem sobie konto na blockchain i utknąłem. Żeby zakupić jakąś kwotę Bitcoin to muszę użyć numeru karty czy mogę zakupić krypto walutę za pomocą zwykłego przelewu bądź blika? I muszę to zrobić na osobnej giełdzie żeby później podesłać z portfela na portfel Vendora? Nigdy dotąd nie posługiwałem się płatnościami krypto gdyż byli Vendorzy akceptujący zwykłą transakcje. Jeśli ktoś byłby skłonny podesłać źródło gdzie mógłbym zasięgnąć wiedzy jak zrealizować płatność to z chęcią zrealizuję swoje zamówienie. Pozdrawiam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie bezpośrednio, ale tak
Tak, choć pewnie są inne sposoby
Coś takiego... za mało portfeli, ale tak.
To zależy w jaki dzień zamówisz jak mnie pamięć nie myli to na stronie były napisane dni wysyłki