Ostatni post z poprzedniej strony:
Polecam zakupy u tego vendora, jakość produktów i czas realizacji to bajka, ChemCentrum ja się nie zawiodłem i nie tylko jaChemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Pocisk dotarł szybciej niż zakładałem Wszystko w jak najlepszym porządku. Nic tylko brać, na zdjęciu synthcaine.
- Załączniki
-
- s.JPG (441.04 KiB)
Dzień dobry
Co porabiacie w tę upalną niedzielę? Bo my pracujemy na pełnych obrotach. Zapraszamy na najlepsze zakupy.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
Co porabiacie w tę upalną niedzielę? Bo my pracujemy na pełnych obrotach. Zapraszamy na najlepsze zakupy.
Brygada Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- promoPL.jpg (132.2 KiB)
-
- promoENG.jpg (129.44 KiB)
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Realizacja zamówienia bardzo szybka polecam wszystko śmiga jak powinno
Jeśli uważasz, że coś jest do poprawy w sprawie kontaktu to śmiało pisz do Nas e-mail z sugestiami. Przeanalizujemy je.
Słodziutki.
Upominki nie wypierdalają z kapci.Ciemnoksieznik pisze: ↑2 lata temuTrochę się bałem czy mnie ów słodziak nie wypierdoli niespodziewanie z kapci, ale nic z tych rzeczy.
Staramy się być najlepsi i jak widać to Nam wychodzi.
Brygada Chemcentrum.nl
Przetestowałem kilku v i chyba czas na opinię. Vendor dla mnie jak matka - jest tylko jeden, dlatego wybrałem ChemCentrum, ze względu na profesjonalne podejście do klienta, genialnie zapakowane rakiety i czas realizacji. A, i najważniejsze - jakość produktów. Moi laboranci absolutnie zachwyceni, ankieta wśród nich wskazała zdecydowaną większością, że to właśnie ten sort (w tym przypadku chodzi akurat o 3cmc) zasługuje na ponowny zakup
Pozdrawiam brygadę, pozdro i z fartem!
Pozdrawiam brygadę, pozdro i z fartem!
Każda odpowiedź na zapytanie udzielana jest w specyficzny krótki i zwięzły sposób. Paczka leciała 4 dni robocze. Po prostu jakość.
Dzień dobry
Witamy z początkiem nowego tygodnia. I w ten poniedziałkowy poranek zapraszamy Was na zakupy. Miłego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy z początkiem nowego tygodnia. I w ten poniedziałkowy poranek zapraszamy Was na zakupy. Miłego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
Kontakt jak zawsze live chat, jakość produktów usatysfakcjonuje każdego!
Nic o nas bez nas.
Rakieta wylądowała szybciej niż się spodziewałem. Dziękuję za smakołyk i nadwyżkę. Pakowane bardzo solidne, bezprzypałowe. Na temat kontaktu się nie wypowiem, bo nie było potrzeby spamować skrzynki, jedna i druga strona wszystko ogarnęła i zrozumieliśmy się bez słów. Test pillsów w weekend. Mam nadzieję, że będą takiej samej jakości co obsługa klienta.
Witam szanownych dopkowiczów,
czy wiadomo kiedy na stan wpadną pilsy double trouble?
czy wiadomo kiedy na stan wpadną pilsy double trouble?
Wkrótce jak pojawi się alfica to robię zamówienie na nią i stimów resztę jak nepy i syntcaine,.
Z pewnością będzie to wysokiej jakości produkt jak reszta asortymentu od ChemCentrum, które polecić mogę z czystym sumieniem i kontakt ze sklepem to klasa.
Z pewnością będzie to wysokiej jakości produkt jak reszta asortymentu od ChemCentrum, które polecić mogę z czystym sumieniem i kontakt ze sklepem to klasa.
Dzień dobry
Nastał wtorek i ładnie się z Wami witamy. Miłego i spokojnego dnia. Zapraszamy na zakupy.
Brygada Chemcentrum.nl
Nastał wtorek i ładnie się z Wami witamy. Miłego i spokojnego dnia. Zapraszamy na zakupy.
Brygada Chemcentrum.nl
Siema! Jestem tu nowy i mam nadzieję że dobrze mnie przyjmiecie
Przymierzam się do pierwszego zamówienia, wszystko wstępnie przygotowane, czekam tylko na odpowiedź ChemCentrum, , pisalem do was maila żeby dogadać szczegóły. Jak już się uda zamówić i stestować to na pewno wrzucę opinie
Pozdrawiam serdecznie ziomale
Przymierzam się do pierwszego zamówienia, wszystko wstępnie przygotowane, czekam tylko na odpowiedź ChemCentrum, , pisalem do was maila żeby dogadać szczegóły. Jak już się uda zamówić i stestować to na pewno wrzucę opinie
Pozdrawiam serdecznie ziomale
Kolejne dwa gołębie doleciały, wszystko perfect, jeszcze jeden zamówiony, z tym vendorem można śmiało działać. Czas dostawy - jak obiecany. Pakowanie - idealne. Zawartość - jak w recenzjach, wszystko (NEP snow, 3mmc pills, 3 CMC ICE, klonazepam) aktywne, skuteczne i wesołe ChemCentrum warte polecenia o każdej porze dnia i nocy.