Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: ChemCentrum

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep
Reputacja: 1279

Nieprzeczytany post autor: ChemCentrum » 2 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Dzień dobry

Witamy w jesienną środę. Zapraszamy do sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.

Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.

Status:
jezus999
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: jezus999 » 2 lata temu

ChemCentrum, Czy będzie to problem jeśli nie dopłacę 0.098zł?

Status:
jezus999
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: jezus999 » 2 lata temu

bardzo miła obsługa, profesjonalizm prima sort, imo najlepszy vendor na rynku, z uśmiechem na mordce czekam na paczke :thumbup:

Status:
DominoJ
Blister
Awatar użytkownika
Newbie

Nieprzeczytany post autor: DominoJ » 2 lata temu

snowpirsen pisze:
2 lata temu
Schalltanz pisze:
2 lata temu
DominoJ, bo dla mnie koks to jest wgl WTF. 300-500za gram czegoś gdzie wale 100mg a czuje prawie nic. Jakieś orzeźwienie lekkie, i co pół h trza poprawiać. Daj spokój to zabawa dla bogaczy. Nie wiem co ludzie widza w koko a z nie jednego źródła waliłem. Tak i ten zapach i posmak chrzanu po sniffie też był nie raz więc wiem że z dobrego zrodla miałem.
Nep daje wystrzał fajny, clearhead, podnosi zajebiście libido i daje kopa o jakim koko może zapomnieć.
Ale jak bediesz brał Nepa to zapytaj Vendora o sample tej synthetic colombiana bo też jest zajebista.
Pozdro
Uwierz mi, że nigdy nie jadłeś dobrego koksu ;) a to że jesz z kilku źródeł nie znaczy że każde jest dobre. Widać po opisie że to co wciągałeś to nawet nie leżało koło koksu i jak gadasz że lepiej BK kupić zamiast koksu , bo lepiej klepie to po prostu smiać mi się chce. Sorry za offtop.
Panowie i Panie. Pakowanie u vendora mam rozumieć wzorowe? Ktoś odwazyłby się na swój adres i dane zamówić? Niestety, żyję w tak pojebanym kraju że nie dam rady tego ogarnąć aby było na nie swoje dane. Wszędzie dowody i nawet patrzą czy zdjęcie się zgadza :p
A Ty co polecisz z tego sklepu?
Lubię koko ale szukam czegoś podobnego.
Nep się sprawdzi czy iść w coś innego?

Status:
Schalltanz
Zaklinacz węży
Newbie
Reputacja: 322

Nieprzeczytany post autor: Schalltanz » 2 lata temu

jezus999, tak masz przejebane i bana dozywotniego :E haha wiesz nie jestem Vendorem tego sklepu ale myślę że to nie będzie problem. Najwyżej dopłacisz to przy następnym zamówieniu. Ale niech wypowie się Vendor.

Dodano po 2 minutach 34 sekundach:
snowpirsen, pakowanie to mistrzostwo świata. Czasem przy rozpakowywaniu zastanawiasz, się czy to nie jakaś pomyłka :E także jeśli o to chodzi to lepiej być nie może :thumbup:

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w czwartkowy poranek. Miłego i spokojnego dnia życzymy. Zapraszamy do sklepu po najlepsze produkty na rynku.
jezus999 pisze:
2 lata temu
Czy będzie to problem jeśli nie dopłacę 0.098zł?
Nie.

Brygada Chemcentru.pl

Status:
Schalltanz
Zaklinacz węży
Newbie
Reputacja: 322

Nieprzeczytany post autor: Schalltanz » 2 lata temu

Dziś kolejne testy Nep Stone auuuu auuu auuuu
Ale vapoooo
Jutro mix nep + 3cmc
Recki w odpowiednich działach oczywiście :mrgreen:

Status:
Maniaa95
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Maniaa95 » 2 lata temu

Drogie ludziki ile czekaliście mniej więcej na paczkę ? Kilka dni temu była wysłana do dziś brak odezwu od gołębia . To moje pierwsze zamówienie od tego vendora i troszkę panikuje.

Status:
Dejwson
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Dejwson » 2 lata temu

3/4 dni. Tez czekam, napewno dojdzie, ale stresik żeby przed weekendem było

Status:
snowpirsen
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: snowpirsen » 2 lata temu

Schalltanz pisze:
2 lata temu
jezus999, tak masz przejebane i bana dozywotniego :E haha wiesz nie jestem Vendorem tego sklepu ale myślę że to nie będzie problem. Najwyżej dopłacisz to przy następnym zamówieniu. Ale niech wypowie się Vendor.

Dodano po 2 minutach 34 sekundach:
snowpirsen, pakowanie to mistrzostwo świata. Czasem przy rozpakowywaniu zastanawiasz, się czy to nie jakaś pomyłka :E także jeśli o to chodzi to lepiej być nie może :thumbup:
A zaryzykowałbyś zamówieniem na własne dane? Niestety mieszkam w kraju dużej kontroli i lewy adres i dane odpadają : /

Status:
takBOnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 156

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 2 lata temu

Też mieszkam w kraju podwyższonego ryzyka i bez problemu zamawiam do siebie na mieszkanie, sklep ma tak mocne bhp i stealh że nie masz sie czego obawiać.

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w niezwykle pogodny piątek który jest przedsmakiem rozpoczynającej się już jutro promocji weekendowej. Już dziś zapraszamy do sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.

Dejwson, złożyłeś zamówienie 03-10-2022 o 21:28:18 a opłaciłeś je tego samego dnia o godzinie 21:56:59. Paczka została nadana niezwłocznie (sam wiesz jak szybko była wysyłka po zamówieniu) ale to nie zmienia faktu, że nie zamówiłeś ani w weekend ani nawet w poniedziałek rano tak żeby pomóc sobie w dostarczeniu paczki przed weekendem skoro Ci tak na tym zależy. Na przyszłość zamiast zamawiać w poniedziałek w nocy i później ciśnieniować na forum czy będzie do piątku to polecamy zamówić w weekend i mieć pewność albo chociaż zamówić w poniedziałek rano i mieć na to dużo większą szansę niż zamawiając w poniedziałek w nocy.... Mimo wszystko znaczna większość paczek nadawanych koło wtorku dociera do naszych klientów przed weekendem. Nie mamy pojęcia czy Twoja paczka będzie w tej grupie ale trzymamy za to kciuki, jeśli się nie uda to otrzymasz swoje zamówienie po niedzieli.

Brygada Chemcentrum.nl

Status:
snowpirsen
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: snowpirsen » 2 lata temu

takBOnie, okej. Przemyślę to, bo kurde serio ciężko coś normalnego ogarnać tylko wszędzie jakieś gówno : /

Status:
takBOnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 156

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 2 lata temu

snowpirsen, Nie wiem jak wszędzie bo mnie to nie interesuje. Zakupy robię głównie u ChemCentrum, jakość jest na najwyższym poziomie. Pakowanie i stealh nie do ruszenia. Więc proste dlaczego bez najmniejszych obaw zamawiam na mieszkanie.

Status:
gengu
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 131

Nieprzeczytany post autor: gengu » 2 lata temu

kolejny gołąb bezpiecznie wylądował bez żadnych turbulencji ani nieoczekiwanych akcji w trybie ekspresowym :thumbup:

Status:
eRCk
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: eRCk » 2 lata temu

To już moje któreś z kolei zamowienie więc muszę coś wkoncu napisać ;)

Pierwszy vendor który przykuł moją uwagę na forum i po czasie wiem że nie będę już szukał innych.

Jakość klasa, obsługa klasa, bezpieczna wysyłka i kontakt również na bardzo dobrym poziomie. Polecanko!