Clonazepam (lek) Hexen 4CMC Pytania

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
3majto
Dyletant
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: 3majto » 7 lata temu

Witam, z racji że nabawiłem się paranoi który przy braniu stimów wracają chcę na tripa hexe 4cmc w skali 1:5 zapodać Clonazepam 1mg. Czy taka dawka clona bardzo osłabi działanie 4mc? Jeśli tak jakie dawki i w jakim odstępie czasowym przed zabawą polecacie zarzucić? Chodzi głównie o ominięcie psychicznych skutków ubocznych po zażyciu Hexena, by cieszyć się czystą fazą :) . Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Zachęcam do zadawania pytań pod tematem jak i zostawianie pomocnych odpowiedzi :)

:wave: :wave: :wave:

Dodano 17 maja 2017, o 12:29
3majto pisze:Witam, z racji że nabawiłem się paranoi który przy braniu stimów wracają chcę na tripa hexe 4cmc w skali 1:5 zapodać Clonazepam 1mg. Czy taka dawka clona bardzo osłabi działanie 4mc przy zerowej tolerce na benzo? Jeśli tak jakie dawki i w jakim odstępie czasowym przed zabawą polecacie zarzucić? Chodzi głównie o ominięcie psychicznych skutków ubocznych po zażyciu Hexena, by cieszyć się czystą fazą :) . Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Zachęcam do zadawania pytań pod tematem jak i zostawianie pomocnych odpowiedzi :)

:wave: :wave: :wave:

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

Tak, bardzo osłabi, szczególnie te benzo - klonazepam - ponieważ jest również antagonistą serotoniny xD to już lepiej weź mniejsze dawki skoro nie chcesz paranoi. Przed zabawą nie wrzucaj, co najwyżej w trakcie lub po gdy poczujesz że będzie za mocno.
Fajnie że masz benzo, bo gdy skonczy sie stimowa jazda, wrzucasz 10mg i zapijasz piwem i bawisz się dalej xD