Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak złożyć zamówienie? Albo jak założyć konto? Jak wchodzę na stronkę przez tor to wszystko co mi się wyświetla to żeby się zalogowaćCzy wiesz, jak działa sieć TOR / czy kiedykolwiek korzystałeś z przeglądarki TOR?
Profil sklepu: predatorRC
Czy wiesz, jak działa sieć TOR / czy kiedykolwiek korzystałeś z przeglądarki TOR?
Właśnie mi też a chciałbym się zarejestrować
Czy wiesz, jak działa sieć TOR / czy kiedykolwiek korzystałeś z przeglądarki TOR?
1. Poszukać maila do Predatora aktualnego (jest już na forum)
2. Napisać do niego i złożyć zamówienie poprzez maila
3. Otrzymać od niego link do rejestracji na stronie gdzie zarejestrować się a później normalnie zalogować
Ileż można wam to pisać....
2. Napisać do niego i złożyć zamówienie poprzez maila
3. Otrzymać od niego link do rejestracji na stronie gdzie zarejestrować się a później normalnie zalogować
Ileż można wam to pisać....
Pamiętaj zawsze zrobić próbę uczuleniowa!
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia
Królu złoty na gmaila nie przychodzą(albo tylko w moim przypadku) potwierdzenia zamówienia razem z info. Nie przeszkadza to bardzo bo dane i tak na stronie są ale zawsze. I robiąc zam. trzeba walczyć trochę żeby np. odczytało wybór rodzaju przesyłki. Pzdr
Wznawiam pytanie ktore pojawilo sie wczesniej ale nie doczekalo sie odpowiedzi. Mianowicie po zalogowaniu do sklepu przez TOR nie dodaja mi sie produkty do koszyka. Wie ktos jak to rozwiazac ?
Ja mam to samo na onion browser na ios
Ja już się pod daje chyba nigdy się nie zaloguje już u preda mam przeglądarkę tor browSeR i Dalej nic tego
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
Wyskakuje
Nie odnaleziono adresu
Przeglądarka nie mogła odnaleźć adresu serwera dla podanego adresu.
Upewnij się, że wprowadzony adres nie zawiera takich literówek, jak ww.example.com zamiast www.example.com.
Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź połączenie sieciow
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
Wyskakuje
Nie odnaleziono adresu
Przeglądarka nie mogła odnaleźć adresu serwera dla podanego adresu.
Upewnij się, że wprowadzony adres nie zawiera takich literówek, jak ww.example.com zamiast www.example.com.
Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź połączenie sieciow
Od wczoraj stronka nie działa, mam to samo . Trzeba czekać
- Status:
storna działa , nawet w tej chwili na niej jestem ,a wczoraj poznym wieczorem koleżka robił zamówienie...wszystko smiga ale nie rozumiem czemu przez tora próbujecie ?
Czy ktoś już też miał problem z niedziałającą stroną?
Wchodząc przez tora na link podany na predator-rc.info nic się nie ładuję próbowałem włączać/wyłączać jave lub zmniejszać security lvl ale to nic nie pomaga i cały czas Onionsite Not Found.
Wchodząc przez tora na link podany na predator-rc.info nic się nie ładuję próbowałem włączać/wyłączać jave lub zmniejszać security lvl ale to nic nie pomaga i cały czas Onionsite Not Found.
Ma ktos altualnego maila do predatora ? Chcialam ponowic zamowienie z kiedys a kompleynie nie ogarniam tego przez siec tor zwlaszcza ze mam tylko telefon zadnych latopow ani tabletow...probuje juz kilka dni szlag mnie trafia a przydalby sie golab. A pihp...
Przy okazji wiecie gdzie dostane cherry nie hurtem?
Przy okazji wiecie gdzie dostane cherry nie hurtem?
ja np tylko tora uzywam jak mnie mnie ktos fest ale to fest wkurzy mordy, tak to sobie radze tyle latek juz w tym temacie