DMT-pytania

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
VVi3rny
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: VVi3rny » 4 lata temu

Witam mam pytania jeśli chodzi o dimetylotryptaminę (DMT)

Ile kosztuje?

Do lufki dać samo dmt czy dodać jakieś uniwersalne zioło (metoda sandtwich czy jakoś tak)

Gdzie w ****, bądź jej okolicach, przy powiecie **** mogę ją dostać?

Jakieś rady dla nowego?

Wiadomość moderatora Gandalf

NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

VVi3rny, DMT w clearnecie nie dostaniesz - w PL ciężko również ją dostać "na ulicy". Pozostaje darknet, jednak o takich sklepach tutaj nie rozmawiamy, a również nie prowadzimy tutaj bazarku między użytkownikami. ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
VVi3rny
Blister
Newbie
Autor tematu

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: VVi3rny » 4 lata temu

Ojjjjć proszę mi najmocniej wybaczyć,
że nie zapoznałem się zbytnio dobrze z podstawami na owym forum :D

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

VVi3rny, Nie ma problemu - jednak zostawiłem, bo na inne pytania można odpowiedzieć, więc może ktoś odpowie, kto się zna. :D
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Reputacja: 143

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: Syntetyk12 » 4 lata temu

Normalnie w meth pipe czy nawet Old pipe palisz .
Tak jak byś mete palił.

Status:
matchrzan
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 154

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: matchrzan » 4 lata temu

Kiedyś na DM widziałem rodowitego V, z dobrym przesyłem, sprzedającego głównie psychodeliki. Ostatnio jak go widziałem to reklamował się, że otwiera własny sklep, ale może ma gdzieś rozstawiony stragan.
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske

Status:
Kazhel
Dyletant
Newbie

DMT-pytania

Nieprzeczytany post autor: Kazhel » 4 lata temu

Sandwich dobry , bo nie walisz ogniem na dmt, pokręć się bo klubach transowych można tam ciekawych ludzi poznać , a może akurat ktoś jara jointa z changi na peaku z kwasa, oprócz dmt, jest jeszcze changa (MAOI+DMT) MAOI to potocznie przedłużacze fazy, można je znaleźć w wielu roślinach np w czarnej porzeczce(śladowe ilośći), w skondensowanym soku może byc tego o wiele więcej, NIE MIESZAMY MAOI Z MDMA !!!!!