Ostatni post z poprzedniej strony:
mefapucharufa, dziwne bardzoDrenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Drenigma
Drenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
Janekthc, bardzo dziwne , ja już raz zamawiałem u nich i to ostatnio , ogólnie to czekałem ponad tydzień zanim odpisał , teraz ta sytuacja z tym ze odczytał i nie odpisał i jeszcze kolejna sytuacja z trackiem - tobie wysłał a mi nie .. wkurwiające troszkę
kaziu8686, z około tygodnia na wysyłkę czekałem
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
mefapucharufa, nie wiem co mam ci powiedzieć ja pierwszy raz zamawiam od nich zobaczymy czy warto , ale po samym czasie oczekiwania na odpisywanie to jest wkuriwajace troche
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
mefapucharufa, nie wiem co mam ci powiedzieć ja pierwszy raz zamawiam od nich zobaczymy czy warto , ale po samym czasie oczekiwania na odpisywanie to jest wkuriwajace troche
Życie byłoby tragiczne, gdyby nie było zabawy.
i co zamawiac wedlug was od niego? czy sobie odupscic? a chcce zlozyc spore zamowionko tylko typ powiedzial mi ze to w **** wysle jak *** oplace hm....
- Status:
Z tym vendorem kontakt zawsze był specyficzner ,ale odczynniki chemiczne ma z najwyższej półki,cenowo też jest niesamowicie korzystaniei warto dodać ,że pakowanie jest jedno z lepszych jakie widziałem jeśli dalej jest takie jak było na początku roku.
Przybysz, tylko rakieta leci trochę kurier nie podpasowal ale wszystko się okaże w praniu pierwsze zamówienie zdam relacje .
U mnie nadal bez zmian , nie odpisuje
Jestem w kropce bo nie wiem czy to wysłane jest .. skoro komuś wysłał to mogę założyć że mi tez
Sam już nwm..
Jestem w kropce bo nie wiem czy to wysłane jest .. skoro komuś wysłał to mogę założyć że mi tez
Sam już nwm..
kaziu8686, pamiętajmy że nie podajemy dokładnej daty, a orientacyjny czas.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
kaziu8686, jakiś czas temu przelałem , nie umawiałem się jeszcze na datę wysyłki ale - skoro wysłał już komuś to myśle ze jest na tyle profesjonalistą ze jak nie podał tracka to nie wysłał jeszcze mojej paczki , być może data wysyłki mojej paczki to będzie ta data którą tobie obiecał po przelaniu hajsu .. no nic mogę tylko gdybać
mefapucharufa, chłopy nie wiecie po jakim mniej więcej czasie zaczyna działać track ?
kaziu8686, v podawał ci jakiś termin wysłania przesyłek mniej więcej bo dostałem track który nie działa . Czekam dalej miało zostać wysłane i dalej trzeba czekać
mefapucharufa, widzisz niby dostałem track ale co z tego jak on nie działa . Już mnie to wku... strasznie taka sytuacja .