fun**.m*rket

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

A ja teraz cpam mocno okazyjnie wie c nie wiem jak tu sie zaprzedac ;)

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

Wizzair, Chodziło mi bardziej o forum, żeby go nie wykorzystywał. A słup czy nie słup, co to za różnica. Liczy się to żebyśmy jako klienci nie byli dymani.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3442

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Wizzair,

Nie Ciebie miałam na myśli :-) chodziło o Wolfa aka Wolfika :-)

A Ty Wizzair, znikasz on nich i przenikasz do Nas? :-) [pytanie retoryczne]

ja ćpam ale odpowiedzialnie... zawsze wiem co mam... nigdy się nie zdarzyło abym maiała co innego jak zapowiadane... ale to już kwestia V z www lub e-mail. liczy się kwestia zaufania. od pewnego V na @ zamawiam od 2013 roku i wszystko śmiga jak ta lala.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

fun**.m*rket

Gargameli pisze:
6 lata temu
Ka wszystkich 3 forach sie ucze.
Obserwuje pacjentow i pytam, szukam odposiedzi na kolejne pytania.

Kazda odpowiesz generuje kolejne pytanie...

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

fun**.m*rket

Wizzair pisze:
6 lata temu
Gargameli pisze:
6 lata temu
Ka wszystkich 3 forach sie ucze.
Obserwuje pacjentow i pytam, szukam odposiedzi na kolejne pytania.

Kazda odpowiesz generuje kolejne pytanie...
to z czego @luks1985 robisz doktorat ?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 6 lata temu

Wizzair skoro tak dużo czytasz i jak twierdzisz "uczysz się" to poczytaj o mechanizmie uzależnienia i może dojdziesz do tego, że nadmierna fascynacja tematem dragów jest bardzo typowa dla osób mocno wjebanych ale nie martw się nie Ty jeden.

Nie ma ćpania sportowego, a mocno okazjonalnie to wciąż ćpanie, to są nawroty z którymi większość z nas się boryka.

Status:
Trefemmski
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 89

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: Trefemmski » 6 lata temu

ten luksik to chyba również Steetart na hypku. Ja tam do niego nic nie mam, ale jak zobaczyłem kasowane opinie nieprzychylne u boosta i potwora na różowym stwierdziłem że jebac tamto forum. Druga sprawa to jakieś konta z mala iloscia postow, które oczywiście polecają te dwa sklepy. Nie ufam już tamtemu forum i temu w sumie też, a to dlatego że ufam tylko sam sobie.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 257

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 6 lata temu

Od funkiego pakę dostałe, więc sklep legitny, ale sorty nie ciekawe, ten mint i 3cmc bardzo słabe.
Od Boosta pierwszą pakę dostałem, drugiej już nie...od monsterze się nie wypowiem bo nigdy nie zamawiałem tam.
A co do forum, to tam sklepy mogą kasować posty, co potem dla Boosta zostało zabrane

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

fun**.m*rket

janosik1358

Funky wysyła raptem od kilku dni, a Ty już dostałeś? No chyba, że mowa o tych rzekomych samplach...

Podziała może parę miesięcy i zrobi to co wczesniej. Nie łudzę się.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

fun**.m*rket

Feszek pisze:
6 lata temu
Wizzair skoro tak dużo czytasz i jak twierdzisz "uczysz się" to poczytaj o mechanizmie uzależnienia i może dojdziesz do tego, że nadmierna fascynacja tematem dragów jest bardzo typowa dla osób mocno wjebanych ale nie martw się nie Ty jeden.
Znajac podstawy wiesz jak sobie radzic w sytuacjach podbramkowych.
Feszek pisze:
6 lata temu
Nie ma ćpania sportowego, a mocno okazjonalnie to wciąż ćpanie, to są nawroty z którymi większość z nas się boryka.
Jeszcze 2,5 roku temu nie umialem sie wyslowic a moje zycie to byla egzystencja.
Dzis to zupełnie inna bajka.
Da sie odwrocic/cofnac wiekszosc zmian a negatywny wpływ minimalizować.
Poza tym nigdzie nie pisałem, ze skonczylem z RC.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 257

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 6 lata temu

Hehe niektórym po tych zabawach z rcekami w głowie zrobiły się dobre "teorie spiskowe"
Też już przestałem się udzielać na różowym po tym jak dali dla Boosta możliwość usuwania komentarzy i kurde co drugi mój komentarz był banowany...
Ale co do sklepów to przesada, ciągle są jakieś wpadki i oszustwa taki ten biznes.
Boost poleciał w ciula, pierwsza paka doszła druga na znacznie większą kwotę już nie,kontakt z nim był do końca,ale "paczek nie zwracam,mogę dorzucić 50% utraconej do następnego zamówienia", u Monsterka w miarę dobrze wszystko smiga i co ważne szybko, a co do funkiego to tak dostałem sample, dałem o nich niezbyt pozytywną opinię ale szczerą, jak jest z zamówieniami to nie wiem, bo chyba od zeszłego tygodnia dopiero wysyłają.
Co do Pasjo to chyba nie w temacie jesteście, chłopaczyna jakoś w maju/czerwcu wpadł i siedzi w pierdlu.
Dwa razy w życiu zostałem ojebany przez Vendorów, jedną sytuację u góry wspomniałem, a druga to końcówka działalności Pasjonata gdzie złożyłem zamówienie a nie spojrzałem na forum, akurat w tym tygodniu w którym Pasjo przestał paki wysyłać i kontakt z nim się urwał, to mieliśmy artykuł w gazetach i w internecie jak to nasze służby złapały handlarza który sprzedawał w internecie i prowadził jeden z większych sklepów, po zdjęciach przejętych paczek było doskonale widać że to Pasjo, bo miał te same pakowanie, niemal każdy V ma inne pakowanie(jakie nie będę wymieniał) Pasjonat miał dobre, ale miał ten swój charakterystyczny sposób.

Jego sprawa już jest zakończona, dostał kilka lat,a trochę kilogramów miał,ogólnie to tam kilka osób było ujebanych.
Poszukajcie artykułów z czerwca, na hypie pamiętam że były,te osoby które zamawiały u Pasjo szybko poznają "te pakowanie"
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

fun**.m*rket

a skąd takie info masz? :-)
nie trzyma się to kupy... ani dupy.
1. z tego co mi / Nam wiadomo proces się nie rozpoczął bo latają dopiero wezwania do przesłuchań świadków
2. na 99,9% nie mają pana P. tylko jeśli już słupa
3. ja też to pakowanie doskonale znam!
4. co do funkiego to jeśli dostałeś te sample... to wiesz, że pakowanie jak P
5. a jak zamawiałeś z boosta, to pakowanie prawie takie jak P

I co? jakoś to grubymi nićmi szyte.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

fun**.m*rket

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

janosik1358
Nie ma nic o Pasjo. Capnęli Darka i ostatnio ludzi od Wilka(Demon,13rc). Boost, Monster i Funky to po prostu Pasjonat. Nawet szablon strony sklepowej Funky jest taki jak wcześniej u Pasjonata. Nie chciało mu się kombinować nawet :D

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

fun**.m*rket

janosik1358
Serio wierzysz, ze vendorzy siedza w Polsce?

Od dlugiego czasu wpadaja ale slupy.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

fun**.m*rket

GrzybeQ
Wizzair

Nie widzicie, że janosik1358
klepie posty? jasne jest, że jeśli wpadł to słup, a nie Vendor i tyle w temacie.

GrzybeQ
a jak się dobrze przyjrzysz to w źrodle strony jest jeden szczegół, który łączy te sklepy w całość :-)
ale to trochę szukania kodu i składni... kiedyś udowodniłam, że to te same sklepy... chyba jośkowi na pw pisałam i dowód wysyłałam

Na obecną chwilę kogoś poniosła fantazja :-)

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

fun**.m*rket

GrzybeQ pisze:
6 lata temu
janosik1358
Nie ma nic o Pasjo. Capnęli Darka i ostatnio ludzi od Wilka(Demon,13rc). Boost, Monster i Funky to po prostu Pasjonat. Nawet szablon strony sklepowej Funky jest taki jak wcześniej u Pasjonata. Nie chciało mu się kombinować nawet :D
Serio myslisz, ze vendor stawia sobiee strony?