Nieprzeczytany post
autor: janosik1358 » 6 lata temu
Hehe niektórym po tych zabawach z rcekami w głowie zrobiły się dobre "teorie spiskowe"
Też już przestałem się udzielać na różowym po tym jak dali dla Boosta możliwość usuwania komentarzy i kurde co drugi mój komentarz był banowany...
Ale co do sklepów to przesada, ciągle są jakieś wpadki i oszustwa taki ten biznes.
Boost poleciał w ciula, pierwsza paka doszła druga na znacznie większą kwotę już nie,kontakt z nim był do końca,ale "paczek nie zwracam,mogę dorzucić 50% utraconej do następnego zamówienia", u Monsterka w miarę dobrze wszystko smiga i co ważne szybko, a co do funkiego to tak dostałem sample, dałem o nich niezbyt pozytywną opinię ale szczerą, jak jest z zamówieniami to nie wiem, bo chyba od zeszłego tygodnia dopiero wysyłają.
Co do Pasjo to chyba nie w temacie jesteście, chłopaczyna jakoś w maju/czerwcu wpadł i siedzi w pierdlu.
Dwa razy w życiu zostałem ojebany przez Vendorów, jedną sytuację u góry wspomniałem, a druga to końcówka działalności Pasjonata gdzie złożyłem zamówienie a nie spojrzałem na forum, akurat w tym tygodniu w którym Pasjo przestał paki wysyłać i kontakt z nim się urwał, to mieliśmy artykuł w gazetach i w internecie jak to nasze służby złapały handlarza który sprzedawał w internecie i prowadził jeden z większych sklepów, po zdjęciach przejętych paczek było doskonale widać że to Pasjo, bo miał te same pakowanie, niemal każdy V ma inne pakowanie(jakie nie będę wymieniał) Pasjonat miał dobre, ale miał ten swój charakterystyczny sposób.
Jego sprawa już jest zakończona, dostał kilka lat,a trochę kilogramów miał,ogólnie to tam kilka osób było ujebanych.
Poszukajcie artykułów z czerwca, na hypie pamiętam że były,te osoby które zamawiały u Pasjo szybko poznają "te pakowanie"
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.