Ostatni post z poprzedniej strony:
Bezpieczny to jest przelew na poczcie nie BTCGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Tutaj go nie znajdziesz. Poza tym wiekszosc sklepow to oferujaca to scamy, wiec uwazaj i powodzenia w googlowaniu
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Gdzie teraz na zakupy?
sokzgumijagod, atom ma dobre Atomchemicals,
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Ten post ma wysoką reputację.
Tak jak mowicie. Po banie w chinach pierwsze syntezy eu sa slabe lub srednie ale z czasem sie poprawiaja.
Ale np nep czy apihp to calkowita tragedia.
Ale uwaga bo zaraz wkroczy to ten ktoremu sorty sie nie zmienily i zgoni to na to*ler*ke (zeby nie wyszukal haha).
Powiem Ci ze lata nienajgosze aphp, tak z 70-80% mocy poprzedniego.
Ale np nep czy apihp to calkowita tragedia.
Ale uwaga bo zaraz wkroczy to ten ktoremu sorty sie nie zmienily i zgoni to na to*ler*ke (zeby nie wyszukal haha).
Psychodela, psychodeliczny styl!
Gdzie teraz na zakupy?
A z jakiś rok temu te gadanie przez każdego ze tolerka wyjebana i się czepiamy tak jak piszesz to nic mc mnie chyba tak nie śmieszyło jak cos jest dobre to i tak posmyra tak jak MMC wale chlory co tydzien i po tyg przerwy MMC robi az miło
Gdzie teraz na zakupy?
Atom ma hexa hex crystal król powrócił dawka 80mg mnie porobiło że było grubo! Uważać z dawkami na start bo to istny szatan dawno takiego hexa nie było!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Ciupakabra22, aktualnie jeden z najbardziej pewnych i ogarniętych
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!