Ostatni post z poprzedniej strony:
F71, napisz meila do atoma to ci powie co i jak pozdrawiamGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Nie zgodzę sie, zamawiałem kilka razy w przeciagu 5 miesięcy i za każdym razem co najmniej 7 dni. Nie mam na celu oczerniac vendora, tylko pisze prawde, a mimo tego i tak polecam atoma i nie narzekalem nigdy na niego, pisze tylko ile wynosił u mnie czas wysylki i ze to na minus w porównaniu do synth
Gdzie teraz na zakupy?
Hejka gdzie po kanna w proszku u większości brak na stanie może ktoś ma jakiś pomysł
Gdzie teraz na zakupy?
Igimigi22, pytałeś u Synthetics,
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Baczi12, Stary raz idzie 3 dni raz 7 dni to zależy od przewoźnika! Mi ostatnio doleciał w 3 dni robocze od wysłania paczki. Ale teraz ogólnie są opóźnienia w dostawie przez jebany wirus.
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Igimigi22, Niebawem Synthetics, ma uzupełnić stany magazynowe, więc warto poczekać.
DonyOne, okaże się co to za produkt, raczej wątpię aby CBD xD. Poprosiłem o sampla do zamówienia, więc jak dostanę to zdam relację
F71, Piguły od Synthetics, są przekozackie. Na foto w dziale o nich znajdziesz o nich info, a zamówiłem sporo.
DonyOne, okaże się co to za produkt, raczej wątpię aby CBD xD. Poprosiłem o sampla do zamówienia, więc jak dostanę to zdam relację
F71, Piguły od Synthetics, są przekozackie. Na foto w dziale o nich znajdziesz o nich info, a zamówiłem sporo.
Synthetics, ma Asa w rękawie, maksymalnie 5 dni roboczych minus łikedn, jak przewoźnik nie ma poślizgu.Harry Pothead pisze: ↑4 lata temuCo do Synthetics, oraz Atomchemicals, wszystko sprawdze na dniach.
Gdzie teraz na zakupy?
W porządku wiem o tym, cytując siebie:
Ja tylko zaznaczyłem ze te 5 dni które podaje atom jako max moze sie wydłużyć dla tego napisałem ile u mnie zajęła dostawa przy każdym zamowieniu, zeby inni mieli świadomość. A atoma jak pisałem szanuje i polecam a Tobie Boss, spokojnej nocy.
Gdzie teraz na zakupy?
Ja jak zresztą zwykle polecam syntetycznych zleciał mi szybko tydzień począwszy od ich super Henia cristal kończąc na Nep i Mmc pakulinka w 3 dni doleciawszy ,nep zajebisty vapo kropla ciągnie jak aphip supervendor polecam
Gdzie teraz na zakupy?
Jakiś pewny vendor na benzo (flualprazolam szczególnie)? Żeby miał szeroki wybór. Inne RC mnie nie interesują.
Dajcie coś na priv ogarnięci w temacie.
Dajcie coś na priv ogarnięci w temacie.
Gdzie teraz na zakupy?
Wiecie czy dalej jest sens ryzykowac od nich wysylke do Anglii?
Bylbym wdzeczny jakby ktos cos wiedzial na ten temat.
Pozdrawiam
Bylbym wdzeczny jakby ktos cos wiedzial na ten temat.
Pozdrawiam
Gdzie teraz na zakupy?
Siemanko panowie mam pytanko do weteranów gdzie w tych ciezkich czasach mozna zamówic kanna ale tak max 5/10g jak ktos by byl na tyle pomocny z gory bede wdzieczny