Ostatni post z poprzedniej strony:
Hejka, wiecie u kogo dostane biale albo bezbarwne canna?Wiem ze SCAM ma 5cl, zreszta pierwsza klasa ale jest zoltawe a ma byc jw
Ostatni post z poprzedniej strony:
Hejka, wiecie u kogo dostane biale albo bezbarwne canna?Lecz Hexen do mety to wogóle dwa inne światy to bliżej Eutylonowi do mety, ale ani jedno ani drugie to dwa inne światy. Meta nie zapominajmy że jest dość mocno serotoninowa szukając jakiegoś podobieństwa to np 3-FMA.maraswalikwas pisze: ↑4 lata temuhej chłopaki, szukam odczynnika który działaniem i wygląda przypomina nielegalny meth, chciałem brać hexen needles od sand, ale wysyłają ostatnio jakieś żółte gówno
Nie tylko Ty. Sklep bije na głowę. I co najważniejsze idzie się dogadać - zawsze na plus w stronę Klienta.Siema24h7days pisze: ↑4 lata temujak ktoś szuka sprawdzonego oraz rzetelnego Vendora to ja od siebie polecam tylko i wyłącznie SCAM
Gotowców praktycznie już nie ma! Ale proponuję zrobić własną maczankę na bazie 5CL od SCAM, jest wydajne, nie jest mocno psychodeliczne, jest to na obecną chwilę jedne z najbardziej polecanych kanna na rynku.
Sklep istnieje od dawna. Tak; wszystko dolatuje od Atomchemicals,
Tak xD Ty z choinki się urwałeś xD pare dni temu odebrałem ładunek od Atoma więc chyba dolatuję ? xD xD Atomchemicals, i Mefisto, kupuję od nich nie mam zastrzeżeń xD Pierwszy raz dobra bajera xD
Potwierdzam
zarejestrował się 3 godziny temu więc jakoś mnie to nie dziwi
Tak samo jak każda inna.
zasil adres poprzez bitomat / kantor / giełdę i wykonaj przelew na adres Vendora
dostaniesz adres i kwotę do wpłaty BTC
a co tu nie ogarniać? płatności kryptowalutą są teraz standardem praktycznie w każdym sklepie i nie ma w tym nic nadzwyczajnego.