Ostatni post z poprzedniej strony:
Trzeba czekać za dobrym kanna typu 5F czy 5CL u swoich starych sprawdzonych vendorówGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Boss, racja atom daje radę solidny sort mają nie ma co
Pozdrawiam
Dodano po 8 minutach 7 sekundach:
No jakąś dobrze klepiąc kanna by się przydała aż mi się płakać chce jak pomyślę o czasach gdzie było kanna pod dostatkiem dobrego +bb-22 żeby wszystko miało ręce i nogi ehhh
Pozdrawiam
No jakąś dobrze klepiąc kanna by się przydała aż mi się płakać chce jak pomyślę o czasach gdzie było kanna pod dostatkiem dobrego +bb-22 żeby wszystko miało ręce i nogi ehhh
Gdzie teraz na zakupy?
U atoma Atomchemicals, lipy nie ma byku to profesjonalny i solidny vendor od wielu lat numer jeden . Jeden z najlepszych Vendorow na rynku króluje od lat na scenie RC Solidnie i do przodu byki .Defiance pisze: ↑2 lata temuBoss, racja atom daje radę solidny sort mają nie ma co
Pozdrawiam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Very nice proposed for party & work.
I like nep from sandheavens,
Very securely delivered, meticulously packed, I had to write an email because I couldn't get to it.
low dosage, short loading time, long duration of action.
This is what I ment!.
I like nep from sandheavens,
Very securely delivered, meticulously packed, I had to write an email because I couldn't get to it.
low dosage, short loading time, long duration of action.
This is what I ment!.
- Załączniki
-
- nep2.jpeg (7.05 MiB)
Gdzie teraz na zakupy?
Witam znalazłem nowy sklep RC ale nie wiem czy mozna podawac nazwy sklepow a jest ciekawy opisuja dokladnie jak dziala dany skladnik i jak przechowywac itp ceny z tego co widze takie srednie duzo wybor pix.
Gdzie teraz na zakupy?
rambo ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Możesz iść do działu ze sklepami gdzie nazwy są wygwiazdkowane i w ten sam sposób ocenzurować nazwę sklepu.
Pozdro
Możesz iść do działu ze sklepami gdzie nazwy są wygwiazdkowane i w ten sam sposób ocenzurować nazwę sklepu.
Pozdro
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Bardzo by było dobrze jak wreszcie by się pojawiło we wszystkich szanujących się sklepach jakieś dobre kanna ogólnie to jest lipnie czemu jest aż taką susza z kanna masakra ehhhhh czarna magia
Gdzie teraz na zakupy?
Ja nie szukam chuj wie gdzie. Bo dużo wyjebek. Lepiej uderzyć do pewniaka ChemCentrum, ma najlepszą na rynku A-PIHP. Bije wszystko inne na głowę. Najlepszy sort wśród sklepów partnerskich. Auuuuuu.
Gdzie teraz na zakupy?
polecam
predator one and only !
mefisto
chemcentrum
jak sobota to do lidla do lidla
predator one and only !
mefisto
chemcentrum
jak sobota to do lidla do lidla
Gdzie teraz na zakupy?
ercekercek, i atom cheicals też polecam zawsze wszystko jest na ajwyzsszym poziomie pozdrawiam
Gdzie teraz na zakupy?
nie badalem tam produktow ale szczerze co tam moze byc dobrego 3 produkty na krzyz
jakis 4mmc brown wygladajacy jak moje bobki z rana
4cmc orange jakies zanieczyszczone
czy fake coco wymieszaniec jakis
pozdro
Gdzie teraz na zakupy?
Dokładnie Atom Atomchemicals, jeden z pewniaków gdzie będzie można liczyć zawsze na szybką i bezpieczną dostawę Plus jakość produktów gwarantuje udane testy i miłe doznania Ptaka potrafi dolecieć w dwie doby F 16 się chowa
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)