Ostatni post z poprzedniej strony:
Ogólnie to polecam serdecznie zakupy u Enzochem, czas dostawy i realizacja zamówienia błyskawiczna jest bardzo dobra tu obsługa sklepu kontakt codziennie jest nawet w weekend zdarzają się przypadki że w niedzielę odpisuje EnzoGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Alfa PIHP znajduje się również na ChemCentrum, wraz z wieloma innymi odczynnikami. Poza 3CMC, jak i 4CMC posiadają w swoim asortymencie - 6APB co jest zajebistym zamiennikiem MDMA, 4CMC, 3CMC, 2MMC, MDPHP, NEP, OPC-E, 2FDCK, Benzo, kozak Syntetyk kokainy i od niedawna są dostępne również i piguły. Dostawa ekspresowa, więc nie ma co się zastanawiać tylko zachęcam do pobierania zamówień.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Gdzie teraz na zakupy?
No właśnie to na sylwestrowej domówce będzie. Paczka zajebiście szybko mi przyszła od ChemCentrum,
Gdzie teraz na zakupy?
Jeżeli ktoś szuka książkowej trójki która po całej nocce nie powoduje żadnego strucia(ja 4nocki na tym zaliczyłem,dawki przesadne jak to u mnie)rano wstaje jem śniadanie i czuję jedynie że tej nocy nie spałem
Gdzie teraz na zakupy?
tajemniczy27xx jeżeli ktoś szuka to co? Bo chyba nie napisałeś zakończenia, w sensie gdzie ma szukać
Gdzie teraz na zakupy?
A ten Ice od Enzochem, to jak się spidowo prezentuje? tajemniczy27xx,
Anus Domini
Gdzie teraz na zakupy?
Biskup_Analny, takie 60/40 jak chcesz typowe speed,rzeźnik dopaminy to 3cmc Orange od nich właśnie takie jest
Gdzie teraz na zakupy?
Dla mnie najlepsza trójka to 3cmc ice z ChemCentrum pobieram po 50-100 już dłuższy czas nigdy nie było lipy ten sam konkret sort