Jak i przed kim ukrywacie zażywanie RC?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Mirabelka
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 103

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 2 lata temu

Jak w temacie. W jaki sposob ukrywacie spozywanie RC i przed kim?
Ja osobiscie narazie nie musialam. Jedyne przygody z 3mmc byly poza domem i wracalam juz trzezwa. Ale przygotowuje sie na branie 3cmc w domu (bo imprezy mnie troche mecza a faza musi byc fajna w pojedynke). Mieszkam z rodzicami. Nie sa zbyt natarczywi ale idac cos przekasic abo siku moge na nich wpasc. Jakies rady?
I wasze doświadczenia z kryciem sie. Pozdrawiam

Status:
qwerty12345
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 127

Nieprzeczytany post autor: qwerty12345 » 2 lata temu

Zmień lokalizację

Status:
melas
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: melas » 2 lata temu

Jeśli chcesz walić w domu z rodzicami to powodzenia. Kwestia tygodnia/dwóch aż zauważą. Jak już musisz walić to rób to poza domem. Niech dom ci się kojarzy z miejscem detoxu i odpoczynku. Taką oazą spokoju dla duszy

Status:
CzesioRC
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 105

Nieprzeczytany post autor: CzesioRC » 2 lata temu

Prawdę mówiąc to nie ukrywam, moja druga połowa wie. Ma to swoje pozytywne strony gdyby działo sie coś nieprzewidzianego. No ale ja jestem dorosły i nie mieszkam ze zgredzikami.

Status:
LubieKredki
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: LubieKredki » 2 lata temu

Mirabelka, to zależy od tego jak bardzo lubisz się zabawić. Jest też kwestia innych czynników. Na podstawie własnego przykładu ja mam prawie że czarne oczy, powiększone źrenice u mnie są prawie niewidoczne plus zawsze po dragach to ja ogarniam ferajne stąd nie odlatuje. Brałem lata przy rodzicach i nikt się nie zorientował, ale znam też przypadki gdzie ludzie wpadli za 2 razem. Sama znasz siebie i swoich rodziców najlepiej. Musisz oszacować prawdopodobieństwo wtopy i czy w ogóle jest sens walić w domu. Spróbujesz raz, potem drugi wejdzie rutyna staniesz się mniej ostrożna i za którymś razem będzie niemiło.

Status:
Bruce
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 158

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 2 lata temu

Mirabelka pisze:
2 lata temu
W jaki sposob ukrywacie spozywanie RC i przed kim?
Mieszkam w zasadzie sam, nikt mnie nie kontroluje. Ukrywam jedynie towar aby nigdy nic nie mieć w domu.

Status:
spinachpopeye
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: spinachpopeye » 2 lata temu

I hide from my sister, since the office gave us an apartment after staying at the orphanage I have to control it.

Status:
takBOnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 134

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 2 lata temu

Dla mnie ukrywanie ćpania przed kimś to trudna sprawa. I tak otoczenie wie, że z tobą coś się dzieje.

Status:
Bursztyn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: Bursztyn » 2 lata temu

Najgorzej ukryć w pracy jak masz ochotę nabrać energii i ten syndrom pociągającego nosa. Ale przez tyle lat się jeszcze nikt nie zorientował.

Status:
Aga98
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 74

Nieprzeczytany post autor: Aga98 » 2 lata temu

LubieKredki pisze:
2 lata temu
czy w ogóle jest sens walić w domu
Ja akurat wole przyłoić w domu, bo wtedy nie mam jazdy, że oni to widzą.

Status:
yakubu86
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 78

Nieprzeczytany post autor: yakubu86 » 2 lata temu

Jak loty bedziesz konczyła w miare szybko idac spać po benzo to może Ci sie udac ukrywac z tym dluzej. Wiele zalezy tez od szczescia ktore pewnie predzej czy pozniej sie skonczy ;)

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Nieprzeczytany post autor: mbside » 2 lata temu

Waląc w domu trzeba pamiętać o tym że się jest w domu (być ogarniętym i nie przesadzać z dorzucaniem). Najlepiej wieczorkiem, gdy wszystko w domu ma się ogarnięte o co rodzice poprosili aby nie było niespodzianek że zawołają Nas do pomocy przy czymś. Jeśli się spotka ich w drodze do kuchni czy łazienki nie panikować i w żadnym wypadku nie unikać spojrzeń. Taką metodę stosuje jeśli już wale w domu. Czasami nawet idę z rodzicami sobie pogadać 😂

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 202

Nieprzeczytany post autor: blacked_out » 2 lata temu

mbside pisze:
2 lata temu
Czasami nawet idę z rodzicami sobie pogadać
Jak chęć na gadkę jest to i nawet z byle kim się pogada :lol:

Mam malutkie wspomnienie po bardzo dobrym analogu 4-MMC który bardzo mocno pobudzał i powodował dużą dawkę euforii, 150mg starczyło aby już było mocno, Gdy to byliśmy sobie z moim bliskim kolegą do którego zawsze jest pierwszy cynk jak coś mam i mam tego aż za dużo :) u mnie w mojej dziupli informatycznej (jestem programistą) i siedzieliśmy sobie pare godzin i kosztowaliśmy analoga, moi rodzice zadzwonili czy jestem w domu i że wpadają w odwiedziny, my zdziwieni mocno siedzimy ale stwierdzamy że mamy wyjebkę bo i tak potrafimy się zachować i nie robić z siebie pojebanych wykrętasów. Przyjeżdzają moi rodzice, elegancko witam sie i ja i koleżka i rozmowa się zaczęła (co u mnie? jak tam? takie szmery bajery) no i gadamy sobie we czwórkę, A mojego kolegę wzięła chęć na gadkę po analogu i mówił że za 30 minut wraca do domu - a tu co? Mija godzina a ten dalej rozgadany, dosłownie. Nie ważne czy temat się skończy do rozmów czy nie i tak rozmowa między nim a moimi rodzicami trwa xD Poszedłem na chwilę do pokoju bo troche mnie na śmiech wzięło bo niedość że miał ważną sprawę do załatwienia i mówił dwa razy że zaraz idzie to ten dalej sobie rozmawia aż dobił tak do dwóch godzin (oczywiście zachowanie jako tako normalne, nie mielił mordą bez śliny etc.) i dopiero sobie zawinął. To co miał załatwić, załatwił ale dostał zjeby od tej osoby bo była to pilna sprawa :lol: Pięknie wspominam te czasy gdy Mefisto, miał w swojej ofercie dobry analog 4mmc w dużych kryształach bo potem takie fajne historie się budują i się miło wspomina.

Status:
Mirabelka
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 103

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 2 lata temu

yakubu86 pisze:
2 lata temu
Jak loty bedziesz konczyła w miare szybko idac spać po benzo
A po co konczyc szybko? I to jeszcze z benzo? Chce sie fajnie bawic i isc spac jak poczuje koniecznosc.
No i nie mam zamiaru przesadzac. To poczatki.

Status:
yakubu86
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 78

Nieprzeczytany post autor: yakubu86 » 2 lata temu

Mirabelka, po to szybko aby zminimalizować ryzyko przypału. No benzo najlepsze na sen chyba niż np katować sie browarami czy vódką. Zanim poczujesz konieczność może przyjść już przypał no ale jak tam sobie uważasz.