Ostatni post z poprzedniej strony:
JAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?
Pomaga na bol glowy nastepnego dnia sam to stosuje czasami jak pije wodke
musze nastepnym razem sprobowac ten patent z tabletka bo jak ma mi to oszczedzic bolu glowy po mocnym chlaniu to warto dac temu szanse
Że też ja wcześniej nie wiedziałam, że jest taki patent na kaca! Koniecznie muszę to wypróbować bo te tabletki 2kc tylko rozdrażniają mój żołądek.
Zapamiętam i przy następnej okazji zamiast Coli kupię Sprite'a skoro polecasz. A ten Apap bierzesz jak już trochę alkoholu z Ciebie zejdzie? Czy to nie ma znaczenia? Bo mi na następny dzień zawsze trochę rozstraja żołądek po piciu i nie wiem czy wzięcie takiej tabletki by tego nie spotęgowało.Ambasador95 pisze: ↑1 rok temuJa ze spritem lubię, polecam spróbować smak może Cię zaskoczyć I tak nawodnienie jest bardzo ważne a żeby uniknąć kaca polecam wziąć apap przed snemKotwButach pisze: ↑1 rok temuJa lubię whiskey z colą. Jak się trafi okazja gdzie się pije duże ilości to staram się wypijać jak najwięcej wody w trakcie, żeby na następny dzień być w miarę do życia.
Chłopie bierzesz RC a boisz się tabletki przeciwbólowej? Zażyj i spróbuj najwyżej posiedzisz na kiblu 5 minut dłużej.
No jakkolwiek śmiesznie to nie zabrzmi to często się idzie spotkać z tym, że ktoś się boi z pozoru niczemu nie szkodzącej subtancji a bierze o wiele gorsze Ja się kiedyś bałem nepa a ładowałem apihp
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
I jeszcze dużo się ruszać.
Dobra wiem, ze to watek jak pic zeby sie nie upic ale po to pije zeby sie najebac!
najpierw podkładka mięsna i coś tłustego, ochroni żołądek itd alkohol wpierw strawi białko z posiłku
Pamiętajcie tylko, że to że więcej zjemy nie sprawi że się mniej najebiemy, tylko wolniej
Nie wiem czy się zgodzę z tą tezą ponieważ pierwszy przykład z brzegu: będąc na weselu gdzie jedzenie co chwilę wlatuje na stół potrafię wypić spore ilości wódki, najczęściej wymieszane z innym alkoholem i w większości przypadków nic mi nie jest. Z kolei na jakiejś imprezie czy spotkaniu gdzie jedzenie zazwyczaj ogranicza się do przekąsek to już ta głowa jest słabsza i wystarcza mi mniej alkoholu żeby się upićMefedron90 pisze: ↑1 rok temuPamiętajcie tylko, że to że więcej zjemy nie sprawi że się mniej najebiemy, tylko wolniej
Więc czy na pewno jedzenie nie ma wpływu na to że się mniej upijemy?
no chyba takie zalozenie jest zeby najebac sie jak najpozniej zeby wytrzymac jak najdluzejMefedron90 pisze: ↑1 rok temuPamiętajcie tylko, że to że więcej zjemy nie sprawi że się mniej najebiemy, tylko wolniej
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
A ja tam nie zwazam na to po prostu pije tak zeby mi bylo przyjemnie a nie zeby myslec zeby jak najpozniej sie najebac ;p Wole myslec o zabawie
A ja tam wczoraj sie nachlalem az milo, pozdro dla tych co pija zeby sie nie upic