JAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?

Grupa środków psychoaktywnych działających depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy.
Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Kleopatra pisze:
1 rok temu
Zeempor pisze:
1 rok temu
LadyEM pisze:
1 rok temu
Ej a ja mam takie pytanko.... po co w ogóle pić żeby się nie upijać? Czy to nie mija się z celem? :D
hehe dobrze powiedziane! ale niektorzy maja slabe glowy i wiesz slabo jak na weselu moja dziewczyna jako pierwsza odpada xD
To poradź jej żeby dużo jadła i piła pół kieliszka a nie cały, ja tak zawsze robię i udaje mi się dotrwać do końca imprezy. :D
widzialem tez takie cos jak kieliszek weselny. do niego moze sie zmiescic o polowe mniej wodki niz do tego zwyklego. dobra opcja!

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

Speeder_96 pisze:
1 rok temu
Kleopatra pisze:
1 rok temu
Zeempor pisze:
1 rok temu
hehe dobrze powiedziane! ale niektorzy maja slabe glowy i wiesz slabo jak na weselu moja dziewczyna jako pierwsza odpada xD
To poradź jej żeby dużo jadła i piła pół kieliszka a nie cały, ja tak zawsze robię i udaje mi się dotrwać do końca imprezy. :D
widzialem tez takie cos jak kieliszek weselny. do niego moze sie zmiescic o polowe mniej wodki niz do tego zwyklego. dobra opcja!
Fajna sprawa, ale tylko dla tych co ekstremalnie szybko się upijają...
Bo tak to jest dla mnie bez sensu sięgać po aż takie środki...
Jak alkohol nie jest totalnie dla Ciebie, to lepiej nie pić.... mówię ogólnikowo. :thumbup:

Status:
KryzysWieku
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: KryzysWieku » 1 rok temu

Na weselu czasem nie wypada wódki odmówić a jak ktoś ma słabą głowę a chciałby się napić to to jest dobra rada żeby pić np pół kieliszka
Kiedyś byłem na weselu i para młoda prosiła żeby im polewać właśnie tak 1/3-pół kieliszka żeby nie odpadli

Status:
Pronto
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 92

Nieprzeczytany post autor: Pronto » 1 rok temu

Jak jesz dużo a na weselu tak właśnie jest to też możesz więcej wypić, byle nie pić na pusty żołądek bo to się zazwyczaj źle kończy :|

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Moderator
Reputacja: 79

Nieprzeczytany post autor: Kleopatra » 1 rok temu

Najlepiej jeść tłusto i dużo, wtedy alkohol tak szybko nas nie zmiecie. :P Choć ja zamiast wódki wybieram inne trunki ale czasem trzeba tego kieliszka lub dwa wypić. :)

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: wujsamozlo » 1 rok temu

Jak pic zeby sie nie upic odpowiedz jest prosta trzeba posypac haha a oprocz tego duzo sie ruszac jakies tance itp w dodatku duzo jedzonka wtedy alkohol wchlania sie wolniej

Status:
Pronto
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 92

Nieprzeczytany post autor: Pronto » 1 rok temu

Jak jesteście na weselach to uważajcie na te wszystkie nalewki co są na stołach koło płyty często przygotowywane przez kogoś z rodziny lub samą salę weselną bo to tak sieka że dramat. Raz na takim była cytrynówka smaczna dobrze wchodziła ale tak mocna choć jak się piło to się to tego tak nie odczuwało, niejeden pamiętam poległ na tym wtedy :lol:

Status:
adrianpdw1996
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: adrianpdw1996 » 1 rok temu

Pronto pisze:
1 rok temu
Jak jesteście na weselach to uważajcie na te wszystkie nalewki co są na stołach koło płyty często przygotowywane przez kogoś z rodziny lub samą salę weselną bo to tak sieka że dramat. Raz na takim była cytrynówka smaczna dobrze wchodziła ale tak mocna choć jak się piło to się to tego tak nie odczuwało, niejeden pamiętam poległ na tym wtedy :lol:
Ja byłem raz na weselu koleżanki, i zamiast wódki był tam bimber. ;ddd Siekało niemiłosiernie

Status:
Mefedron90
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 81

Nieprzeczytany post autor: Mefedron90 » 1 rok temu

Bimber to teraz wszyscy chyba wystawiaja ale jako dodatek na osobnym stoliczku ze smalcem itp ale zeby bylo zamiast wodki to jeszcze ani razu nie widzialem

Status:
Zygzzak
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Zygzzak » 1 rok temu

Lubię bawić się na weselach. Ma to swój klimat - muzyka + ciekawe towarzystwo + taniec + sala.. wiecie to jest coś jedynego w swoim rodzaju. Ale co za tym idzie? Spożywa się tak dużo alkoholu(no w moim przypadku często aż za dużo). Taniec z pewnością pomaga szybciej wytrzeźwieć no a przy "laniu do pyska" warto zawsze przekąsić sobie coś sytego. Najlepiej przy każdym kielonku zjeść choć kawał mięcha. No i bijąc do sedna - widzicie dobrze jaka jest tematyka forum. A więc co najlepiej pomoże by się nie upić? "Suplementacja" donosowa. Haha jest to cyba najlepszy i najbardziej sprawdzony sposób.

Status:
RamsayBolton
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: RamsayBolton » 1 rok temu

Although it seems silly to me I recommend you drink sunflower oil, since it does not mix with other liquids and makes it more difficult to get drunk and eat well before drinking.

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

Zygzzak pisze:
1 rok temu
Lubię bawić się na weselach. Ma to swój klimat - muzyka + ciekawe towarzystwo + taniec + sala.. wiecie to jest coś jedynego w swoim rodzaju. Ale co za tym idzie? Spożywa się tak dużo alkoholu(no w moim przypadku często aż za dużo). Taniec z pewnością pomaga szybciej wytrzeźwieć no a przy "laniu do pyska" warto zawsze przekąsić sobie coś sytego. Najlepiej przy każdym kielonku zjeść choć kawał mięcha. No i bijąc do sedna - widzicie dobrze jaka jest tematyka forum. A więc co najlepiej pomoże by się nie upić? "Suplementacja" donosowa. Haha jest to cyba najlepszy i najbardziej sprawdzony sposób.
nic dodac nic ujac. dobrze napisane i z zycia wziete

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik

RamsayBolton pisze:
1 rok temu
0
to juz lepiej po prostu jesc cos tlustego niz pic olej blee ;p w zyciu bym sie nie zmusil chyba zeby tak po prostu wypic olej ;p ale rada calkiem ciekawa tylko zastanawia mnie czy serio pomaga

Status:
Bernikiel
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Bernikiel » 1 rok temu

W czym ma pomoc wypicie oleju w ogole co to za pomysl mi by przez gardlo nie przeszedl sam olej to juz tak jak wyzej napisales lepiej cos tlustego zjesc pewnie na to samo wyjdzie :D

Status:
Porobindus
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: Porobindus » 1 rok temu

Kreska i poszedł jak przecinak :D

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik

Porobindus pisze:
1 rok temu
Kreska i poszedł jak przecinak :D
no to najprostrza metoda z tym ze potem po nas widac ze cos jest nie tak na takim weselu to lepiej tak nie robic ;p