jakie nootropy na motywacje do pracy nauki ?

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
matchrzan
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 154

Nieprzeczytany post autor: matchrzan » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Smith, jednak jest dość dużo, jeśli weźmie się pod uwagę rynek światowy. Np jeżeli chodzi o peptydy to ludzie polecają rynek brytyjski. Dlatego chciałbym powtórzyć swoje pytanie.

Jakie źródło nootropów jest atrakcyjne w skali światowej?

Doktor, słyszałem opinie, że S*iss dysponuje czasami nieaktywnymi substancjami, chciałbym to zweryfikować. Poza tym S*iss nie sprzedaje np. takich produktów jak modafinil.
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske

Status:
Fanfaranfa
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 153

Nieprzeczytany post autor: Fanfaranfa » 4 lata temu

Parę zdań o nootropach ode mnie. Nie są to stymulanty, które dają jakiegoś kopa. Dawno temu wyczytałem, że piracetam (Nootropil) potęguje działanie amfetaminy - byłem w ciągu na fecie i szukałem czegoś co spotęguje jej działanie. Niestety piracetam się nie sprawdził, pomimo dziwnych opinii na forach, że jest niesamowity. Jak dla mnie zwykłe placebo. Możecie mi zarzucać, że się nie znam etc., ale nootropy to taka homeopatia dla naiwnych. Pomyślcie, gdyby te substancje działały, zwiększały Waszą koncentrację, podnosiły samoocenę i pozwalałyby na działanie na wyższych obrotach to każdy by to łykał. Nie ma co się oszukiwać, to po prostu bujda. Jak ktoś szuka czegoś co pomoże mu lepiej funkcjonować w dzisiejszych czasach to pozostaje MPH (wiem, trudno zdobyć), Modafinil czy też Addreall (na razie chyba nie osiągalny). Trzymajcie się X-Men'i :]

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Mijrik
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: Mirjik » 4 lata temu

Piramem
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap:

Status:
Ziombwoy
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Ziombwoy » 4 lata temu

Boss, na mnie niegdyś działał Noopept, niebawem chce wrócić do tej substancji. Niwelowało kaca, zmniejszało lęk, poprawiało koncentracje i miałem ogólnie taką przejrzystość myśli - do pracy w sam raz. Niestety w tamtym okresie mogłem sobie pozwolić tylko na jedno opakowanie, więc więcej powiedzieć nie moge, ale z pewnością jest to dla mnie zachęta, by nootropikom przyjrzeć się troche dokładniej. Aktualnie zacząłem hardcorową suplementacje ziołową plus witaminki i minerały (m in ashwagandha, bacopa monieri, kurkuma) i ładnie się to w moim przypadku sprawdza, choć co prawda mam dość mocno wrażliwy układ nerwowy, może stąd takie efekty., ale mam mnóstwo energii, lęk również pomniejszony, fobie społeczną(o ile można to tak nazwac w moim przypadku) też mi w dużym stopniu zniwelowało, koncentracja i pamięc na plus, dużo się uczę w ostatnim czasie i dlatego się zdecydowałęm poszukać alternatywnych wspomagaczy. Nie spodziewłem się takich efektów, być może Cię to zachęci do poszukiwań również w tym kierunku.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Autor tematu
Reputacja: 3163

Nieprzeczytany post autor: Boss » 4 lata temu

Ziombwoy, nopept z Cholina trzeba brać ;) z jakiej firmy nopept? :D
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Ziombwoy
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Boss, zgadza się, brałem z choliną, chociaż być może niepotrzebnie, bo choline uzupełniam dziennie naturalnie z dietą :D Prawdopodobnie był to Noopept Rx Revange Hardcore. Gdy następnym razem będę się decydował jednak wybiore jakiś w proszku, bo ten jest w kapsułkach, metoda podawania co prawda wygodniejsza, ale wole mieć więcej pewności co do dawkowania.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Autor tematu
Reputacja: 3163

Nieprzeczytany post autor: Boss » 4 lata temu

O tej firmie różne informacje słyszałem więcej tych negatywnych.Poszukam coś w necie i zamówie ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Ziombwoy
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

No ja się wtedy nie wczytywałem zbytnio, po prostu się dowiedziałem o czymś takim jak Noopept(przypuszczam, że po pierwszym obejrzeniu filmu limitless xD) i wziąłem w ciemno. No, ale tak jak piszę, jakieś tam efekty zauważyłem, ale szczerze i ja jeśli coś to jakiś inny będę zamawiał niż ten co wymieniłem.

Status:
Damianodon
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Damianodon » 4 lata temu

Boss pisze:
4 lata temu
Smith, chodzi mi O czystość umysłu wzrost koncentracji i poprawa pamięci.
modafinil i adrafinil wpasowują się w rysopis