Ostatni post z poprzedniej strony:
Katy, dobre wiesci czekam zeby zamowicKatys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Katy
Katys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
krzrog1779 właśnie też mam tę zagwostkę i chyba pokusze sie aby to sprawdzić
krzrog1779, zostanie wysłane gdy tylko będzie otwarte, a sylwestrem więc są duże szanse.
ktory analog 4mmc polecacie na impreze sylwestrowa? versace czy balenciaga? czy lepiej pobrac oba?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Witajcie, czy ktoś otrzymał już przesyłke po nowym otwarciu sklepu? Ile dni roboczych czekaliście mniej więcej, dzięki i udanych badań
to bedzie grane, dzieki
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Zamówienie jak wisiało, tak wisi nadal - nic nie ruszyło. Szczerze mówiąc, to od pewnego czasu, przestałem wierzyć, że cokolwiek z tego będzie. W minionym tygodniu dostałem wiadomość o wznowieniu działalnosci sklepu, ale od tamtej pory, znów brak jakiegokolwiek postępu.
Hejka kowboje pierwsze paczusie w sporej ilości już ruszyły w drogę i przyjdą prawdopodobnie przed weekendem.
Zaraz będę też pisać do wszystkich których zamówionko już jest wysłane.
I każdy kto będzie miał zaraz napisane w komentarzu do zamówienia niech będzie w piąty dzień tygodnia pod mailem w celu odebrania kodu.
A większość pozostałych paczusi w tym paczka rednick będą wysłane bardzo niedługo z opcją doręczenia na sobotę. Nie gwarantuję że dostawca wywiąże się z tej dostawy bo sami wiecie jaki jest okres ale nadam je z taką opcją i zrobię wszystko aby zdecydowana większość cieszyła się ze swojej paczusi jeszcze przed sylwestrem.
Przepraszam najmocniej że tyle czekaliście 🥺 ale teraz wszystko rusza i jestem przekonana że każdy kto pisał o opóźnieniach teraz bedzie chwalił nową metodę i jej szybkość i bezpieczeństwo. 🛟
Buziaki
Zaraz będę też pisać do wszystkich których zamówionko już jest wysłane.
I każdy kto będzie miał zaraz napisane w komentarzu do zamówienia niech będzie w piąty dzień tygodnia pod mailem w celu odebrania kodu.
A większość pozostałych paczusi w tym paczka rednick będą wysłane bardzo niedługo z opcją doręczenia na sobotę. Nie gwarantuję że dostawca wywiąże się z tej dostawy bo sami wiecie jaki jest okres ale nadam je z taką opcją i zrobię wszystko aby zdecydowana większość cieszyła się ze swojej paczusi jeszcze przed sylwestrem.
Przepraszam najmocniej że tyle czekaliście 🥺 ale teraz wszystko rusza i jestem przekonana że każdy kto pisał o opóźnieniach teraz bedzie chwalił nową metodę i jej szybkość i bezpieczeństwo. 🛟
Buziaki
Hello, ive sent several emails regarding my order to Czechia. No respons but on the forum I read all packages should get delivered by the time of new year. Can you please check email. Thx!
Hi cowboy I already sent you a PM please answer me there and I will check it tomorrow kissesbenzydamine pisze: ↑10 mies. temuHello, ive sent several emails regarding my order to Czechia. No respons but on the forum I read all packages should get delivered by the time of new year. Can you please check email. Thx!