leg*****m.o**
leg*****m.o**
Wydaje mi się że scam. Adres taki sam albo podobny do vendora, który walnął exit scama jakiś czas temu. Poza tym na chłopski rozum jeśli pojawiłby się vendor z takim roznorodnym asortymentem to raczej by się z nami przywitał.
leg*****m.o**
Pisałem do nich meila z ciekawości napisali, że startują z reklama na hypku ktoś wie coś więcej ?
leg*****m.o**
Wydaje mi sie ze walek. Taki duzy wybor asortymentu, podbienstwo domeny no i ceny w PLNach
Zobaczymy, ale moja czerwona lampka sie pali
Zobaczymy, ale moja czerwona lampka sie pali
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
leg*****m.o**
Odpisują i niby wszystko wygląda okej, ale poczekam aż wypowie się ktoś kto zamówił i paczę otrzymal, bo nie chce ryzykowac.
leg*****m.o**
Złożyłem zamówienie, nie wielkie, facet z obsługi twierdzi, że nie ma MKW, więc teoretycznie nawet i 1 pille można zamówić, trochę niepokoi mnie fakt, że maila z potwierdzeniem zamówienia nie dostałem ani, że nie było gdzie wybrać docelowego paczkomatu a niby wys. na paczkomaty mają...
leg*****m.o**
Napisałem do chłopa bo widzę Yurgenos, piszę, że z nim gadał a byłem ciekaw czy odpisze o 12 w nocy prawie i o dziwo odpisał. Dobrze, bo będę miał z kim pogadać a taki jestem "najedzony" że mu czopke poryje hahahahahaha
Ale swoja droga o tej godzinie siedzieć na czacie już sam nie wiem co myśleć o tym sklepie.
Ale swoja droga o tej godzinie siedzieć na czacie już sam nie wiem co myśleć o tym sklepie.
leg*****m.o**
Wg mnie ściema.... po pierwsze - nie ma żadnych zdjęć.
Po drugie - widzę typowy przykład szablonu strony... ktoś wrzucił najmniejszym nakładem sił i koniec.
Nie zastanawia was - totalny brak opisu sposobu wysyłki ? Transport za darmo?
Nikt nie sprawdził że czy zamówisz 1g czy 500g - cena produktu jest TAKA SAMA ?....
Po drugie - widzę typowy przykład szablonu strony... ktoś wrzucił najmniejszym nakładem sił i koniec.
Nie zastanawia was - totalny brak opisu sposobu wysyłki ? Transport za darmo?
Nikt nie sprawdził że czy zamówisz 1g czy 500g - cena produktu jest TAKA SAMA ?....
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
leg*****m.o**
Nie wiem, czy u mnie jest inaczej ale jak wchodziłem w kategorię to była inna cena. Wziąłem 5 i była inna cena.
No zobaczymy obyś w tym przypadku nie miał racji josiek, bo przepadnie mi szmalczyk a tego bym nie chciał.