Pan Młody szuka pobudzacza na wesele

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
kanoteb
Szczur
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: kanoteb » 5 lata temu

Witam. Co możecie polecić pobudzającego, ale jednak żeby się w miarę kontrolować i na następny dzień nie mieć mega zwały? Sytuacja wygląda tak: za pół roku biorę ślub, a po ślubie wesele i na następny dzień poprawiny. Znam siebie i mam duże obawy, że pójdę spać szybciej niż większość gości, a to trochę średnio na własnym weselu :? Dlatego szukam czegoś żeby się wspomóc, nie chodzi o to, żeby wystrzeliło nie wiadomo jak, tylko żeby dotrwać do 5 rano i nie wiele później usnąć i zebrać siły na poprawiny.

Moje doświadczenie wygląda następująco:
4 lata temu pierwsze eksperymenty z 3 cmc i 4mmc, ale już tak dawno tego próbowałem, że nie bardzo pamiętam jak działa i jakie są zwały. Potem trochę przerwy i amfe*amina raz na jakiś czas. Rok temu brałem tej fetki już dosyć dużo, nawet co tydzień z dwa dni pod rząd. W końcu się opamiętałem i przestałem w ogóle. No prawie. Jeszcze jeden raz walnąłem sobie z pół roku temu, ale na szczęście było chujowo i od tamtej pory już do tego nie wracam.

W dniu ślubu wyjdzie mi z rok przerwy od tego typu substancji. Alkoholu prawie nie piję, bardzo małe ilości jak na polskie standardy.

Czy możecie polecić coś co może się nadać w tej sytuacji? Dodam że zwykła kawa o 2 w nocy nie pomaga xD

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 256

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja z Hexenem, ale jeszcze rok temu wystarczyła jedna nie duża kreska hexa i całą noc się nie spało, zjazdu po jednej kresce też nie było.
Teraz z tym Hexenem to ciężko, może Nepa poszukaj, tylko co ważne 1 góra 2 nie duże kreski i tyle, bo przy większych ilościach zjazdy są masakryczne.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3159

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

kanoteb, janosik1358, polecam hexaod atoma jest super kozak nie ma strucia nastepnego dnia i wchodzi na kardio przy normaalnych dawkach ;] Atomchemicals, hex od atoma naprade kozak jak na te czasy :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
kanoteb
Szczur
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: kanoteb » 5 lata temu

Jeszcze taki dodatkowe pytanie. Janosik1358 piszesz, żeby tylko 1-2 małe kreski aby pobudziło, ale żeby na następny dzień nie było zwały, a czy można to zjeść zamiast wciągać kreskę? Na weselu nie będę miał jak wciągać kresek, a niech no jeszcze ktoś zobaczy, że coś mi się sypie z nosa to kaplica.

Status:
Baczi12
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 139

Nieprzeczytany post autor: Baczi12 » 5 lata temu

hexen za bardzo nie działa oralnie. Jest to taka substancja, że I tak więcej weźmiesz niż te 1-2 kreski(no chyba że sobie tyle zostawisz A resztę gdzieś schowasz I nie weźmiesz że sobą). Zwaly raczej nie unikniesz. Hexen to 1-2 godziny fazy I potem kilka(naście) godzin odsiadki. Ja bym całował w jakieś 3fpm z dostępnych rc, nie od razu hexen.

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 5 lata temu

kanoteb
Na wesele to i to tym bardziej swoje nie brał żadnego hexenu.

Celuje w dobre 3 fpm .
Może Isopropylphenidate .
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
KoCur7
Blister
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: KoCur7 » 5 lata temu

Imo speedująca trójka w małych dawkach zrobi robotę. Przy okazji nie będziesz ostro najebany. Pozdro :thumbup:

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

tak właśnie czytam i czytam i czytam.... co poradzicie "panu młodemu".
Żadne Hexeny, żadne alfy. Potrzebujesz coś co poprostu podbije Tobie dopamine, przy czym nie zaźniesz, nie będziesz miał wypierdolonych źrenic jak 5PLN... nie będą się Tobie trząść ręce! Do tego oczy nie będą chodzić w boki....
HEX - wysuszy cię jak kurwa pieprz. do tego trzęsące się ręce i zdenerwowanie.
3-cmc - jak za dużo przypierdolisz- to ręcę trzesące i oczy 5PLN.
wg mnie najlepszym rozwiązaniem było by 3-fpm lub NEP (ale kurwa wysokiej jakości) lub 3-cmc od Atomchemicals, ale max 1g na wesele, kreski po 50mg!!!!
albo 3c micro od ThreeCrystal, albo 3-cmc od @3cmc4cmc max 1g, kreski po 50mg!!!
oczywiście zamiast kresek możesz bombki robić, ale max 50mg!

Wg mnie hex opada... bo przegrzejesz się jak walniesz za dużo... + nerwówka uderzy ci w głowe i jeszcze kogoś pobijesz.
Nep były idealny - ale nie ma na rynku żadnego czystego NEP'a!!!, są jakiś shity zanieczyszczone!!.
3-cmc - ok, ale małe ilości, max 50mg, to ma Ciebie obudzić, poprawić humor, wspomóc kuśke żeby staneła :D - i ma nie być po tobie nic widac!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

hex lub 3cmc od Atomchemicals, bedzie idealne napewno :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Boss pisze:
5 lata temu
hex lub 3cmc od Atomchemicals, bedzie idealne napewno :thumbup:
hexa bym omijał, dla kogoś kto RC nie brał od dłuższego czasu..... bo wg mnie on powinien max 20mg hexa walić... jak się mu przesypie - to kaplica, wpier*oli komuś z nerów na weselu i będzie miazga
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

josiek, e tam dawka 30mg da mu milego fajnego kopa ;] lub 3cmc

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Boss pisze:
5 lata temu
josiek, e tam dawka 30mg da mu milego fajnego kopa ;] lub 3cmc
Ja się boję o to że on może nie mieć jak tego odmierzyć.....
W jego wypadku, przedawkowanie x2 3-cmc jest akceptowalne bardziej niż przedawkowanie 2x hexena...
3-cmc 100mg, zejdzie w godzine.... 100mg hexa - zejdzie - po 3 godzinach...

uważam że musimy wziąć pod uwagę sytuacje przedawkowania.... kiedy działanie substancji zejdzie i będzie się normalnie zachowywać....
3-cmc jest bezpieczniejszą substancją niż hex
A teraz, impreza jest do 4.... on o 3 przyłoży bombke 50mg 3-cmc albo 50mg hexa... Po którym specyfiku zaśnie o 6-7 ?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

josiek, tylko ze hex od atoma jest taki ze nie powoduje krzywych akcji ja po hexenie od atoma z normalnymi dawkami nie mam problemu ze snem a przeciez moze sobie wage zalatwic i wcześniej odmierzyc dawki i schowac w jakis papierek i zjesc w kiblu czy w aucie , dawka30 mg nie zrobimy krzywdy napewno a uwazam ze po alkoholu 3cmc bedzie za slabe i mozna szybko przepić wódką wiem cos na ten temat ;D ja bralem hexa na wesele bo nie mam glowy do picia alko ;] ale zalezy kto co lubi tak wszystko zalezy od dawek :!:

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Boss, uważam że tutaj nasz "pan młody" musi sobie znaleźć złoty środek :)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

no dokladnie niech sam zdecyduje poczyta opinie o sortach i bedzie wiedzial co wybrać :)