Ostatni post z poprzedniej strony:
Prosi tylko o wysłanie zamówionych pozycji, bez danych. Więc generalnie chyba można normalnie wysłaćPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
jesli maja dane czemu pytaja co bylo w srodku poza tym przedwczoraj bylo wszystko omawiane z tym mailem ktory z ktorego zawsze dostawalem wiadomosci do tego ten nie ma charakterystycznego dla preda dopisku na koncu i jest inaczej napisany z charakteru samego pisania
------------
nie załączaj takich screenów
chcesz go pokazać Predowi, to wyślij mailem albo na priv
zabronione jest podawanie jakichkolwiek danych wysyłkowych, obojętnie podejrzanych, czy nie
OomAmee
------------
nie załączaj takich screenów
chcesz go pokazać Predowi, to wyślij mailem albo na priv
zabronione jest podawanie jakichkolwiek danych wysyłkowych, obojętnie podejrzanych, czy nie
OomAmee
Ostatnio edytowany przez darkmist123 6 lata temu, łącznie edytowano 1 razy.
Predator odpiszesz na maila badz priv?
Niedługo otwieramy sklep 

Dear predator, I sent the information that you asked to your recovery email.
Waiting a reply from you, thanks!
Waiting a reply from you, thanks!
Oh, ludzie 
Jak niektórzy to nie czytają nic co się pisze
A więc:
darkmist123, punkty dla Ciebie za czujność, ale spokojnie
Nikt się nie podszywa, sytuacja jest wyjątkowa. Musiałem
napisać ten email na szybko, czas leci a wysyłka już rano. Tak jak pisałem, w związku z uszkodzeniem bazy danych mamy jedynie przy zamówieniach kwotę końcową, dane wysyłkowe oraz status samego zamówienia.
Nie mamy produktów które w nim były ani też komentarzy dodanych.
Aktualnie doszło do nas już 70 wiadomości z danymi zamówień, dobry wynik.
Czekamy na resztę, kto przegapi ten przeczeka kolejny dzień do wysyłki.
Schatten, Thank You - of course promo is active.
Could You give me Your order number? I will check if there is everything fine. If package will arive to You without something please notify us on email about it.

A więc:
darkmist123, punkty dla Ciebie za czujność, ale spokojnie

napisać ten email na szybko, czas leci a wysyłka już rano. Tak jak pisałem, w związku z uszkodzeniem bazy danych mamy jedynie przy zamówieniach kwotę końcową, dane wysyłkowe oraz status samego zamówienia.
Could You give me Your order number? I will check if there is everything fine. If package will arive to You without something please notify us on email about it.
ONE AND ONLY
Potwierdzam wszystkie posty tego osobnika wyżej nade mną, wszystko będzie, pozdro mordencje i nie wpadajcie w schizy, bo robi się niepotrzebny młyn, wszystko na czilu
Mówię to ja Pelak, gwarancja

Do mnie dalej paka nie doleciala za to otrzymalem wezwanie na policje, bylem i chodzi o sklep predator-rc, pytali co zamawialem, czemu, po co itp ponoc prowadza postepowanie wobec niego i beda dzialac dalej
Predator nadal nie odpisałes mi na PRIV ANI NA MAILA
Niedługo otwieramy sklep 

predatorRC pisze:Oh, ludzie
A więc:
darkmist123, punkty dla Ciebie za czujność, ale spokojnieNikt się nie podszywa, sytuacja jest wyjątkowa. Musiałem
I recently got an email from Predator, saying
Can I ask about promotions? Maybe extra weight, or some sleeping pills like c-lam?
Thank you!
Kod: Zaznacz cały
"Twoje zamówienie nr 9******** zmieniło status."

Thank you!

Sklepik działa, paki lecą, widać Pred wstaje na nogi.
To teraz tylko jeszcze pozostaje, żeby zajebał z półobrotu komu trzeba
To teraz tylko jeszcze pozostaje, żeby zajebał z półobrotu komu trzeba

A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
A ja nie moge sie zalogowac. Juz 3 razy haslo zmienialem i, dalej blad logowania
vnora1, something for You 
![Obrazek]()
Drodzy klienci!
Jeśli nie możecie się zalogować, najprawdopodobniej w wyniku przywrócenia backupu, wasze konta zostały dezaktywowane. Dajcie znać na mailu w takim przypadku (recovery predator-rc.nl, nie "contact")
If You can't log in to your account, probably it's because of the backup. Let us know about that on mail (recovery predator-rc.nl, not "contact")

Drodzy klienci!
Jeśli nie możecie się zalogować, najprawdopodobniej w wyniku przywrócenia backupu, wasze konta zostały dezaktywowane. Dajcie znać na mailu w takim przypadku (recovery predator-rc.nl, nie "contact")
If You can't log in to your account, probably it's because of the backup. Let us know about that on mail (recovery predator-rc.nl, not "contact")
ONE AND ONLY
Give me on prive your email address I will activate your account.
ONE AND ONLY