Ostatni post z poprzedniej strony:
aras, chyba pred mówił już kiedyś to nie sklep z cukierkami,ja dodam czasy stacjonarek i bezradnego państwa się skończyły. Jasne że będą problemy, jak w każdym tego typu i tych rozmiarów przedsięwzięciu. Się cieszcie że predi ma honor i markę której nie chce stracić bo buduje ja kawał czasu bo jak by zawinął mamonę i się gdzieś wygodnie ulokował albo was olał i robił to co robi dalej to byście dopiero kasztany dupami zgniatali ze złości, a chuja by wam to dało i tak. Chyba bezstresowo wychowani jazgoty jakieś tu robią albo typy co ostatnie PLN wydali na RC a teraz kupszal w gatach i postawa obronna. Kurier daje dupy ale człowiek który nie ma na tym kontroli i ma wolne (co jest w pizdu wyraźnie zaznaczone) już ma się zająć typkiem bo on powiedzmy 500zl wydał (a teraz ten typ powiedzmy x200) i on chce odpowiedzi na maila natychmiast (na 10 poprzednich z 2-3 dni też oczywiście). Nie osrajcie się na plecach czasem od tego jęczenia, spierdalać za przeproszeniem od typa z ulicy brać jak nie pasuje predi chuj wie co, zmieszane z chuj wie czym i serem z pod napleta dostaniecie. Chuja albo chujnie ogarniecie to po kolanach do króla będziecie wracać i prosić o łaskę.Dupy dał kurier i po części my, czasem dopiero środki były tak późno dostępne albo zapominalscy co na ostatnią chwilę zamawiali, czy tam jakieś przejęcia nie istotne, dziwi mnie że jak ktoś się bawi w laboranta taki nieogarnięty jest, że myśli na serio, że to eBay czy inny szajs, więc za wszystko zjeba i wielkie halo bo klientela czeka. Tak i ja jak i reszta jak by nic nie dostała to nic by to nie znaczyło, a obroty firmy podejrzewam, że by nawet nie spadły, więc po jaka cholerę jakieś miałczenie na preda robicie i niepotrzebny ambaras (o tym że ktoś normalny będzie czekał teraz bo trzeba się przekopać przez stertę spamu), cpunixy wiecznie niezadowolone będą. Też bym wolał mieć niż czekać ale nie w tę stronę plujecie jadem.