Ostatni post z poprzedniej strony:
Poslední dobou jsem nějak daleko od vesmíru, ale tenhle obchod se mi moc líbí. A to nejlepší, na co si vzpomínám, je asi Matthew.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Dalej mają dobre rzeczy i sprawna wysyłka choć trochę inna oferta od pozostałych vendorów
Zawsze powtarzałem ze predator trzyma poziom i tutaj nic sie nie zmienia
no to elegancko, że trzyma poziom
Wiadomość moderatora
nie dyskutujemy na temat form wysyłki i dostawy
Oferta się zmienia, bo prawo w NL się zmieniło, ale wybór nadal jest spory.
Jak tam sklep działa wszystko w porządku można zamawiać ?
predatorRC,
hmm, zapytanie sprzedawcy o dostawę odpowiedz przyszła po 2 dniach
niestety po zrealizowaniu zamówienia nie przychodzi mi link do płatności czy tam portfela
maila mam z protonmail.com
rozumiem, że ten mail zwrotny powinien przyjść praktycznie od razu? (nie przyszedł zaraz będzie 3 dzień mijał)
hmm, zapytanie sprzedawcy o dostawę odpowiedz przyszła po 2 dniach
niestety po zrealizowaniu zamówienia nie przychodzi mi link do płatności czy tam portfela
maila mam z protonmail.com
rozumiem, że ten mail zwrotny powinien przyjść praktycznie od razu? (nie przyszedł zaraz będzie 3 dzień mijał)
Pred ma lagi w odpisywaniu, ale zamówienie odebrane w piątek.
No tak. A nie wleciał ci do spamu?
NIE WLECIAŁ DO SPAMU
dzięki za odpowiedzi
no cóż, szkoda, że jakby się czekało na odpowiedzi sklepu żeby doprecyzować te problemy, czyli najpierw pytanie z dostawą, później problemy z zamówieniami, to pewnie z 1,5 tygodnia by to trwało, na pytanie o problemy z mailem zwrotnym nadal nie dostałem odpowiedzi
ja rozumiem wszystko, że nie mają czasu i takich pytalskich może być kilkadziesiąt, ale nie jest to fajne, na szczęście tym razem nie zależy mi na czasie, ale jakby zależało to bym pierdolca dostał, no ale na pocieszenie dla sprzedawcy podam info, że ***** mi w ogóle nie odpisało odnośnie dostawy w przeciwieństwie do nich
oczywiście też domyśliłem się, że ten mail zwrotny powinien od razu przyjść, potwierdzenie się przydało, także dzięki za odpowiedz
spróbuje zmienić adreś email z protonmaila na inny
o właśnie jeszcze jedno mi przyszło do głowy
to dajcie znać gdzie macie skrzynkę pocztową, na którą to przychodzą potwierdzenia, gmail? tlen/o2? wp?
Wiadomość moderatora
nie wspominamy o innych sklepach w działach innych sprzedawców
Na żadne nie przychodzą, prosimy o kontakt poprzez [email protected] z nr zamówienia i ogarniemy to mailowo.
Chwilowo nie mamy możliwości rejestracji nowych kont.
Chwilowo nie mamy możliwości rejestracji nowych kont.
ONE AND ONLY
But the old ones are and they can probably order through the website?