Ostatni post z poprzedniej strony:
Jeszcze tak.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
to czemu po zarejestrowaniu oraz po wpisaniu danych nie moge sie zalogowac na stronie? przpadek dotyczy rowniez mojego znajomego
A potwierdziłeś konto linkiem z maila? Jeśli go nie widzisz sprawdź w spamie.
odpowiedz naszego człowieka
"Tego, że niektórzy userzy mają problem nawet z takimi funkcjami jak kopiuj i wklej. Skopiował pewnie hasło ze spacją i biedaczek nie może się zalogować.

także wszystkie błędy typu spacje , duze litery , nie sprawdzanie SPAMU , powodują te problemy z którymi się spotykacie.
ONE AND ONLY
A będą moje ulubione smakołyki HEXEN ORANGE i BK-EPDP ORANGE.
Nie chodzi tu o kolor, tylko o ich mocarność. Jestem nawet pewny, że w przypadku bk stary Pred osłabił z czasem odczynnik do bezpiecznego a i tak mocarnego poziomu
Hexen Orange też spadł z czasem na jakości a i tak był ok. Tęsknię za tej jakości i mocy odczynnikami.
Nie chodzi tu o kolor, tylko o ich mocarność. Jestem nawet pewny, że w przypadku bk stary Pred osłabił z czasem odczynnik do bezpiecznego a i tak mocarnego poziomu

Hexen Orange też spadł z czasem na jakości a i tak był ok. Tęsknię za tej jakości i mocy odczynnikami.
Brak hexen orange.
BK BROWN na stanie
3FPM na stanie
APiHP na stanie
3-MEC na stanie
!!
BK BROWN na stanie
3FPM na stanie
APiHP na stanie
3-MEC na stanie
!!
ONE AND ONLY
w nastepnym tyg
[/quote]
pod jaki email mam napisac w sprawoe tych brakow?
prosze o maila , doslemy braki
[/quote]
pod jaki email mam napisac w sprawoe tych brakow?
predatorRC, ponawiam pytanie. Jak przyjmować 1P-LSD w pastylkach/tabletkach?
Przestań odzywać się do mnie, nie jestem miłym ziomeczkiem
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze
Nie, to nie jest normalne. Pisz do preda, bo jak ci wyślę pakę później niż w piątek to dostaniesz narkotyki zamiast dopalaczy
doodbytniczoChoineczka pisze: ↑6 lata temupredatorRC, ponawiam pytanie. Jak przyjmować 1P-LSD w pastylkach/tabletkach?
meehhhh pisze: ↑6 lata temuNie, to nie jest normalne. Pisz do preda, bo jak ci wyślę pakę później niż w piątek to dostaniesz narkotyki zamiast dopalaczy
co ty pierdolisz czlowieku , jakie narkotyki ! taki naród jeden coś klepnie pismak napisze od teraz dopalacze beda traktowane jak narkotyki a co to narkotyki
mordo jest lista substancji zakaznych gdzie jest kokaina , amfetamina itd i jest lista psychoaktywna gdzie teraz niektore srodki beda karane nie tylko przez sanepid ale jeszcze przez prokuratora okreslonymi paragrafami ale sa nowe substancje ktoych nie obejmuje ta ustawa dodatkowo ustawa wchodzi w zycie od poniedzialku.
I pierdolisz jakbys nigdy narkotyków nie brał :D
ONE AND ONLY
predatorRC, dobra dobra, ale czy to normalne czy coś sie zjebalo xd?
predatorRC, od wtorku wchodzi w zycie
jak na track od kurierq czekam 48 roboczych godzin to pisac meila czy poczekam truszke jeszcze?

siema.
szybkie pytanie. eti w pills jest ok? aktywne?
który z hexenów polecacie ? czym sie róznią ?
dziena, chcialbym jeszcze dzis zamowic.
pzdr
szybkie pytanie. eti w pills jest ok? aktywne?
który z hexenów polecacie ? czym sie róznią ?
dziena, chcialbym jeszcze dzis zamowic.
pzdr
predatorRC pisze: ↑6 lata temumeehhhh pisze: ↑6 lata temuNie, to nie jest normalne. Pisz do preda, bo jak ci wyślę pakę później niż w piątek to dostaniesz narkotyki zamiast dopalaczy
co ty pierdolisz czlowieku , jakie narkotyki ! taki naród jeden coś klepnie pismak napisze od teraz dopalacze beda traktowane jak narkotyki a co to narkotyki
mordo jest lista substancji zakaznych gdzie jest kokaina , amfetamina itd i jest lista psychoaktywna gdzie teraz niektore srodki beda karane nie tylko przez sanepid ale jeszcze przez prokuratora okreslonymi paragrafami ale sa nowe substancje ktoych nie obejmuje ta ustawa dodatkowo ustawa wchodzi w zycie od poniedzialku.
I pierdolisz jakbys nigdy narkotyków nie brał![]()
oj chyba mocna bania wczoraj była i kac męczyPrzecież wiadomo, że kij-chuj czy to się nazywa "nowe substancje psychoaktywne", środki psychoaktywne z grupy I P, II P czy odurzające N-ki - liczy się KARA ZA POSIADANIE, i tak właśnie 99% normalych ludzi odróżnia nielegale od legali, czy narkotyki od dopalaczy. Od pon czy wtorku, za posiadanie większości z twojego obecnego asortymentu będzie grozić odpowiedzialność karna i chyba temu nie zaprzeczysz ?