Ostatni post z poprzedniej strony:
wszystko okkapsuła wylądowała
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
wszystko oksternik pisze: ↑6 lata temuwszystko wyjasnione poczta zwróciła kase wiec ukłonypredatorRC pisze: ↑6 lata temuto jakas bzdura, my za wszystkie paczki zaplacilismy.
jak tak sie stalo to mozesz miec tylko pretensje do poczty.
jak to byla nasza wina zwrocie Ci 42x2 = 84zł
napisz na maila ( ZA DUZA KWOTA POBRANIA ) taki tytul po weryfikacji zwrocimy wszystko.
Nie wierzę , problem bo za dużo 42 zł ? Ja zapłaciłem z góry 700 a idzie do mnie pobraniówką za 280 zł to jest problem , bo nawet nie wiem co w tej paczce od preda . Ostatnio zamiast Small dostałem mikro teraz kot w worku ... predi co się z Tobą dzieje . Odbiorę żeby przypaĺu nie było ale mam nadzieję że dostanę to co zamawiałem i moje koszty też pokryjesz .
Prezydent pisze: ↑6 lata temusternik pisze: ↑6 lata temuwszystko wyjasnione poczta zwróciła kase wiec ukłonypredatorRC pisze: ↑6 lata temuto jakas bzdura, my za wszystkie paczki zaplacilismy.
jak tak sie stalo to mozesz miec tylko pretensje do poczty.
jak to byla nasza wina zwrocie Ci 42x2 = 84zł
napisz na maila ( ZA DUZA KWOTA POBRANIA ) taki tytul po weryfikacji zwrocimy wszystko.
Nie wierzę , problem bo za dużo 42 zł ? Ja zapłaciłem z góry 700 a idzie do mnie pobraniówką za 280 zł to jest problem , bo nawet nie wiem co w tej paczce od preda . Ostatnio zamiast Small dostałem mikro teraz kot w worku ... predi co się z Tobą dzieje . Odbiorę żeby przypaĺu nie było ale mam nadzieję że dostanę to co zamawiałem i moje koszty też pokryjesz .
Nie. Może na piątek za tydzień.