Ostatni post z poprzedniej strony:
czylui kogut jestes psem?
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
czylui kogut jestes psem?
zawaliliśmy maile, nazbierało się odezwe się.WeekendowyTrip pisze: ↑6 lata temuU mnie minęło ponad dwa miesiące.
Jak ostatnio pochwaliłem że jest kontakt mailowy to się urwał.
Dostałem trzy terminy w żadnym rakieta nie doszła i nawet tracka nie dostałem. Spytałem czy ostatni termin aktualny,brak odpowiedzi.
no pytasz psa czy jest PSEM ?
Luźno,ja tam mogę czekać byle by tracking mieć żebym wiedział kiedy wsiąść wolne i się delektowaćpredatorRC pisze: ↑6 lata temuzawaliliśmy maile, nazbierało się odezwe się.WeekendowyTrip pisze: ↑6 lata temuU mnie minęło ponad dwa miesiące.
Jak ostatnio pochwaliłem że jest kontakt mailowy to się urwał.
Dostałem trzy terminy w żadnym rakieta nie doszła i nawet tracka nie dostałem. Spytałem czy ostatni termin aktualny,brak odpowiedzi.
Tym razem czekałam głownie na benzodiazepiny, także przez ostatnie pare dni byłam Królową Snu.
tu sie zgadzam crystal i braz tak zwany trzymaja poziom wysoko ) mega tematmoje mdphp pisze: ↑6 lata temuTym razem czekałam głownie na benzodiazepiny, także przez ostatnie pare dni byłam Królową Snu.
Z czystym sumieniem mogę polecić MDPHP (zarówno CRYSTAL jak i POWDER) z tym, że ten drugi jest zdecydownaie bardziej ekonomiczny. Zdaje się jeddnak, że oba są na wyczerpaniu, a produkcja tej substancji została zakazana, nad czym baaardzo ubolewam.
Jeżeli chodzi o CZWÓRECZKĘ to mi podpasował SORT MOON ROCKS alę stosuję tylko i wyłącznie jako dodatek do mojego mdphp.