Ostatni post z poprzedniej strony:
For me, the problem occurs when I use a vpn connection in specific countriesProblem z privnote.com
Problem z privnote.com
Fukaczu, Pies ma Lepiej, Pytanie, czy korzystanie z privnote na komputerze czy na telefonie z androidem?
Na androidzie też mi się takie coś przytrafiało, wydaję mi się, że to jakieś niedopracowanie privnote pod androida.
Na androidzie też mi się takie coś przytrafiało, wydaję mi się, że to jakieś niedopracowanie privnote pod androida.
Problem z privnote.com
No to panowie coś nie tak z łączem internetowym musi być, a z jakich przeglądarek korzystacie?
Problem z privnote.com
Nevšiml jsem si, že by to fungovalo špatně. Možná proto, že většinou používám temp.pm
Problem z privnote.com
@Zlatoslav, W temp.pm nigdy nie mailem problemu.
Co do privnote.com to dzis mialem sytuacje, ze wystepowaly male problemy, ale to w sumie zaden problem 2 kliki wiecej i sie otworzyla notka.
Co do privnote.com to dzis mialem sytuacje, ze wystepowaly male problemy, ale to w sumie zaden problem 2 kliki wiecej i sie otworzyla notka.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Problem z privnote.com
Dzesi Pinkman, Gorzej, jak ci notatki nie otworzy, a po kolejnej próbie dowiesz się, że notatka została przeczytana bo itak się na privnote zdarzało.
Problem z privnote.com
Dzesi Pinkman, U mnie podobnie jak u Jessiego, kilka klików i notka się otworzyła. Wydaje mi się, że nie wolno wówczas wyjść ze strony po to aby sesja w przeglądarce się utrzymała. Widziałam ten temat przed otworzeniem notki i już się bałam, że nie otworzę a ważne info tam było dla mnie .
Problem z privnote.com
U mnie wszystko działa, nawet jak mam odpalony VPN , może chwilowe przesilenie
Problem z privnote.com
Biget, Duże prawdopodobieństwo, że duże przesilenie i zwyczajnie serwer privnote nie udźwignął tematu, od paru dni korzystam z privnote i nie widze żadnych problemów, a wcześniej zdarzały sie wyżej wymienione.