Propozycje nowych produktów Predator-rc
Profil sklepu: predatorRC
Jak dla mnie powinno wlecieć jakieś nowe 3cmc, bo oprócz micro to nie ma szału.
Ulung, nie wiem czy dostales ostatnio promocyjnego maila, ale jest w nim napisane "Już niedługo u nas nowe 3cmc / 4cmc!", wiec cos sie szykuje.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Mi by było bardzo miło gdyby pojawił się flualprazolam - wtedy sklep byłby dla mnie "kompletny", wszystkie odczynniki mógłbym zamawiać tutaj
PGP:
Kannabinol jwh018, jwh147 lub dobrej jakos I thj018...do nocha 4mmph
New Cannabinoids will be nice
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Please bring to us the Novel cannabinoid ADB-B or ADB-BUTINACA porfavor is very very good
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Fake coco, pillsy na 300mg 3mmc
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Dobra nie będę już wydziwiał ale mógłbyś ściągnąć piperazyne pfpp.. Zajebista do mi ów z ketonami serio... Sam jestem ciekaw zrobienia soli na 3mmc,pfpp i czegoś jeszcze.. Wizzair, próbowałeś kiedyś takiego miksu? Pfpp z 4mmc wręcz się kochały uzupełniały nawzajem... Jestem też ciekaw 2,3mdmc..kiedy chwilę w obrocie był 4metylocyklazodon który działał zajebiscie ale ponoć później okazał się zajebistym sortem 2,3mdmc..
Taki sklad chyba mialo poczatkowe "Cherry Kokolino" ze stacjonarek.
OJA OJA OJA Nalepsza bomba po sniffie po minucie od zazycia.
Wiec bardzo mozliwe ze takie miksy maja sens, lecz nie biore soli wiec nie sa mi znane.
Exclusive cocolino miało taki napewno... Plus jakieś mało istotne dodatki... Cherry było bardziej spidujace ale mniejsza o to.. Pfpp i pcpp dobre do miksów z ketonami.. Ketonów na rynku trochę jest mogłyby ciekawe rzeczy z tego wyjść w postaci soli jak i pigułek do prania
pfpp i pcpp nie wchodzą w grę bo dziś nikt tego nie produkuje i ma bana w NL więc jaki sens ?