r*mon**er.s**p

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
WeedTV
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: WeedTV » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Nie robie bo raz zrobiłem i dostałem wezwanie, dowiedziałem się jak działają bezpośrednio od niebieskich
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
Anonim24
Newbie

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

MeFiuS, predator Jak dostał chujowy sort o czym pisał w temacie swoim to nie wysyłał gówna a poczekał na nowy sort.

Monster to jest wielki wałek tak jak funky i wcześniej boost.

Status:
MeFiuS
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 290

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: MeFiuS » 5 lata temu

OpetanyJezus, może i kiedyś u Predka coś zamówię ;)
Bo większość gada na niego a nie jest taki zły jak czytam
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction :roll:

Status:
Anonim24
Newbie

r*mon**er.s**p

MeFiuS, bo większość gada że jest zły? Chyba na różowym forum.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil
Reputacja: 444

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: NieZwyczajnie » 5 lata temu

MeFiuS Na różowym na niego gadają bo ich nie sponsoruje, tak samo na Monstera tutaj gadają bo ich nie sponsoruje. Prawda jest taka, że zarówno Predator i Monster od czasu do czasu coś zjebią. Pred jest o tyle lepszy że raczej nie walnie exit scamu za kwartał czy dwa :E

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3163

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

MeFiuS, gada rozowe bo zly bo predzio nie jest z nimi i na odwrot ;] monster moze predkowi loda zrobic i tyle w temacie, pred ma 100 razy lepsze sorty od monstera to pasjonat jest przeciez
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Samiec ALFA-PVP
Reputacja: 277

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: purecocaine » 5 lata temu

Ja mam jeszcze takie pytanie odnosnie tych sklepow pasjonata: Czy nadal ludziom przychodzi w liscie pusta samarka? Bo kiedys przychodzila i nie wiem czyja to byla wina, celnikow czy sklepu?

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

r*mon**er.s**p

maaatrix pisze:
5 lata temu
Czy nadal ludziom przychodzi w liscie pusta samarka?
Odkąd przestał działać pod nazwą Pasjonat, nie spotkałem się z takim przypadkiem.

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Samiec ALFA-PVP

r*mon**er.s**p

NieZwyczajnie, za czasow boosta duzo osob tak mialo w tym ja. Poczytaj sobie ten temat gdzies od osmej strony
https://dopek.eu/rc%2A%2Anster.s%2Aop-%26-boo%2A%2A%2Aab.fun-t2852s70.html

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

r*mon**er.s**p

maaatrix Jak mnie Boost chciał oscamować, to zwyczajnie mi paczki nie wysyłał :lol:
Ogólnie w wersję że celni opróżniali samarki wierzyć mi się nie chce.

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Samiec ALFA-PVP

r*mon**er.s**p

NieZwyczajnie, no też wątpię bo przecież jakby to była prawda to by chyba wezwania lecialy do urzedu celnego? Kiedy do mnie takie cos przyszlo napisalem do niego czy mozliwy jest reship i od tego momentu kontakt sie urwal a paki jak nie ma tak nie ma

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

r*mon**er.s**p

BOST TO FUNKY robi w chuja ludzi na rozowym forum caly czas a z tymi samarkami pustymi to debil tylko wierzy haha ;] celna to by raczej cale paczke przejela i wezwania by lecialy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
a z tymi samarkami pustymi to d
Służba celna jeżeli przechwytuje paczke to przechwytuje całą paczkę! A nie wybiera sobie samarki ;P i daje puste... ijjjjaaaaasne. Baśnie, bajki 1000 wysp.
Przecież na magazynie UC (który jest przy każdym hub'ie międzynarodowym), w przypadku znalezienia takiej paczki, zaczyna się cała procedura. Paczka jest komisyjnie otwierana, jest policja, jest technik. Środki są wysyłane do labolatorium itp. Paczka jest zatrzymywana całkowicie a do adresata jest wysyłana komisja powitalna która nie sprząta po sobie, albo wezwanie.

A samo wpadanie takich pak, to tylko i wyłącznie wina głupich vendorów! Którzy nie "maskują" swoich produktów przed detektorami.
To nie jest tak że przylatuje 20 palet z zagranicy i pani Jadzia albo celnik decyduje że np paleta 15 idzie do sprawdzenia, rozpakowują paletę i paki przeglądają.

Obecnie wiele paczek przelatuje przez automatyczne skanery prześwietlające które potrafią wykrywać dużą ilość środków chemicznych oraz narkotyków. W wielu przypadkach takie paczki są automatycznie przekierowywane na sprawdzenie "ręczne" gdzie skanowane są jeszcze raz i człowiek decyduje czy to pomyłka czy nie.
Jeżeli towar odpowiednio opakujemy - to można się chronić w miarę przed automatycznym odrzuceniem. ;)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

r*mon**er.s**p

josiek, takie cos tylko na rozowym forum hahah nowe konta wszystkie chwalo sorty i vendora a negatywne komentarze usuwa wojtek debil ;]

Status:
MeFiuS
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 290

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: MeFiuS » 5 lata temu

OpetanyJezus, no na różowym to tak, tutaj też czasami ale wszystko dochodzi do porozumienia NieZwyczajnie, racja racja, pred ma już spory staż i zaufanie i zawsze wszystko idzie dogadać z nim Boss, z tym że pasjonat to jak boost powstał to każdy wiedział o co chodzi
Pasjonat się wycofał i powstał nowy sklep, tak to wyglądało
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction :roll:

Status:
Anonim24
Newbie

r*mon**er.s**p

MeFiuS, co ty pierdolisz że tak powiem. Monster niczym nie różni się od jego sklepów klonów jak na wyjebania klienta albo wysyłce gówna w proszku.