Ostatni post z poprzedniej strony:
Mi już mija ponad tydzień, a odzewu brak…Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Jak powiada TREVOR rakieta dziś doleciała, jeśli chodzi o kontakt z Sanderem to cisza, ale reszta działa, przynajmniej w moim przypadku. Co do towaru zamówiłem pierwszy raz 4mmc, cena niska jakość też niska, niby ładny skrystalizowany ale słabo czepie. Ale jestem zadowolony
Dziwne innym normalnie paki dochodzą a ja tak jak czekałem tak czekam i nic :/
to napisz do vendoraAtomowyBigos pisze: ↑1 rok temuDziwne innym normalnie paki dochodzą a ja tak jak czekałem tak czekam i nic :/
Mnie dziwi sytuacja gdzie przy krajowej wysyłce trzeba robić reship. Jeśli nie wyrabiają się z pilnowaniem aby paki były odebrane na czas niech dają ludziom track i sami odbiorą. Ile pieniędzy muszą na tym tracić
mbside, Wiesz wydaje mi się, że sprawa nie jest taka prosta, zapewne wiele czynników się na to składa, że finalnie narazie tak musi być.

Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Skoro im nie przeszkadza utrata kasy i przypał to spoko. Ale wtedy niech wysyłają na bieżąco wszystko a nie że trzeba czekać i się dopominać, bo niektórzy nie mają ani kontaktu ani pakiDzesi Pinkman pisze: ↑1 rok temumbside, Wiesz wydaje mi się, że sprawa nie jest taka prosta, zapewne wiele czynników się na to składa, że finalnie narazie tak musi być.![]()
Dodano po 39 sekundach:
Sorty mają dobre ale logistyka kuleje
Ja pisałem 2 -3 tygodnie temu i brak odpowiedzi

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Nie ma kontaktu cisza jak na rybach

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)