Ostatni post z poprzedniej strony:
smiec, hehetrip*ych*m.***
trip*ych*m.***
Dobra nie sprzeczać się i nie obrażać. To jest dział miłosci i serdeczności... idźcie sobie ubliżać do Predatora
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
jak na razie w mojej ocenie Blue>Lemon
po Blue nie zorientowal bym sie ze sklad nieco zmieniony.
Cyan tez testowany ale ze jest na samych dyso nie bede porownywal do powyzszych. Sam w sobie 4.5/5 bo moglby dla mnie byc troche mocniejszy. Ale dla srednio zaawansowanych w dyso bedzie wystarczajacy
po Blue nie zorientowal bym sie ze sklad nieco zmieniony.
Cyan tez testowany ale ze jest na samych dyso nie bede porownywal do powyzszych. Sam w sobie 4.5/5 bo moglby dla mnie byc troche mocniejszy. Ale dla srednio zaawansowanych w dyso bedzie wystarczajacy
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
NieZwyczajnie, w mocy takie jak ich krazki na o-pce. Ale po locie na o-pce jeszcze przez 1-2h czulem sie taki odmozdzony hehe przy tym grzybku jest przyjemniej dla glowy
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
Rzeczywiście nowy BLUE wypada podobnie do pierwowzoru. W zasadzie po takiej długiej przerwie nie zauważyłbym znacznej różnicy.
Pod pewnymi względami LEMON wypada nawet ciekawiej dla mnie bo mniej rzuca się na oczy (psychodeliczne wizuale). Taki bardziej do mentalnych podróży przy zamkniętych oczach.
Jeszcze bardziej mentalny dla mnie jest GREEN który ma mniejszy bodyload niż ORANGE na miprocynie. Jest też trochę mniej kolorowy i euforyczny od miprocyny ale w pełni zadowalający. Gdyby dodać do niego trochę lekkiego dyso byłoby dla mnie znacznie ciekawiej.
Pod pewnymi względami LEMON wypada nawet ciekawiej dla mnie bo mniej rzuca się na oczy (psychodeliczne wizuale). Taki bardziej do mentalnych podróży przy zamkniętych oczach.
Jeszcze bardziej mentalny dla mnie jest GREEN który ma mniejszy bodyload niż ORANGE na miprocynie. Jest też trochę mniej kolorowy i euforyczny od miprocyny ale w pełni zadowalający. Gdyby dodać do niego trochę lekkiego dyso byłoby dla mnie znacznie ciekawiej.
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
Zamówiłem po jednym zestawie. Korci mnie, żeby to wszystko skruszyć, zmieszać i dozować po 25-30mg
trip*ych*m.***
Pomógłby ktoś z elity skontaktować się z ekipa t... Strasznie zależy mi na tej substancji. Tyle tego przerobiłem w życiu i cudo. 2cp również ale to chyba jeszcze bardziej niedostępne dla szarego człowieka. Jako stary wyjadacz smakołyków od 2009 na pewno nie narobię przypału i jakoś się odwdzięczę.
Choćby dobrym słowem.
Z góry dzięki za odzew. Pozdrawiam psychonautów.
trip*ych*m.***
PanPredzio, ostudzę nieco twój zapał... nie kupisz pojedynczo samego 2C-E, bo sprzedają tylko zestawami po 7 sztuk i każda inna
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
priap, serio dostałeś 3? To pisz do nich. Ja zamówiłem Stay i No Risk i każdy zawierał po 7 grzybersów. Violet, Cyan, Lemon i Green są powtarzalne w kazdym zestawie a Orange, Blue i Pink zależą od tego który zestaw wybierasz
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
Mogą być i zestawy. Innymi substancjami z listy również jestem żywo zainteresowany. Jakbyś mógł się odezwać do mnie na protona byłbym wdzięczny. I dane dowodu mogę wstawić czy coś powiedzieć o sobie żeby nie było że ktoś ze wnątrz ;)Moje pierwsze sajko 2c-e wysyłane jeszcze przez vendorów w prochu w zwykłej papierowej cienkiej kopercie na listy bez żadnych zabezpieczeń. Oczywiście sakwy po 0,25g ale i taki grzybek by mnie uszczęśliwił i reszta paki. Tak jak wspominałem mail do mnie: Imie patron kierowców [email protected].
trip*ych*m.***
A wyślesz mi jego scan i zrobisz z nim selfie?PanPredzio pisze: ↑5 lata temuI dane dowodu mogę wstawić czy coś powiedzieć o sobie żeby nie było że ktoś ze wnątrz
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME