Dział poruszający prawne kwestie użytkowania używek. Pytania dotyczące legalności i statusu prawnego.
-
Status:
- Erwinzq
-
Ssak
-
- Reputacja: 6
Nieprzeczytany post
autor: Erwinzq » 5 lata temu
Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam.
Mam pytanie do bardziej zaawansowanych użytkowników, zamawiał ktoś z was listem priorytetowym? Jaka jest możliwość wpadki jak paczka jest wyslana z PL? I to moje drugie zamówienie, ale tym razem na prawdziwe dane.
Erwinzq
-
Status:
- Legend
-
Legendarny kosiarz ścieżek
-
- Reputacja: 1490
Nieprzeczytany post
autor: Legend » 5 lata temu
Erwinzq, 30% że wpadnie
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Legend
-
Status:
- Erwinzq
-
Ssak
-
Nieprzeczytany post
Okey, przeczytałem również twój alert josiek, w powiadomieniu. Czyli jest małe prawdopodobieństwo, myślę że wszystko odbędzie się bez problemowo, w razie w będę informował was na bieżąco.
Erwinzq
-
Status:
- Boss
-
Wynalazca NZT
-
- Reputacja: 3149
Nieprzeczytany post
autor: Boss » 5 lata temu
pamietac aby nie przyznawac sie do niczego jak was nikt za reke nie zlapal z towarem
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss
-
Status:
- Boss
-
Wynalazca NZT
-
Nieprzeczytany post
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss
-
Status:
- Erwinzq
-
Ssak
-
Nieprzeczytany post
Jeśli odebrałem przesyłkę doszła do mnie bez problemu w bardzo krótkim czasie, zamawiana na prawdziwe dane jest możliwość żebym miał nalot ? Lub jakieś wezwanie czy coś ?
Erwinzq
-
Status:
- janosik1358
-
Psychonauta
-
- Reputacja: 254
Nieprzeczytany post
autor: janosik1358 » 5 lata temu
Erwinzq pisze: ↑5 lata temu
Jeśli odebrałem przesyłkę doszła do mnie bez problemu w bardzo krótkim czasie, zamawiana na prawdziwe dane jest możliwość żebym miał nalot ? Lub jakieś wezwanie czy coś ?
Jeśli już odebrałeś i nie było komplikacji to nie masz o co się martwić.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358
-
Status:
- Legend
-
Legendarny kosiarz ścieżek
-
- Reputacja: 1490
Nieprzeczytany post
autor: Legend » 5 lata temu
UFO pisze: ↑5 lata temu
Śmieszni jestescie
dzięki za wzbogacenie naszej dyskusji... Jak masz coś do powiedzenia ciekawego, to napisz wiecej
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Legend
-
Status:
- Furkas
-
Szczur
-
Nieprzeczytany post
autor: Furkas » 5 lata temu
No dobrze, tyle się mówi o BHP i w ogóle, a co w przypadku kiedy ofiarą staje się bogu ducha winny człowiek który ze sprawą np zestrzelonej rakiety ma związek taki że został poproszony o sprawdzenie statusu przesyłki?
W skrócie, nr tel był fake, mail też, paczkę najprawdopodobniej zestrzelili. A szmaciarz który to zamawiał poprosił kumpla by sprawdził status paczki przez internet, co też ten uczynił ze swego telefonu nie mając pojęcia że to mina. Jedyne co wiadomo jeszcze to to, że poraz ostatni szmaciarz sprawdzał status z numeru jaki był na paczce. Ale numer ip kumpla jest odnotowany wcześniej. Jak się bronić w takiej sytuacji?
Furkas
-
Status:
- Boss
-
Wynalazca NZT
-
Nieprzeczytany post
Furkas, powiem tak nigdy sie nie przyznawaj i zaslaniaj sie ze nie pamietasz itp
wrazie cos mozna popytac adwokata on lepiej zna sie na sprawach
Boss
-
Status:
- Xii
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 8
Nieprzeczytany post
autor: Xii » 5 lata temu
Nie wydaje mi się, żeby aż tak skrupulatnie szukali kogoś po IP...
Dobrze, że zmienne ip mam
Xii
-
Status:
- Furkas
-
Szczur
-
Nieprzeczytany post
autor: Furkas » 5 lata temu
No właśnie sęk w tym że sprawdzają. Potwierdzone z pewnych źródeł. Zmienne IP nic nie daje. Telefon też ma zmienne IP a dane są łatwe do sprawdzenia.
Furkas
-
Status:
- Ona85gw
-
Narkotykacz
-
- Reputacja: 100
Nieprzeczytany post
autor: Ona85gw » 5 lata temu
Furkas,
Powiedziałabym prawdę, że "szmaciarz" pożyczył telefon, bo musiał coś załatwić, a jego akurat się rozładował. Ty jako dobry kolega pożyczyłes. Jeśli uważasz, że kolega z premedytacją Cię wystawił, to w imię czego masz być fer..
Pozdrawiam
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”
Ona85gw
-
Status:
- liqud
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 25
Nieprzeczytany post
autor: liqud » 5 lata temu
Ona85gw pisze: ↑5 lata temu
Furkas,
Powiedziałabym prawdę, że "szmaciarz" pożyczył telefon, bo musiał coś załatwić, a jego akurat się rozładował. Ty jako dobry kolega pożyczyłes. Jeśli uważasz, że kolega z premedytacją Cię wystawił, to w imię czego masz być fer..
Pozdrawiam
Odmów składania wyjaśnień
liqud