2C-B-FLY PILLS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 2C-B-FLY PILLS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 2C-B-FLY PILLS from Predator-rc
2C-B-FLY
Ciekawa Fenetylamina, euforia na tej substancji jest ogromna, często aż chce wybić z ziemi - dla osób które miały juz styczność
z tryptaminami bądź innymi substancjami tej kategorii - będzię na pewno zadowolony z tej tabletki, dla nowicjuszy specjalna podziałka.
Przyjemność z nie najgorszymi CEVami i OEVami.
P.S Substancja ma potencjał na jakąś imprezę.
Szczegółowy TripReport:
2C-B-FLY TripReport
Polecam.
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 26 PLN
3-4 24 PLN
5-9 23 PLN
10-24 21 PLN
25-49 20 PLN
50-99 18 PLN
100-249 15 PLN
250-499 13 PLN
500-999 12 PLN
1000-10000 10 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
2C-B-FLY
2C-B-FLY
Ciekawa Fenetylamina, euforia na tej substancji jest ogromna, często aż chce wybić z ziemi - dla osób które miały juz styczność
z tryptaminami bądź innymi substancjami tej kategorii - będzię na pewno zadowolony z tej tabletki, dla nowicjuszy specjalna podziałka.
Przyjemność z nie najgorszymi CEVami i OEVami.
P.S Substancja ma potencjał na jakąś imprezę.
Szczegółowy TripReport:
2C-B-FLY TripReport
Polecam.
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 26 PLN
3-4 24 PLN
5-9 23 PLN
10-24 21 PLN
25-49 20 PLN
50-99 18 PLN
100-249 15 PLN
250-499 13 PLN
500-999 12 PLN
1000-10000 10 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
2C-B-FLY
Myślę że 5mg starczy na pierwszego tripa jak jesteś doświadczony w psajko weź 10mg,z tego co się orientuje 1 tabs jest w sam raz na pierwszą przygodę z 2C-B-FLY
Psajko jest kapryśne wiec jeśli będzie za grubo to będziesz się męczył parę godzin
Psajko jest kapryśne wiec jeśli będzie za grubo to będziesz się męczył parę godzin
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
o bylo zupelnie nowe doswiadczenie, pierwszy kontakt z fenylkami w takiej dawce ktora mnie porobila. Wczesniej mialem kontakt tylko z dociem ale w 2.1 mg i to bylo za malo.
Specyficzny bodyload , dosyc silny, euforia rozpierdalala, szczerze to nigdy takiej nie czulem.
Cevy i wplyw muzyki na nie. Gdy zamykalem oczy to sie rozszerzalem i zwezalem, uczucia zmienialy sie w ciagu kilku sekund ze smutku w radosc .
Jadlem wiele razy lizergamidy, tryptaminy ale to doswiadeczenie pozostanie w mojej pamieci jako jedno z najlepszych psychodelicznych.
Nie ma co sie peirdolic z dawka na pierwqszy raz, gdyz drugi raz ta fenylka nawet w wiekszej dawce i po odpowiedniej przerwie nie robi takiego samego wrazenia.
Szczerze, to jezeli mialbym znow brac ja , to wzialbym 15 mg i dopracowal s&s .
Dobilem na tej substancji do 20 mg ale nigdy nie osiagnalem pierwszego razu. Moze z pol roku bez zadnych narko i znow by podzialala jak trzeba....
Specyficzny bodyload , dosyc silny, euforia rozpierdalala, szczerze to nigdy takiej nie czulem.
Cevy i wplyw muzyki na nie. Gdy zamykalem oczy to sie rozszerzalem i zwezalem, uczucia zmienialy sie w ciagu kilku sekund ze smutku w radosc .
Jadlem wiele razy lizergamidy, tryptaminy ale to doswiadeczenie pozostanie w mojej pamieci jako jedno z najlepszych psychodelicznych.
Nie ma co sie peirdolic z dawka na pierwqszy raz, gdyz drugi raz ta fenylka nawet w wiekszej dawce i po odpowiedniej przerwie nie robi takiego samego wrazenia.
Szczerze, to jezeli mialbym znow brac ja , to wzialbym 15 mg i dopracowal s&s .
Dobilem na tej substancji do 20 mg ale nigdy nie osiagnalem pierwszego razu. Moze z pol roku bez zadnych narko i znow by podzialala jak trzeba....
Ogólnie przed wypróbwaniem naczytałem się, że jest lekka, że nie ma co dużo oczekiwać tymczasem wejście okazało się podobne do DOC, trochę szybciej, ale i tak z opóźnieniem nie to co 4-HO-MIPT który 20min i już czuć pierwsze efekty Tutaj długie działanie, także krótsze od DOC'a ale jak na fenylki przystało stymualcja jest wysoka. Ogólnie trip był przyjemny, oczy jednak jak 5zl i ja wole tryptaminki :p
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Bardzo dobre pillsy. 2 sztuki zdecydowanie wystarczą zeby się lekko porobic Nie miałem co do tych tabsów wielkich nadziei, ale bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Myślę, że moge je każdemu polecić.
Miałem dwa pillsy, jeden był przetestowany oralnie a drugi sproszkowany. Żółty proch został przyjęty sniffem, smak nie zbyt przyjemny Działanie w końcu nadeszlo szybciej niż oralnie Fenylki mają to do siebie, że wchodzą długo jak dla mnie więc chciałem to jakoś przyspieszyć no i długo też działają Tak więc peak był około 1h później Żrenice są bardzo ładnie powiększone i można w nich zobaczyć swoje odbicie. Trip jest lekki mentalnie, najwięcje dzieje się wizualnie choć i tak mniej niż DOC. Świetne neonowo pastelowe kolory pokazały mi co nieco niezywkłości otaczającego świata Po około 4h już dość mnie wymęczyło działanie a dalej nie schodziło, stymulacja trochę długo trzyma jak to fenylki więc wszedł etizolam, który pozwolił mi się trochę ogarnąć
Ta euforia to idzie porównać z jakaś co funduje inny specyfik?
Czy jest jakaś specyficzna ?
Czy jest jakaś specyficzna ?
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
jak jest z tolerancją na to? ile muszę czekać żeby 2-CB-FLY poklepało po zarzuceniu DOCa?
Przestań odzywać się do mnie, nie jestem miłym ziomeczkiem
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze
Skłamałbym jeszcze
Tydzień na pewno, najlepiej dwa.Choineczka wrote: ↑6 years agojak jest z tolerancją na to? ile muszę czekać żeby 2-CB-FLY poklepało po zarzuceniu DOCa?
Gdybyś np najpierw testował 4-ho-mipt a potem doc to by było ok bo DOC ma trochę wyjebane na tolerkę po tryptaminach. Natomiast 2-cb-fly i doc już razem się gryzą.
Czy przyjęcie tego IV jest możliwe?
Przestań odzywać się do mnie, nie jestem miłym ziomeczkiem
Skłamałbym jeszcze
Skłamałbym jeszcze
Jak to najlepiej przyjąć trzymać pod językiem, pokruszyć i wciągnąć czy po prostu połknąć? Na wikipedii jest, że lepiej wchłania się innymi drogami niż oralnie, To jk to w końcu jest?
- Status:
@SamiloKiszka
Możesz rozetrzeć piksę na pył i wciągnąć. Zacznij od 5mg. To już może być dużą dawką jak nie masz tolerancji. Obstawiam tylko że zapcha kurewsko zatoki i nos. Możesz zawsze pr. Powinno wejść jak złoto i ominiesz problemy z nosem. Oralnie, z tego co wyczytałem, powyżej 15mg satysfakcjonuje większość badaczy.
Możesz rozetrzeć piksę na pył i wciągnąć. Zacznij od 5mg. To już może być dużą dawką jak nie masz tolerancji. Obstawiam tylko że zapcha kurewsko zatoki i nos. Możesz zawsze pr. Powinno wejść jak złoto i ominiesz problemy z nosem. Oralnie, z tego co wyczytałem, powyżej 15mg satysfakcjonuje większość badaczy.
Jak oceniacie aktualny sort? Wiadomo, może się zawsze zmienić, a planuje zakup i nie chciałbym się rozczarować
W piątek testuje - dam znać piewszy kontakt z tą substancją,
wczesniej z trytamin tylko chyba 4 HO MET ale to przed 2014
wczesniej z trytamin tylko chyba 4 HO MET ale to przed 2014
zjadłem 2 tabletki razem 20 mg i było słabiutko