Fake Coco Chanel Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Katy
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Fake Coco Chanel ze sklepu Katys-candys.vn | In this topic, we write opinions and reviews about Fake Coco Chanel from Katys-candys.vn
- Attachments
-
- fake-coco-chanel.jpg (273.06 KiB)
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
Ktoś probowal? Jaki smak i porównanie na prawdziwe coco?
Ale fajne to coco
50mg na start, wjazd 5 minut i typowo dopaminkowa faza. Znieczula strasznie.
9,5/10
50mg na start, wjazd 5 minut i typowo dopaminkowa faza. Znieczula strasznie.
9,5/10
This post has high reputation.
Przyszła i pora na Fake Coco Chanel
Wygląd jak na zdjęciu. Głównie bryła i odrobina prochu (mikropłatków). Działanie typowo dopaminowe, stymulujące. Przyjąłem 80mg i zaczęła się burza myśli. Sort aktywny i mocno wydajny, bez chemicznego zapachu. Faza w porządku, ogarnąłem robotę na podwórku, wykosiłem trawę, coś tam jeszcze pokminiłem i lecę w miasto z ziomkami na browara przy sobocie. Klepie już dobre 2h i pewnie będzie dorzuta.
Moje ocena 9.5/10
Kolejny produkt od Katy, który mogę polecić.
Wygląd jak na zdjęciu. Głównie bryła i odrobina prochu (mikropłatków). Działanie typowo dopaminowe, stymulujące. Przyjąłem 80mg i zaczęła się burza myśli. Sort aktywny i mocno wydajny, bez chemicznego zapachu. Faza w porządku, ogarnąłem robotę na podwórku, wykosiłem trawę, coś tam jeszcze pokminiłem i lecę w miasto z ziomkami na browara przy sobocie. Klepie już dobre 2h i pewnie będzie dorzuta.
Moje ocena 9.5/10
Dobrze wygląda, recenzja też obiecująca - trzeba będzie przetestować.Szoll wrote: ↑2 years agoPrzyszła i pora na Fake Coco Chanel
fake koko.jpg
Moje ocena 9.5/10
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Ci, którzy próbowali obu, jak porównują je do prawdziwego Coco?
Serwus dołączam do pytania ? Czy osoba która nie wie że to fake coco zorientuje się ?
Dostałam fake od katys Fajna bryła łatwo krusząca się pod kartą. Na wjazd 70mg które podziałało pozytywnie. Wjazd po około minuty. Nie zamula, daje dopaminowy zastrzyk. Fazka około godziny. Z dorzutkami to u mnie różnie, ale ziomka cisnęło bardziej. Nie przekraczana była dawka 100mg. Mogę polecić ponieważ sort jest aktywny nawet bardzo.
Pamiętaj, to że testowaliśmy to na dawkach 70mg nie oznacza, że Ciebie ta dawka nie zabije Zaczynaj od mniejszej, wydaje mi się że 30mg na start i zwiększając przy dorzutkach będziesz wiedzieć kiedy to jest to
Dzięki Katy,
Pamiętaj, to że testowaliśmy to na dawkach 70mg nie oznacza, że Ciebie ta dawka nie zabije Zaczynaj od mniejszej, wydaje mi się że 30mg na start i zwiększając przy dorzutkach będziesz wiedzieć kiedy to jest to
Dzięki Katy,
Bardzo dobre cocolino. Naprawdę z ręką na sercu polecam wszystkim. Warto chociaż sprobowac
Szpaner, na bank skapnie się po wszystkim . Każde face Coco to nawet 100 tys km osób kokainy nie lezalo
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Muszę to wypróbować w takim razie, cola jest zdecydowanie za droga jak na to co jest...
Panowie jak długo trzeba czekać na paczuszkę od Katy? zamówione i opłacone, mam nadzieję, że do niedzieli dojdzie.
Depends where you are and if your order has been marked shipped. I'd guess by Sunday is a no.
A co? Chcesz gonić to jako koks ? Żałosny jesteś