Twoje ulubione RC

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Kamyk2231
Ssak
Newbie
Topic author

Twoje ulubione RC

Unread post by Kamyk2231 » 5 years ago

Siemanko :D
Z racji, że nie było takiej dyskusji jeszcze (przeszukałem forum) a temat jest dość ciekawy :)

Otóż, jakie jest Twoje ulubione RC i dlaczego?

Od razu ja się wypowiem w tej kwestii: wszystkie.
Ale niestety niektórych trzeba unikać jak ognia bo można się nieźle wjebać w jakiś szajs i trudno potem z tego wyjść. Najpierw nabywałem gotowe maczanki od kolek***ner.** to wgl raj był robiłeś przelew i 2 dni później miałeś co chciałeś i dorzucili te swoje kokoolino na początku się bałem ale spodobało mi się :E Potem kolejne przygody ze środkami piorącymi wiecie vizir i te sprawy :shh: nie były już tak straszne a raczej fascynujące. Nie wiem może dlatego, że ogólnie uwielbiam RC ze względu na to, że nic po człowieku nie widać bo po MJ gały czerwone i można się srogo pokarać na własne życzenie w sposób ekstremalny a z MJ aż tak się nie da :P Odczynniki, które najbardziej mi siadły i najbardziej pamiętam z całej kariery to chyba Cocolino od kolka szczególnie te wiśniowe fajny smaczek miało :D Co pobudzenie po tym szajsie było pierwszy raz w pokoju i pół nocy krążenia po każdym koncie nie wiadomo dlaczego xd także to jest TOP 1 jednak coś innego też stoi na 1 miejscu podium razem z coco. FUB-AMB też mi podpasowało ale to już w czasach jak sam maczany robię, wcześniej wydawało mi się to na poziomie Heisenberga z Breaking Bad :E Pierwszy Bitcoin w Anglii też nie zapomnę jak impreza była ale niestety tylko u mnie w głowie i do tej pory nwm co w tym cuksie było. Na TOP 1 stoi też substancja specjalnie na koniec zostawilem a jest to Metaklefedron (3cmc) "sen" po tym szajsie jest nie do opisania ogólna wyjebka na wszystko robisz to co masz akurat w tej chwili ochotę, żyjesz chwilą, problemy nie istnieją a jak są to baaardzo łatwo je rozwiązać, gada się w chuj dobrze po tym i ogólna chęć do robienia czegoś. Powinni tego też spróbować używać jako serum prawdy :D Po tym czyms sie tak szczerze i bezpośrednio gada, że to uratowało kończącą się przyjaźń z moim najlepszym ziomkiem od kołyski, jednocześnie kuzynem, z którym dużo przeżyłem ale jak się wydoroślało to przestaliśmy gadać na różne tematy (jak byliśmy mali po 10 lat mówiliśmy sobie dosłownie wszystko) teraz każdy tajemnic dużo ma a ta substancja to wszystko zmieniła jednak na krótki okres bo tajemnice znowu wróciły ale i tak kontakt lepszy :thumbup:

Także jestem ciekaw co lubicie i dlaczego :D

Status:
alfunio
Blister
Newbie

Twoje ulubione RC

Unread post by alfunio » 5 years ago

Wśród moich ulubionych RC są dwie substancje: a-PiHP i 3MMC. Ogólnie jestem fanem wszelkich stimów i spośród wszystkich których próbowałem to alfa była najbardziej euforyczna, a nawet pozwolę sobie nazwać jej działanie empatogennym. Lubię ją też dlatego że zawsze działała tak jak trzeba i dosyć wolno rosła tolerka. Sprawdzała się też w mniejszych dawkach jako stymulant do nauki. 3MMC z kolei polubiłem bardzo ze względu na mniej brutalny niż 3CMC działanie i dłuższy czas trwania. Po 3MMC odbyłem wiele rozmów z przyjaciołmi, wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy i ogólnie pogłębiło to nasze relacje. Dodam, że mimo, że lubię te substancje to unikam częstego ich stosowania i pewnie dlatego zawsze ich działanie mnie satysfakcjonuje. Peace ;)

Status:
kokoszka2005
Szczur
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by kokoszka2005 » 5 years ago

Clonazolam, bo moge na nim normalnie funkcjonować wśród ludzi :) Znika fobia społeczna i nerwica.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Twoje ulubione RC

Unread post by Boss » 5 years ago

Ja najbardziej lubię hexen i nep lubię stimy poprostu. Tylko ze nepa nie ma teraz dobrego to testuję przeważnie hexa i sporadycznie 3cmc/3mmc ale to już musi być jakaś okazja ;) na 1 miejscu hexen na te chwilę obecną
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Heisenberg24h7
Psychonauta
siema

Twoje ulubione RC

Unread post by Heisenberg24h7 » 5 years ago

Hmmm 3cmc,4cmc,nep,eti :E
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania

Status:
gengu
Dyso-sensei
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by gengu » 5 years ago

Zdecydowanie tryptaminy 4-HO-MIPT i 4-HO-MET

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by chemiczny » 5 years ago

Głównie stymulanty.
Kiedyś bardzo dużo alfy, a obecnie HEP i HEXEN.
Ale zdarza mi się testować inne specyfiki.
A czego nigdy nie wezmę?
Benzo,kanna- to jest ZŁO w czystej postaci!
Pozdro

A tak na marginesie, to tęsknię za pewnym produktem, którego miał w ofercie kolek jak jeszcze z Polski wysyłał, a produkt nazywał się WŁADEK /WŁADZIU.
Kurwa,jakie to było dobre.... :smoke: ehh....
Wiosna :D

Status:
Mocarz420
Narkotykacz
Newbie

Twoje ulubione RC

Unread post by Mocarz420 » 5 years ago

Wszelkiego rodzaju kannaboidy po gotowe maczanki po sam proch po prostu uwielbiam się dobrze zajebac i odpocząć trochę :E :smoke:

Status:
Kamyk2231
Ssak
Newbie
Topic author

Twoje ulubione RC

Unread post by Kamyk2231 » 4 years ago

Kołek przepadł i ta sama jakość usług nie wróci a sam uwielbiałem cocolino tamtejsze od tego się zaczęła biała droga także sentymenty do tego nawet są :D

Status:
dawidben
Sniffiarz
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by dawidben » 4 years ago

Moje ulubione rc to dobre 4cmc :thumbup:

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by yalasek » 4 years ago

1. 3cmc
2. Hex
3. Stare Cherry - wiśnia
4. Alfa
5. 4cmc
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Twoje ulubione RC

Unread post by Boss » 4 years ago

Kiedyś nep jak były sorty orginalne nepa teraz nie ma nepa tego co był chociażby1 rok temu u preda nepa big crystal . To aktualnie hexen od atoma I fake Coco to moje ulubione:)1 hexen 2 fake Coco. No i czasami 3cmc .
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Anonim53
Newbie

Twoje ulubione RC

Unread post by Anonim53 » 4 years ago

chemiczny, benzo i kanna złe a wladziu dobry podobny poziom zniszczenia.
1. 4MMC
2.3MMC
3.Grzybki
4. Ścierniwo
5. Ema
5.

Status:
alejchandro
Ssak
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by alejchandro » 4 years ago

Z RC to 3mmc i 3 cmc

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Użytkownik

Twoje ulubione RC

Unread post by chemiczny » 4 years ago

Kamyk2231 wrote:
4 years ago
Kołek przepadł i ta sama jakość usług nie wróci a sam uwielbiałem cocolino tamtejsze od tego się zaczęła biała droga także sentymenty do tego nawet są :D
Tak,kołek przepadł i sam tęsknię za kilkoma sortami które miał ,np WŁADEK i ABC.
Ale tą samą jakość obsługi zastaniesz obecnie u Synthetics,
Wiosna :D