Siemanko
Z racji, że nie było takiej dyskusji jeszcze (przeszukałem forum) a temat jest dość ciekawy
Otóż,
jakie jest Twoje ulubione RC i dlaczego?
Od razu ja się wypowiem w tej kwestii:
wszystkie.
Ale niestety niektórych trzeba unikać jak ognia bo można się nieźle wjebać w jakiś szajs i trudno potem z tego wyjść. Najpierw nabywałem gotowe maczanki od kolek***ner.** to wgl raj był robiłeś przelew i 2 dni później miałeś co chciałeś i dorzucili te swoje kokoolino na początku się bałem ale spodobało mi się
![Bardzo szczęśliwy :E](./../images/smilies/icon_e.gif)
Potem kolejne przygody ze środkami piorącymi wiecie vizir i te sprawy
![Ciii :shh:](./../images/smilies/icon_shh.gif)
nie były już tak straszne a raczej fascynujące. Nie wiem może dlatego, że ogólnie uwielbiam RC ze względu na to, że nic po człowieku nie widać bo po MJ gały czerwone i można się srogo pokarać na własne życzenie w sposób ekstremalny a z MJ aż tak się nie da
![Pokazuje język :P](./../images/smilies/icon_razz.gif)
Odczynniki, które najbardziej mi siadły i najbardziej pamiętam z całej kariery to chyba Cocolino od kolka szczególnie te wiśniowe fajny smaczek miało
![Bardzo szczęśliwy :D](./../images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Co pobudzenie po tym szajsie było pierwszy raz w pokoju i pół nocy krążenia po każdym koncie nie wiadomo dlaczego xd także to jest TOP 1 jednak coś innego też stoi na 1 miejscu podium razem z coco. FUB-AMB też mi podpasowało ale to już w czasach jak sam maczany robię, wcześniej wydawało mi się to na poziomie Heisenberga z Breaking Bad
![Bardzo szczęśliwy :E](./../images/smilies/icon_e.gif)
Pierwszy Bitcoin w Anglii też nie zapomnę jak impreza była ale niestety tylko u mnie w głowie i do tej pory nwm co w tym cuksie było. Na TOP 1 stoi też substancja specjalnie na koniec zostawilem a jest to Metaklefedron (3cmc) "sen" po tym szajsie jest nie do opisania ogólna wyjebka na wszystko robisz to co masz akurat w tej chwili ochotę, żyjesz chwilą, problemy nie istnieją a jak są to baaardzo łatwo je rozwiązać, gada się w chuj dobrze po tym i ogólna chęć do robienia czegoś. Powinni tego też spróbować używać jako serum prawdy
![Bardzo szczęśliwy :D](./../images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Po tym czyms sie tak szczerze i bezpośrednio gada, że to uratowało kończącą się przyjaźń z moim najlepszym ziomkiem od kołyski, jednocześnie kuzynem, z którym dużo przeżyłem ale jak się wydoroślało to przestaliśmy gadać na różne tematy (jak byliśmy mali po 10 lat mówiliśmy sobie dosłownie wszystko) teraz każdy tajemnic dużo ma a ta substancja to wszystko zmieniła jednak na krótki okres bo tajemnice znowu wróciły ale i tak kontakt lepszy
Także jestem ciekaw co lubicie i dlaczego