Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 67

Nieprzeczytany post autor: london » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

W ostatnim tygodniu otrzymałem paczkę zawierającą produkty wchodzące w skład zamówienia z grudnia, które wówczas nie zdołało dotrzeć do adresu docelowego. Masa odczynników okazała się tożsama z ilościami, za które zapłacono. Czas od nadania przesyłki do jej dostarczenia był krótszy od pięciu dni roboczych.
zaczek571 pisze:
4 lata temu
to były czasy ehhh...
Ciekawymi czasami były te, kiedy w postaci aukcji w ramach najpopularniejszej polskiej platformy transakcyjnej, mianowicie Allegro.pl, całkowicie legalnie sprzedawano mefedron.

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: magik469 » 4 lata temu

To są pracowniki jego pewnie ekipa bo on sam kokosy zbiera z tego. Bardzo porządny typ. Szanuje ludzi bo nigdy z nim nie było problemu... Nigdy.

Dodano po 6 minutach 9 sekundach:
Był koleżka który pisał na forum że dostał 1kg reshipu 2 razy 😁 wierzę bo tutaj też mi wleciał podwójny reship bez proszenia bez pisania i jęczenia z niedogodnosci. Był zły humor i przy obiedzie mówię że tylko cud może się stać żeby było 3mmc i poprawa nastroju fajnie uspokajało wracam na kwadrat a tu sąsiadka mówi ejjj paczka do ciebie a ja Coooooooo opakowanie dodytkam otwieram noooo i jest cud he he to były czasy Predatora :smoke:

Dodano po 6 minutach 21 sekundach:
To była chyba ta afera na dopek i po tej aferze przyszedł meil Predator nikogo nie wyjebał i powstanie nowej stronki. Niektórzy pewnie to pamiętają. Od samego początku jestem z PREDATOREM.

Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
Ja wierzę że wszyscy będą zadowoleni... Trzeba czasu

Status:
Przemek30
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 65

Nieprzeczytany post autor: Przemek30 » 4 lata temu

Trochę poczekałem i złego słowa nie powiem .Takie czasy ale 3 gołębie które które zabłądziy dotarły. Cieszę się i powodzenia

Status:
pawelb_ns
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: pawelb_ns » 4 lata temu

Dla wszystkich który mają problem z odebraniem paczki jednym z wielu sposobów jest zamówienie np. na adres najbliższej żabki. Nim paczka dojdzie możecie pójść uprzedzić, że paczka przyjdzie i tyle :)

Status:
Zakrist
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 21

Nieprzeczytany post autor: Zakrist » 4 lata temu

magik469, a to nie Ty narzekałes ze ostatnio predator Cię wyjebal i nic nie dolatuje a teraz od początku z predatorem ?

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

Zakrist,
Teraz są dziwne akcje dlatego piszę że wierzę że każdy będzie zadowolony. Dogadane wszystko w meilu noi zobaczymy

Status:
pawelb_ns
Ssak
Użytkownik

Zakrist pisze:
4 lata temu
magik469, a to nie Ty narzekałes ze ostatnio predator Cię wyjebal i nic nie dolatuje a teraz od początku z predatorem ?
magik469 pisze:
4 lata temu
Boss, czy ty nie widzisz że z tad trzeba już wypierdalac... bo nie ma sensu przeciez danie towaru innego niż się oczekuje to wyjebka.
:D

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

pawelb_ns, przecież jest odpowiedź na forum że pisz codziennie obiecuje ogarnąć odpowiedź ekipy Predatora

Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Noi dogadane wszystko w meilu. Parę dni bez bez odpowiedzi weszło wkurwienie ale jest reakcja dogadany temat itp. wiec się okaże

Status:
Bartoszek
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 20

Nieprzeczytany post autor: Bartoszek » 4 lata temu

KaroKaja pisze:
4 lata temu
Sama czekam na zaległe zamówienie. To może po kolei.
1. Na stronie nie ma żadnego info jakim przewoźnikiem są realizowane wysyłki - wiem, że to ze względu bezpieczeństwa. Ale skoro vendor nie odpisuje na maile to jak niby mam ustalić czy w moim mieście jest wogóle punkt takiego przewoźnika albo jaki kurier jeździ? Nie da się tego zaplanować przed złożeniem zamówienia.
2. Po zatrzymaniu tylu paczek ja @mss5mdc akurat rozumiem bo chłopak zadbał o siebie, podał fejkowe imie i nazwisko, kurier do niego nie przyjechał albo przyjechał i nie zadzwonił więc ma teraz problem - bo jeśli firma kurierska nie ma punktów odbioru tylko oddział to na 99% będą chcieli od niego dowód osobisty. Już z poprzednim przewoźnikiem u mnie tak było, że jak paczka nie trafiła do pickup i trzeba było jechać po nią do oddziału lokalnego to zawsze weryfikowali tożsamość (a w pickup czy u kuriera mieli to w dupie i wydawali paczke po podaniu pin).

Jeśli jest faktycznie taki problem z tymi dostawami, jedni piszą że mogą przekierować, inni piszą że nie mogą przekierować, a jeszcze inni piszą że wogóle nie mają żadnego wglądu do swojej rakiety (poza trackingiem) to niech się vendor pofatyguje i napisze konkretną instrukcje dla swoich klientów. Płacisz 75zł za wysyłkę a nie masz zupełnie żadnych informacji czym to poleci i jak to logistycznie zaplanować.
Wszytskie instrukcje masz na stronie przewoznika czarno na bialym napisane wystarczy wykonywać wskazówki :)
Pozdrawiam :)

Dodano po 2 minutach 47 sekundach:
pawelb_ns pisze:
4 lata temu
Zakrist pisze:
4 lata temu
magik469 pisze:
4 lata temu
Boss, czy ty nie widzisz że z tad trzeba już wypierdalac... bo nie ma sensu przeciez danie towaru innego niż się oczekuje to wyjebka.
:D
HAHAHAHAHAHAAHAHA XD

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3146

Nieprzeczytany post autor: Boss » 4 lata temu

Ja od 4 dni nie mam odpowiedzi
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
pawelb_ns
Ssak
Użytkownik

magik469, ja mam wszatko wyjaśnione. To ty jednego dnia najeżdżasz i szukasz teorii spiskowych, a innego go bronisz :D

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

Teorie spiskowe he he popieram czyjeś zdanie to teorie spiskowe he he

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 4 lata temu

Boss pisze:
4 lata temu
Ja od 4 dni nie mam odpowiedzi
stary, z jakiego maila piszesz? Jak z tuta... to zmień mailing!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

pawelb_ns, Wiesz co to znaczy spiskować przeciwko komus. Tutaj mam wybór albo kupować albo wypierdalać do kogoś innego... Jeżeli już się nie dogadam to ja wiem co dalej. Parę tych paczek moich było zatrzymanych itp. I kilka lat wspolpracy. dlatego niektórzy mają dosyć. Nie sztuką jest zrobić ale sztuką jest naprawić i przeprosić. Może nie mam racji ale jeżeli wyprostujemy sobie to to przeproszę na forum i na meilu

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

U mnie w końcu powiało optymizmem jeśli chodzi o stosunki z predatorem , reshipy wyleciały i czekam aż gołąbek wyląduje :)
Więc jestem dobrej myśli i miło zaskoczony !
Pozdrawiam

Status:
pawelb_ns
Ssak
Użytkownik

magik469 pisze:
4 lata temu
pawelb_ns, Wiesz co to znaczy spiskować przeciwko komus. Tutaj mam wybór albo kupować albo wypierdalać do kogoś innego... Jeżeli już się nie dogadam to ja wiem co dalej. Parę tych paczek moich było zatrzymanych itp. I kilka lat wspolpracy. dlatego niektórzy mają dosyć. Nie sztuką jest zrobić ale sztuką jest naprawić i przeprosić. Może nie mam racji ale jeżeli wyprostujemy sobie to to przeproszę na forum i na meilu
No można się denerwować jak są problemy ale życzę więcej spokoju i aby wszystko się szczęśliwie skończyło :)