Ostatni post z poprzedniej strony:
Jeszcze jakiś tydzień temu pisałem do kogoś żeby się nie martwił, bo tutaj paka zawsze dochodzi i będzie dochodzić. Ktoś powie, zamawiał na własne dane to ma. Być może jest w tym trochę racji, ale gdybym to zrobił inaczej to jak teraz mógłbym udowodnić, że rzeczywiście zapłaciłem. Poza tym psy już u mnie w tej sprawie były. Nie tylko u mnie zresztą. I co? Ano nic bo ja z nimi nie gadam. Mam takie prawo. Zamawiałem mało, żeby mnie nie szantażowali przyklepaniem dilerki. Tylko nikt o tym nie pomyśli kiedy wypomina komuś małe zamówienie. Nie pomyśli że bezpieczeństwo vendora w dużej mierze zależy od tego czy zamawiający ma się czego bać i jest go czym straszyć. Tutaj nie tylko ma więc niech sobie sprawdzają konto i wpadają jak mają za dużo czasu. Bo poza wnioskiem o ukaranie za posiadanie niewiele mogą. Co zresztą na złość zrobili i w konsekwencji dostałem prace społeczne. Kurwy psy jebane burki ciapate. Przepraszam, poniosło mnie. Czas zmienić lokal co i Państwu radzę. To tylko moja opinia, zrobicie co uważacie. Jeszcze tylko zdanie do moderatora: Jak trzeba to potnij gdzie trzeba i puść. Nie wiem czy tu można pisać takie wywody, jeśli nie to zablokuj całość. Wszystko jedno. NarkaPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
- Status:
-
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
LOL, najzwyczajniej na mailu i privnote było co innego a teraz się dowiaduję że czekamy na zieloną falę. Achaa spokopredatorRC pisze: ↑5 lata temuLOL, pierw chcemy mieć pewność, że te co lecą to dolecą i dopiero kolejne dostają zielone światło,

No dokladnie - puentą sytuacji jest XD
Hhehehe no tu się wszystko dzieje z dnia na dzień, strzeżonego .. i tak dalejZjawaSwietlna pisze: ↑5 lata temuLOL, najzwyczajniej na mailu i privnote było co innego a teraz się dowiaduję że czekamy na zieloną falę. Achaa spokopredatorRC pisze: ↑5 lata temuLOL, pierw chcemy mieć pewność, że te co lecą to dolecą i dopiero kolejne dostają zielone światło,Tyle że nic takiego mi nie było mi wiadome.
No dokladnie - puentą sytuacji jest XD

Wybacz za wprowadzanie w błąd, czasem sam nie wiem na czym stoje

Cierpliwości

ONE AND ONLY
siemka, ogólnie mi doleciała pamiętaj że nie dostaniesz trackingu od zmiany statusu na wyslane. Ja się upomniałem po paru dniach i po 2 dostałem odpowiedź, także nie stresuj się w razie czego :') a tak do tego co mówi predZjawaSwietlna pisze: ↑5 lata temuLOL, najzwyczajniej na mailu i privnote było co innego a teraz się dowiaduję że czekamy na zieloną falę. Achaa spoko Tyle że nic takiego mi nie było mi wiadome.
to chyba lepiej i dla niego i dla ciebie, bo on nie traci tyle towaru w reshipach a ty nie musisz załatwiać reshipu bo ta sprawa z predem może potrwać dlugo. (Ja dopiero pakę z grudnia odebrałem). Ale to co się dziwić V jak tu chodzi o parę set paczek których wartość w najlepszym wypadku to min 250 zl. No i na długość mojego oczekiwania wypadały sytuację niezależne odemnie ani od niego, V jak najbardziej uczciwy w razie wątpliwości przez osoby z Niebieskim nickiem zapraszam na pv przez privatenota , postaram sie rozwiać wątpliwośćpredatorRC pisze: ↑5 lata temuLOL, pierw chcemy mieć pewność, że te co lecą to dolecą i dopiero kolejne dostają zielone światło

Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Według mnie jest bardzo ok. ale to moje zdanie ja też bardziej patrze na cenę w przypadku np 3cmc. bo bardziej z myślą o szczurach biorę. jak im taka pasuje to taką pobieramLamaMekashi pisze: ↑5 lata temuHoxed, wszystko się zgadza poza jakością 1sza klasa. Jeszcze parę msc temu bym się zgodził ale Tera nie.

Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
- Status:
-
Ja tracking mam tylko chodzi o to że była mowa na mailu i privnote że miało być nadane wczoraj lub dziś. Pred już sprostował że sam już czasem nie wie na czym stoi, że było to wprowadzenie w błąd bo dopiero z forum dowiedziałam się że paczki czekają na zielone światło. Ktoś też pisał żebym poczekała dwa dni na aktualizację statusu ale ja dzisiaj już mam za sobą dwa dni czekania na aktualizację więc zostawiam to bez komentarza.
Też byłam w gronie paczek które nie dotarły w grudniu i nie chcę powtórki z rozrywki więc jestem za ostrożnością i rozumiem Kosmitę... Będę czekać cierpliwie, wszystko to wyszło z jednego wielkiego nieporozumienia i tu stawiam kropkę. Nie widzę sensu by drążyć temat dalej.
Z fartem

według mnie to nawet lepiej że nie daje tracka odrazuZjawaSwietlna pisze: ↑5 lata temuJa tracking mam tylko chodzi o to że była mowa na mailu i privnote że miało być nadane wczoraj lub dziś. Pred już sprostował że sam już czasem nie wie na czym stoi, że było to wprowadzenie w błąd bo dopiero z forum dowiedziałam się że paczki czekają na zielone światło. Ktoś też pisał żebym poczekała dwa dni na aktualizację statusu ale ja dzisiaj już mam za sobą dwa dni czekania na aktualizację więc zostawiam to bez komentarza.
Też byłam w gronie paczek które nie dotarły w grudniu i nie chcę powtórki z rozrywki więc jestem za ostrożnością i rozumiem Kosmitę... Będę czekać cierpliwie, wszystko to wyszło z jednego wielkiego nieporozumienia i tu stawiam kropkę. Nie widzę sensu by drążyć temat dalej.
Z fartem![]()
![]()

pzdr
pzdr
- Status:
-
Hahahha no widzisz ja dostałam odrazu bardzo młodym popołudniem i zaaktualizowała się tylko, za przeproszeniem: gó*no burza w komentarzach

predatorRC, ty Łbie xD odpoczywaj i nabierają siłę na jutro zebys mógł odpisywać , pozdrawiam cieplutko

Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.
tutaj gówno burza to juz od grudnia mordo ale sytuacja się stabilizujeZjawaSwietlna pisze: ↑5 lata temuHahahha no widzisz ja dostałam odrazu bardzo młodym popołudniem i zaaktualizowała się tylko, za przeproszeniem: gó*no burza w komentarzach![]()
pzdr
pzdr
I want to place multiple orders but there is no kind of answer on the email. And right now, i cant wait for you guys to send it when you want, i need fast stock if you can promise that then reply to me, you know who i am..
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Dojść napewno dojdzie, ale czy w tydzień to nie wiem

pzdr
pzdr