Gdzie teraz na zakupy?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

KotToJest, Również korzystałem niegdyś z przelewów, ale powiem Ci, że warto przenieść się na płatności BTC, gdyż jest to bezpieczniejsza forma dla obu stron. Dodatkowo poleciłbym Ci zaopatrzyć się w jakikolwiek telefon za 20 zł i numer na słupa - wtedy minimalizujesz ryzyko wpadki niemalże do zera. ;)
Przelewy są pod ścisłą kontrolą, a przelewy BTC możesz anonimowo zrobić choćby z Bitcoinmatów, a jeśli do nich dostępu nie masz, to nie ma problemu, by założyć własny portfel, bo aktualnie wiele osób inwestuje w BTC.
Tym bardziej, że szykuje Nam się potężny kryzys gospodarczy. :)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
KotToJest
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 3

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: KotToJest » 4 lata temu

Gandalf, problem jest w tym, że chyba jestem za głupi na BTC :D bez kitu podchodziłem już chyba 5 razy tak na poważnie i koniec końców kończyło się na tym, że znajdowałem eleganckiego V z przelewem. Ten ostatni robi teraz niestety wyprzedaż więc ja biedny z domu szukam dalej ^^ w każdym bądź razie dzięki za pomoc :)

Status:
gheorgherr
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: gheorgherr » 4 lata temu

Hey guys where can i buy cannabinoids fast please?...synthetics dosent have
But in the end it doesn't even matter!

Reptyles

Status:
DonyOne
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: DonyOne » 4 lata temu

Interesuje mnie Fake Koko ktoś coś wie gdzie jest dobre Cena/Jakoś? Ogólnie potrzebuje ją w celu komercyjnym i potrzebuje jak najlepszej imitacji.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

DonyOne, Hmm... a patrzyłeś u Synthetics, ?

odczynnik o nazwie Synthetic Cocaine https://synthetics.pro/index.php/product/synthetic_cocaine/

oryginału i tak nie zastąpi bo profil działania nie do podrobienia xD [ale jak chcesz to ja mówię, że warto]
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
DonyOne
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Dużo osób polecało od atoma ale on nie ma na stanie a tutaj cena dosyć mocna ale możliwe, że spróbuje.
Też interesuje mnie ta z Funkylab.cc Masz może jakoś wiedzę o tym Vendorze?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

DonyOne pisze:
4 lata temu
Masz może jakoś wiedzę o tym Vendorze?
wiem tyle co Ty! czyli nic! sama czekam na przesyłkę... jak wleci zdam raport xD

ale jeśli chodzi o produkty fakecocopodobne to tylko Synthetics,

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 90

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: chemiczny » 4 lata temu

DonyOne,
U fankiego trwa na razie akcja samplowa.
Jest zbyt wcześnie aby cokolwiek powiedzieć.
Ja tak jak Gargameli, również polecam Ci syntetycznych.
Myślę że będziesz zadowolony.
Wiosna :D

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

chemiczny pisze:
4 lata temu
Ja tak jak Gargameli, również polecam Ci syntetycznych.
z Synthetics, współpracuję od dawna. nigdy nie doświadczyłam problemów! zdarzyło się może 2 lub 3 razy, że paczka wleciała z opóźnieniem, ale to nie z winy sklepu tylko przewoźnika!

Więc DonyOne, Synthetic Cocaine to jedyna rozsądna oferta.

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex
Reputacja: 347

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: pumex » 4 lata temu

Gargameli pisze:
4 lata temu
DonyOne, Hmm... a patrzyłeś u Synthetics ?
odczynnik o nazwie Synthetic Cocaine https://synthetics.pro/index.php/product/synthetic_cocaine/
Gargameli, ja też skorzystam z rady. ostatnio miałem okazję pobawić się tymi subsami i muszę przyznać, że spodobało mi się :)
Gargameli pisze:
4 lata temu
oryginału i tak nie zastąpi bo profil działania nie do podrobienia xD [ale jak chcesz to ja mówię, że warto]
To niestety prawda :D Ale jak mówisz, że warto, to spróbuję tego substytutu :D dzięki!

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

pumex pisze:
4 lata temu
że spodobało mi się
bo odczynnik tego warty xD...

a i sklep Synthetics, na owe czasy godny polecania.

Status:
DonyOne
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Ja się chyba też skuszę na 10g :D i napisz opinie ;p

Status:
Bryy12
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Bryy12 » 4 lata temu

Co jest grane z smart****?

Wiadomość moderatora Gandalf

NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum

Status:
Harry Pothead
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Harry Pothead » 4 lata temu

Strzala ludziska. Gdzie teraz najlepiej na zakupy? Mam na myśli porządny kontakt z v oraz bezpieczeństwo. Piwo albo gratisik dla osoby która dobrze podpowie.

Status:
Zet
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 25

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Zet » 4 lata temu

Harry Pothead jeśli patrzeć pod kątem dobrego kontaktu i bezpieczeństwa to polecam Synthetics i Atomchemicals, natomiast jeśli chodzi o duży asortyment i największy wybór psychodelików to polecam predatorRC, też dobry kontakt jak na dzisiejsze warunki, a ostatnio widać, że dopracowali bezpieczeństwo i paki latają już bez większych problemów.

Status:
yogi
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 14

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: yogi » 4 lata temu

Panowie w ktorym sklepie najlepiej zaopatrzyc sie w maczany?? Szopy leca w kulki..4tydz gołąb leci i kurwa wątpię zeby doleciał.. Z góry dzieki Mordeczki Pozdrawiam