Ostatni post z poprzedniej strony:
LamaMekashi, Ja to się dziwię ludziom którzy wiedzą że paczki średnio co miesiąc wpadają całymi partiami a mimo to zamawiają. Prześledziłem forum gdzieś od listopada , i non stop co 2-3 tygodnie piszecie że partia wpadła po 2 tygodniach piszecie że coś doszło , w grudniu pełno ludzi pisze że wpadło potem cisza , luty piszecie że wpadło , marzec że wpadło, tydzień temu kilka osób pisało że wpadło.Ja miałem kur*******kie szczęście że doszło
Jak długo czekacie na reship ? kolejny miesiąc czasu ? Sam cierpliwie czekałem na reship dobre 29-30 dni jak się okazało dostałem jakieś zlewki, z głównego zamówienia gdzie wypłaciłem ponad 900 papierów nie dostałem nic, tylko dostałem z tego drugiego minimalnego gdzie zrobiłem order żeby szybciej paczkę wysłali...
Jestem podczas rozmów z predatorRC, ale mam wrażenie że ***************** nie wiem jakiego cenzuralnego słowa użyć ale NIEOGARNIAJĄ powinno być najbardziej odpowiednie.
LamaMekashi, Piszesz że mam się cieszyć że cokolwiek z Reshipu dostałem , odpowiadam Ci że nie ciesze się że - byłem dogadany na wszystko, a nie na 25%.
Możliwe że na dniach się dogadam z Predatorem i będzie wszystko ok, jednak nie jestem typem hazardzisty lubię jak paki docierają pod adres za każdym razem, a są takie miejsca na ziemi gdzie nigdy nie było problemu z transportem.
Po drugie czekanie miesiąc aby dostać reship i to jeszcze 1/4 zawartości , przepraszam ale to nie moja bajka.
Piszecie że Predator jest dużym dostawcą OK jestem w stanie to zrozumieć . Jedna jakość obsługi idzie w przeciwnym kierunku do jego wielkości.
Reasumując :
+ TAK DOSTAŁEM RESHIP
- RESHIP NIEZGODNY Z ZAMÓWIENIEM
- MIESIĄC CZASU OCZEKIWANIA
- PACZKI CAŁY CZAS WPADAJĄ
Więc jeśli jesteś osobą cierpliwą i możesz sobie pozwolić w skrajnych przypadkach na oczekiwanie na paczkę+reship do 2 miesięcy z czystym sercem polecam predatora
Na pewno znajdzie się grono farciarzy którym przyleci za pierwszym razem
------------------------------------------------------------
Jedynie co mnie pociesza to jakość 3cmc w mojej ocenie jest dobre 8/10