Ostatni post z poprzedniej strony:
Hm the domain name has expired lol.This is very strange.
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Hm the domain name has expired lol.mam na myśli drugą turę wysyłek w ubiegłym tygodniu
mi odpowiedź z automatu doszła okola tygodnia temu że paczka została przyjęta i gdzie kierować pytania, dla mnie jak najbardziej dobre rozwiązanie dla ludzi którzy nie wiedzą gdzie kierować pytania, tracking dostalem, weekend teraz jest więc paczka stoi - normalne. Opanowanie troszke, nie siejcie fermentu ;p poczekajcie spokojnie
no jesli stoi dłużej niż 3dni w jednym miejscu ,a jestem pewny ,że stoi to wiedz ,że paka ustrzelona...
Soon again avaiable at www.predator-rc.com
Przecież weekend jest, paki mogą stać, raz masz update z czwartku, a kolejny dopiero we wtorek.Przybysz pisze: ↑4 lata temuno jesli stoi dłużej niż 3dni w jednym miejscu ,a jestem pewny ,że stoi to wiedz ,że paka ustrzelona...
teraz kwestia czy została ustrzelona jeszcze w kraju nadawcy czy już w twoim.wydaje mi się ,że jak giną paczki w kraju nadawcy to zazwyczaj nie złego się nie działo oprócz braku tego czego zamówiliśmy i czekaliśmy.
Hmmm skąd masz takie przecieki ?
Kolejny który lubi gdybać. Co się stało napisałem wyżej, a zamówienia z przed awarii zostaną zrealizowane z kolejną listą wysyłkową - nic nie ulega zmianie.