amfetamina
amfetamina
sprawdzony sposob na zjazd nie grzalem kilka miesiecy a zapodalem 5g świeżej amfetaminy w dobe czuje mrowienie na całym ciele ciemno przed oczami ogolne osłabienie
amfetamina
Gerald, nie była czysta, czyta amfetamina po 50mg, w szczególności po takiej przerwie rozłoży Cię na łopatki.
Wracając do pytania, witaminki, zjedz coś, pij dużo bo to wychodzi z organizmu wraz z moczem i przeczekaj.
Nie ruszaj się zbytnio i nie przemęczaj. Poleż sobie dziś nie robiąc nic.
Wracając do pytania, witaminki, zjedz coś, pij dużo bo to wychodzi z organizmu wraz z moczem i przeczekaj.
Nie ruszaj się zbytnio i nie przemęczaj. Poleż sobie dziś nie robiąc nic.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
amfetamina
ojebałem banana i arbuza a wiesz co zauwazylem gdy wypije 0.5plynu na raz jest duzo gorzej do momentu jak pojde sie odlac to w sumie juz od wana wiedzialem a towar byl swieży mokry,mam ogromna tolerancje i takie ilosci przyjmuje nawet po kilku miechach pauzy
amfetamina
Gerald, nie pij na siłę bo nadmiar płynów też może zabić, tylko pij dużo. Lepsze efekty, nie będą zauważalne po 30min, może nawet po 30h, zależy jak się upodliles.
Czysta amfetamina to sucha, bezzapachowa substancja, o lekko gorzkawym smaku. Z wyglądu trochę jakby błyszczy. Pozdrawiam.
Czysta amfetamina to sucha, bezzapachowa substancja, o lekko gorzkawym smaku. Z wyglądu trochę jakby błyszczy. Pozdrawiam.
amfetamina
Gerald, co to znaczy przygrzejesz? Chcesz zwalczać ogień ogniem? Proszę bardzo, droga wolna. Nie myśl tylko, że to cokolwiek poprawi. Co najwyżej skumuluje działanie i będziesz cierpiał później, tylko bardziej niż teraz.
amfetamina
no tak dorzuciłem połówke i jak ręka odjał a co do amfetamina to świeża zawsze jest mokra tak samo jak koks i w dodatku śmierdzi jak otwierasz worek
Dodano po 6 minutach 44 sekundach:
Piotr2k, hehe mysi zapach dla mnie np mefedron śmierdzi jak ogorki kiszone
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Smith, grzanie czyli podgrzewanie substancji
Dodano po 6 minutach 44 sekundach:
Piotr2k, hehe mysi zapach dla mnie np mefedron śmierdzi jak ogorki kiszone
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Smith, grzanie czyli podgrzewanie substancji
amfetamina
Gerald, nie, Ty nie widziałeś świeżej dobrej amfetaminy w życiu i to nie jest żaden zarzut. Mało kto widział. To co masz to jest pasta, która powinna zostać oczyszczona chociażby domowym sposobem przy pomocy bezwodnego acetonu.
Czemu sie dziwisz, że minęło? Jak masz kaca i się znowu napierdolisz to będziesz czuł kaca, czy będziesz pijany? Bez sensu takim ludziom próbować pomóc.
Czemu sie dziwisz, że minęło? Jak masz kaca i się znowu napierdolisz to będziesz czuł kaca, czy będziesz pijany? Bez sensu takim ludziom próbować pomóc.
amfetamina
tak bede czuł kaca z tym ze w mniejszym stopniu wypiłem tez litra przecieru pomidorowego i troche w życiu juz widzialem
amfetamina
Gerald, nie, nie będziesz czuł kaca, mylisz się. Tak samo jak wciagniesz kreskę jak sam zauważyłeś, nie będziesz czuł zwały. Twój organizm potraktuje to po prostu jako następny dzień ćpania i zwałe poczujesz gorsza, w momencie kiedy już nie przygrzejesz.
A soki pomidorowe i inne lekarstwa z arsenalu pana Zięby to wiesz jak pomagają, prawie wcale. W tym wypadku czas leczy rany i można jedynie łagodzić skutki oczekując na poprawę.
A soki pomidorowe i inne lekarstwa z arsenalu pana Zięby to wiesz jak pomagają, prawie wcale. W tym wypadku czas leczy rany i można jedynie łagodzić skutki oczekując na poprawę.
amfetamina
w takim razie troche czasu minie zanim to nastapi zostało mi 45worow z tym że ograniczam spożycie