Nie rozumiesz, równie dobrze gdzie napisałem o długofalowym stosowaniu czosnku? Na czczo z rana w ramach regeneracji i dobrą persalityke jelit. Witaminy Olimpu sa jednymi z najlepszych, jeśli nie najlepsze. Nie napisałeś, ale również nie dodałeś, że stostowanie 5htp + stymulanty mogą gościa wykręcić. Owszem polecam, bo jadłem i było wspaniale (mdma + hexen), a to że zjeba okrutna to sprawa drugorzędna. Apropo zaczepki to przypominam Panie
Boss, że to Pan ubliżał mi od konfidentów, że sprzedałem Silka, pomawiał że bije matke, rzucam słoikami i jestem rufus, co oczywiście jest bzdurą. Chciałem się z Panem umówić na spotkanie twarzą w twarz żebyśmy wyjaśnili sobie wszystkie niesnaski kazałeś mi przyjechać do Warszawy, pech tak chciał, że nie przepowidziałeś że jestem właśnie ze stolicy. Na co ubliżałeś mi dalej i napisałeś jednak, że jestes w Holandii i jak wrócisz to mnie rozjebiesz, zmieniałeś chyba z 4 razy wersje, aż sam się pogubiłeś w swoim kłamstwie. Niemniej jednak czekam na Pana powrót i ostateczne wyjaśnienie sprawy. Bo pisanie i podawanie mi adresu w Holandii z tekstami "Dawaj przyjeżdzaj do Holandii to Cię rozjebie pecie jebany, konfidencie" jest tak samo słaba jak te Pana intrygi, Panie Boss.
Pisanie i pomawianie, że jestem konfidentem gdzie garowałem i odjebałem wyrok + białko mam czyste jest naprawdę słabe, samo w sobie pisanie do ludzi "konfidencie, pecie" i myśl, że w internecie jest się anonimowym jest jeszcze słabsze, uwierz mi na słowo że jeżeli bezpodstawnie opluwasz człowieka i rzucasz słowami co Ci Bozia na śline rzuci, może się dla Ciebie to kiedyś źle skończyć. Pisałem w tej sprawie do admina
Sergiusz na co oczywiście odparłeś wyzwiskami najgorszego kalibru, (mam screeny) kto, co i od kogo wyszły zaczepki jak i wielumilowe intrygi, również polecam do zapoznania się moderatorom josiek,
Gandalf,
Gargameli, z zaistniałą sytuacją. Rozumiem, że jesteś userem z rangą i długoczasowym stażem, ale to nie upoważnia Cię do opluwania drugiego usera. Jak już wspominałem, nie musimy się lubić! Wystarczy, że się szanujemy.
Dodam, iż rozumiem że masz tutaj posłuch ludzie Cię lubią, Ja osobiście do Ciebie nic nie mam, ale sam zacząłeś intrygi, wyzwiska, pomawianie i wyssane opowieści z palca, które nie mają pokrycia z rzeczywistością. Nie chce iść udry na udry, ale o sensowne wyjaśnienie sytuacji.
PS. Przepraszam za offtop.