Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobra robię reckę właśnie zdążyłem 120 mg snifdem (mierzyłem na oko bo my się waga zjebała ) sniff był mniej 1bolesny niż się spodziewałem. (Może dlatego że niedawno się z kimś biłem I mi krew z nosa poleciała więc mam trochę zmęczony nos). Działa jak klef działać powinen. Za jakiś czas wrzuca zdj sortu.4-CMC HCL BIG CRYSTAL PRIMA SORT (LIMITED) Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
4-CMC HCL BIG CRYSTAL PRIMA SORT (LIMITED) Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Oto zdj sortu
- Załączniki
-
- Sort
- 20200523_160018.jpg (1.5 MiB)
4-CMC HCL BIG CRYSTAL PRIMA SORT (LIMITED) Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Właśnie testuję ten sorcik. Wygląda jak na zdjęciu Vladimir.
Oczywiście ja takie rzeczy to sniff only (wyjątkiem był jedynie Efylon i pixy na 3mmc).
Od 15 poszło parę węgorzy. Ale jakieś takie wybrakowane działanie (czegoś brakuje).
Polecacie oral, więc podzielę sobie na kapsułki. Tylko pytanko ile dać do jednej?
Moja tolerka to ok. 5g 3cmc raz na 1-2 miesiące (no i sporadyczne wypady z 0,5 ameryki )
200-300 mg będzie git?
A byłbym zapomniał.
Ten post jest tylko fikcją literacką, a przedstawione wydarzenia nie miały miejsca w rzeczywistości!
Oczywiście ja takie rzeczy to sniff only (wyjątkiem był jedynie Efylon i pixy na 3mmc).
Od 15 poszło parę węgorzy. Ale jakieś takie wybrakowane działanie (czegoś brakuje).
Polecacie oral, więc podzielę sobie na kapsułki. Tylko pytanko ile dać do jednej?
Moja tolerka to ok. 5g 3cmc raz na 1-2 miesiące (no i sporadyczne wypady z 0,5 ameryki )
200-300 mg będzie git?
A byłbym zapomniał.
Ten post jest tylko fikcją literacką, a przedstawione wydarzenia nie miały miejsca w rzeczywistości!
Cathinone, lykaj odpowiednik półtorej kreski typowej dla Ciebie
Wszystko jest fikcją Nie sugeruj się opiniami innych Bezpieczeństwo to podstawa
Jakieś nowe opinie na temat tej 4ki ?
Miał ktoś ostatnio ją w gołębiu ?
bez zmian, zostało xxx gram i już więcej nie będzieCannadyjczyk pisze: ↑4 lata temuJakieś nowe opinie na temat tej 4ki ?
ONE AND ONLY
Jakość jak zawsze One and Only
Natomiast jak chodzi o działanie i moc to jak dla mnie jest w miarę lajtowa. Tzn nie ma wykurwu jak po transparencie ale na spokojniejsze meetingi Perfect gdyby tylko tak nie jebalo przeokrutnie
Natomiast jak chodzi o działanie i moc to jak dla mnie jest w miarę lajtowa. Tzn nie ma wykurwu jak po transparencie ale na spokojniejsze meetingi Perfect gdyby tylko tak nie jebalo przeokrutnie
- Załączniki
-
- IMG_20200930_190426.jpg (1.7 MiB)