Ostatni post z poprzedniej strony:
Przez 3-4 miesiące u każdego był jakieś zabrudzony batch, ten za to wygląda wyk***iście!!3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Tak, ale szukamy innego źródła, wtedy będzie 3-MMC "NEW BATCH" w niższej cenie
Jak się uda
ONE AND ONLY
Predziu szukaj takiego dostawcy, który robi zwarte, twarde i bielutkie kryształy, gdzie widać też przeźroczyste kamyczki w bryle. Przez ostatnie 6 miesięcy latał sort, który był lekko(wydawał się biały ale pod światło było widać tę barwę) beżowy bo był nasączony jakimś CHWASTOXEM - bez kitu ten sam zapach co środka na oprysk Stąd wiele osób narzekało, i to u każdego sprzedawcy.predatorRC pisze: ↑4 lata temuTak, ale szukamy innego źródła, wtedy będzie 3-MMC "NEW BATCH" w niższej cenie
Jak się uda
Dokładnie zwarty przezroczysty hmm fajny jak wskakuje odrazy jest akcja i reakcja
Pamiętam jak kiedyś przyjąłem (może z 0.1g) nosem taki mocno beżowy kryształek (tzn rozkruszyłem go) i mnie posadziło jakbym conajmniej 3x tyle przyjął i do tego z nieprzyjemnymi efektami
Na szczęście takich kryształków było maks kilka, reszta normalne białe kawałki (co nie znaczy że w mniejszym stężeniu nie było tego w tych bielszych - ale jeśli to mało, bo na ogół zero uboków).
p4tt4y4, No to samo, wystarczyło rozetrzeć i nawąchać się oparów i bomba wchodziła ale "rozpuszczalnikowa". Świetnie wspominam sort z samego początku roku, ze stycznia. Bielusieńki, suchutki i normalnie można było się bawić sniffem a nie tylko bombki. Obecne zdjęcia zachęcają.
GrzybeQ pisze: ↑4 lata temuPredziu szukaj takiego dostawcy, który robi zwarte, twarde i bielutkie kryształy, gdzie widać też przeźroczyste kamyczki w bryle. Przez ostatnie 6 miesięcy latał sort, który był lekko(wydawał się biały ale pod światło było widać tę barwę) beżowy bo był nasączony jakimś CHWASTOXEM - bez kitu ten sam zapach co środka na oprysk Stąd wiele osób narzekało, i to u każdego sprzedawcy.predatorRC pisze: ↑4 lata temuTak, ale szukamy innego źródła, wtedy będzie 3-MMC "NEW BATCH" w niższej cenie
Jak się uda
Przepraszam ,że zapytam. Szukacie nowego dostawcy bo ten wam podniósł cenę czy zepsuła się jakość ?predatorRC pisze: ↑4 lata temuTak, ale szukamy innego źródła, wtedy będzie 3-MMC "NEW BATCH" w niższej cenie
Jak się uda
Jakość się nie psuje jest zawsze kosa conajwyzej podniósł dostawca cenę za produkcję
po prawilnym sorcie 3 mmc jakbys zajebal 450mg oralem to bys nie wiedzial gdzie sufit a gdzie podłoga a faza by cie trzymala 4h lekkoNooghdra pisze: ↑4 lata temuNazwa Sklepu
Ilość Zamawiana: 5g
Nazwa produktu: 3mmc CRYSTAL
Wygląd produktu: Białe kry
ROA: Oral
Czas działania: ~2h
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 450mg
Profil działania: Euforia 70 / speed 30
Plusy:
+ łatwo się kruszy
+ nie odczułem zjazdu
+ pierdolniecie
Minusy:
- za szybko się kończy
Ogólna ocena: 8/10
Podsumowanie:
W mojej opinii to co tygryski lubią najbardziej czyli prawilne 3mmc z przewaga euforii i odrobiną speeda. Nie rozleniwia jak np. 4cmc. Muzyka brzmi pięknie , chęci do działania są, libido podniesione :thumbmup: Nie odczułem również shiz na zejściu, a zdarzało mi się to u innych V. Polecam
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Proszę o edycje : „nie sugerować się moja dawką - toaletka u mnie wysoka „
- Status:
No tylko, że takich sortów już nie ma .chyba każdy wie o co chodziło koledze, że jak na obecne czasy to jest superTylko Wiadra pisze: ↑4 lata temupo prawilnym sorcie 3 mmc jakbys zajebal 450mg oralem to bys nie wiedzial gdzie sufit a gdzie podłoga a faza by cie trzymala 4h lekkoNooghdra pisze: ↑4 lata temuNazwa Sklepu
Ilość Zamawiana: 5g
Nazwa produktu: 3mmc CRYSTAL
Wygląd produktu: Białe kry
ROA: Oral
Czas działania: ~2h
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 450mg
Profil działania: Euforia 70 / speed 30
Plusy:
+ łatwo się kruszy
+ nie odczułem zjazdu
+ pierdolniecie
Minusy:
- za szybko się kończy
Ogólna ocena: 8/10
Podsumowanie:
W mojej opinii to co tygryski lubią najbardziej czyli prawilne 3mmc z przewaga euforii i odrobiną speeda. Nie rozleniwia jak np. 4cmc. Muzyka brzmi pięknie , chęci do działania są, libido podniesione :thumbmup: Nie odczułem również shiz na zejściu, a zdarzało mi się to u innych V. Polecam
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Proszę o edycje : „nie sugerować się moja dawką - toaletka u mnie wysoka „
Ludzie wpierdalacie RC z 5lat jak nie lepiej, połowę neuronów macie popalone i chcecie żeby klepalo tak jak na początku przygody. A tak już nigdy nie będzie!
witam. powiem szczerze ze 3mmc od predzia jest kicha:/
Na mnie działa świetnie, ale zużywam 1-2 g na ok 3-4 miesiące (rzadko kiedy mam czas na degustację)
Ja też próbowałem i zastrzeżeń nie mam. Jakiego sortu próbowałeś? Z tego miecha?
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Prima sort najlepszy na świecie polecam
zeszly tydzien golabek przylecial. pamietam 3mmc z czasow kiedy bylo legalne,duzo tego peklo i to kolo tamtego nawet nie lezalo. rower a samochod sportowy. zawiodlem sie