N-ETHYLHEXEDRONE POWDER/NEEDLE PRIMA SORT Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: predatorRC

Status:
tomryk
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

N-ETHYLHEXEDRONE POWDER/NEEDLE PRIMA SORT Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis

Nieprzeczytany post autor: tomryk » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Smith, Przybysz, Ogromne dzieki za recenzje. Bede bardzo wdzieczny, jesli pomozecie mi jeszcze doprecyzowac. Chce zamowic od predzia, ale sa 4 dostepne sorty i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Lubilem starego henia bo mocno przypominal coco, i czegos takiego caly czas szukam. Czy moglibyscie doradzic, ktory sort powinienem wybrac jesli zalezy mi na:
-najszybsze wejscie, najlepiej do minuty-dwoch
-jak najmniejsze pieczenia nochala, delikatny splyw
-mozliwosc pojscia spac

Pozdrawiam.

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

tomryk pisze:
4 lata temu
Smith, Przybysz, Ogromne dzieki za recenzje. Bede bardzo wdzieczny, jesli pomozecie mi jeszcze doprecyzowac. Chce zamowic od predzia, ale sa 4 dostepne sorty i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Lubilem starego henia bo mocno przypominal coco, i czegos takiego caly czas szukam. Czy moglibyscie doradzic, ktory sort powinienem wybrac jesli zalezy mi na:
-najszybsze wejscie, najlepiej do minuty-dwoch
-jak najmniejsze pieczenia nochala, delikatny splyw
-mozliwosc pojscia spac

Pozdrawiam.
no to ja polecam zdecydowanie needle

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: -604

Nieprzeczytany post autor: Smith » 4 lata temu

tomryk, to sie nawzajem wyklucza. Nie wiem jakiego hexa probowales, ale wedlug mnie nie ma on niczego wspolnego z kokaina. Dla mnie najlepsze są igły bo dają najmocniejsze doznania przy najmniejszych ubokach. Najmocniejszy jest nadal crystal, lecz uboki zauważalne, zwała potężna. Wiesz no mozesz troche do hexa dodać lidokainy, żeby znieczulał nos, ale o możliwości pójścia spać bez benzo czy coś, to nawet nie mowy.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
tomryk
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: tomryk » 4 lata temu

Przybysz, Dzieki :)
Smith, tez nie wiem jakiego probowalem, chyba ze "dobrego" to wystarczajaca odpowiedz. Albo zlego koko, co tez mozliwe :) Akurat pojscie spac to ta najmniej wazna kwestia, najbardziej chodzi mi o nochal i o uboki. Dzieki !

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

Smith pisze:
4 lata temu
tomryk, to sie nawzajem wyklucza. Nie wiem jakiego hexa probowales, ale wedlug mnie nie ma on niczego wspolnego z kokaina. Dla mnie najlepsze są igły bo dają najmocniejsze doznania przy najmniejszych ubokach. Najmocniejszy jest nadal crystal, lecz uboki zauważalne, zwała potężna. Wiesz no mozesz troche do hexa dodać lidokainy, żeby znieczulał nos, ale o możliwości pójścia spać bez benzo czy coś, to nawet nie mowy.
znaczy da się 4-6h po ostatniej aplikacji :D zależy co robimy w trakcie badań -ja sobie popijałem piwko, ostatnią aplikację miałem chyba około 1:30 a 6:00 zasnąłem i wstałem 5h później i w miarę normalnie się czułem :D i naprawdę byłem happy

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: -604

Nieprzeczytany post autor: Smith » 4 lata temu

Przybysz, masz zahartowany orgaznim, ja po ponad pół rocznej przerwie gdzieś 2017 zjadłem 6 kresek igieł i nie zasnąłem 3 dni, teraz to by się już raczej nie powtórzyło :D

Sorry za offa
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 4 lata temu

Hexen needle,bardzo fajny srymulant :D
Fajnie klepie,nie wchodzi na serducho i nie schizuje.
Odczynnik wart polecenia.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Mijrik
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: Mirjik » 4 lata temu

predatorRC, Once through the lab, I will immediately release an impartial and independent report, I hope the quality will be at the level expected by leaders like Predator.....

Good new week to The Team of PredatorRC .
ONE and ONLY-PredatorRC !
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap:

Status:
pracawnet
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 83

Nieprzeczytany post autor: pracawnet » 4 lata temu

Chwalą, że dobre
Załączniki
IMG_20201112_233250.jpg
IMG_20201112_233250.jpg (2.34 MiB)

Status:
Dzesi Pinkman
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Dzesi Pinkman
Reputacja: 611

Nieprzeczytany post autor: Dzesi Pinkman » 4 lata temu

Needle to uznany sort :thumbup: natomiast hex classic ma do niego jakiś podjazd ?

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Mijrik
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: Mirjik » 4 lata temu

:D N-Hex-needle is clasic in janr..... :smoke:
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap:

Status:
k0t
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 108

Nieprzeczytany post autor: k0t » 4 lata temu

Witam,
HEXEN NEEDLES próbowałem pierwszy raz, ogólnie organizm czysty, wypoczęty, zdrowy i nie przećpany. 7 lat z dala od wszystkiego.... Czasem alko i mi.

Wygląd jak na zdjęciach powyżej.
Pierwszy sniff ok 30-40mg. Boli, piecze, ale po 3 minutach znieczulenie, nosa i zębów. Po 5 minutach wejscie, że JA PIERDOLĘ. Czuć że jest bardzo mocno, speed, stymulacja psycho-fizyczna, można robić, nie wiesz co, ale bardzo szybko 😁 zachwycony efektem wejścia dociagnalem po 30 minutach taką samą dawkę,i to był błąd. Mocny wjazd na serce, splątanie myśli, nieogar. Przestymulowanie. 2mg eti, piwko, i za 4h spałem.

Drugie teksty poszły po ciągu 4 dni na NEPie. Ofiara spala, jadła, ale NEP już nie działał jak p potrzeba, dziwny nieogar w głowie i pusta, smutna stymulacja.

30mg sniff. Po 5 minutach weszło, tym razem jak należy, powrót do żywych. Dawkowaniem co 2h po 30-40mg utrzymuję odpowiedni stan. W nocy można spać po 5-6h od ostatniej dawki.
Mocne cholerstwo! Duże ciśnienie na dorzucanie.
Trzeba dużo uzupełniać magnes, potas,cynk, dosyć mocno wypłukuje te mikroelementy. Nie mając benzo pod ręką trzeba uważać podczas badań 🙂