EUTYLONE Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: sandheavens

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: -604

Nieprzeczytany post autor: Smith » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gargameli pisze:
3 lata temu
Jeśli ktoś nadal ma wątpliwości to zanim napisze bzdury to zapraszam do lektury:

https://psychonautwiki.org/wiki/Talk:Eutylone
YourNightmare, przypominam, że dobrze opisałem substancje. Z tego samego źródła co Gargameli, a to że ona nie działa tak jak jest opisane w podręczniku, to już nie moja wina. Dzis podchodze do niej w sposób podrecznikowy i zobaczę, czy to w ogóle rzeczywiście eutylon.

Nie bronie Ci minusować mi postów, jak Ci przez to trochę ulży, ale pisanie, że sprzedałbym własną matkę za sample jest trochę nie okej. Ogarnij się chłopie, bo ja naprawdę staram się być do granic możliwości wyrozumiały w stosunku do Ciebie, ale na zbyt wiele już sobie pozwalasz.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Reputacja: 1834

Nieprzeczytany post autor: Sergiusz » 3 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

YourNightmare pisze:
3 lata temu
Smith pisze:
3 lata temu
Smith pisze:
3 lata temu
ta substancja jest bardzo mocna i trzeba ogarnąć dawkowanie
Smith pisze:
3 lata temu
Substancja wymaga ostrożności w dawkowaniu i samokontroli w dorzucaniu. Wszystko jest dla ludzi, ale niektórzy ludzie od pewnych rzeczy powinni się trzymać z daleka
YourNightmare, nikomu nic nie polecam i wez ze mnie zejdz chlopie juz bo nie masz pojecia o czym piszesz. Nikt jeszcze nie wzial tej substancji w odpowiedni sposob. Kazda substancja w okreslonej dawce moze zrobic krzywde, lub nawet zabic. To wasza wina jesli sie do odpowiednich dawek nie stosujecie.

No tak Twoja YourNightmare, ja jatem odpowiedzialny za to, że np Ty sobie walniesz czegos za duzo. Wspominalem o probie alergicznej, wspomialem o tym zeby byc ostroznym, jak takze o tym zeby nie przekraczac okreslonych dawek bo bedzie kara i stalo sie tak jak napisalem.
więcej gówna niż czlowieka, jesteś zerem, nara
Ode mnie masz minus 10 punktów reputacji i za każde kolejne nawet najmniejsze przewinienie tracisz rangę. Mowa tutaj o nawet najmniejszym przewinieniu, bo jak zobaczę jeszcze raz taki przejaw chamstwa jak teraz to po prostu wypierdalasz stąd raz na zawsze.
Nie życzę sobie również aby ktokolwiek inny kontynuował tutaj dyskusje nie na temat.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

Sergiusz, ok, sorry, ale Kaspersky powinien za to zapłacić, gdyż naprawdę chcieliśmy pomoc, nie wjebać go na minę...
Nie warto pomagać, teraz wiem
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie

Nie ma co tu pisać, substancja jest źle podpisana, pisząc z V zostałem poinformowany o nieprawidlowym info od dostawcy. Jest to jak najbardziej prawdopodobne z przyczyn miejsca produkcji owego odczynnika.

Nie wiem czy można to nazwać recka bo wziąłem 50mg, zauważyłem speed i ta korbę na bani. W tej dawce nic złego sie nie stało, działanie nie było nawet jakieś najgorsze, po prostu już na samym wejściu przywalilo serducho, żeby następnie poczuć sero, ale nie w postaci pluszu, tylko w postaci takiej trochę świecy. No tak czy siak, to nie eutylon. To jest ta substancja zombie.

Gorąco nie polecam sortu, nawet na testa. Bo po próbie alergicznej 10mg, poczułem cos (na granicy placebo), a dawki normalne już są niezbyt przyjemne, a moze dla kogoś być szkodliwe.

Status:
terapeuta
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 45

Nieprzeczytany post autor: terapeuta » 3 lata temu

nie polecam ryje głowę! można dużo zjeść rożnych rzeczy ale to jest ścierwo !! nie kupujcie i nie jedziecie tego !! popali wam styki na zawsze! 10 mg na testa robi niezły rozpierdol!! można się bawić różnymi delikatesami :) ale tego nie polecam!! za mocne nawet dla weteranów !! (baw się z głową) a od tego trzymaj się z daleka!!

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 3 lata temu

terapeuta, a nie pomyliłeś czasem Eutylonu z Efylonem ??
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie

Gargameli, na pewno pomylił, ale też ma rację. To jest efylon niestety, bo testowałem. W ogólnym rozrachunku ma rację.

Zapewne rzucane jest to tak jak kiedyś, bez dbałości o szczegóły. Dawniej też jakiś sklep miał opisany efylon jako BK-EBDB.
Ostatnio edytowany przez Smith 3 lata temu, łącznie edytowano 1 razy.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Smith, czyli jednak faktycznie mamy do czynienia z BK-EBDP, a nie BK-EBDB ?

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie

Gargameli, niestety tak. Nie mam testów, żeby dać tutaj dowód na to, ale nie da się pomylić działania tej substancji z niczym innym. Pisałem do V, odpisał że to sprzedawca dał taką nazwę i ja wierzę. Przecież Ci ludzie sprzedają hexy jako hepy itd, Mają wyjebane w poprawne oznaczanie, syntetyzuja tego ile wlezie, a potem byle żeby zeszło :P

Wiem, że nie powinienem może tego pisać, ale u innego V z polecanych tez jest eutylon. Wygląda nawet na ten sam sort po zdjęciu, tylko że nie ma tam ani jednej opinii o nim. Stąd faktycznie widać, że źródełko musi być nierzetelne.

Status:
CzarnyMurzyn
Psychonauta
Awatar użytkownika
Czarnymurzyn
Reputacja: 376

Nieprzeczytany post autor: CzarnyMurzyn » 3 lata temu

Dostałem to w samplu od sandheavens,
Kurwa. Więc co to jest? Bo jak serio to BK-EBDP to nawet do tego nie podchodzę. Już raz zjadłem i wiem co się działo!
Załączniki
Eutylone.jpg
Eutylone.jpg (4.76 MiB)
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=

Status:
terapeuta
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Eutylonu jest w temacie wiec opisuje działanie na mnie...(nie wiem czy sprzedawca podaje prawdziwa nazwę) ja osobiście ze swojej strony nie polecam tego odczynnika .... aczkolwiek każdy specyfik działa inaczej na osobę. pisze że mnie to po mieliło... chociaż nie jestem lajkiem...... tak można pisać ze dużo ćpasz lub za mało ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia. może nie uważam się za weterana ale faza po tym czymś jest koszmarna... jest wile dużo lepszych rzeczy od tego Vendora :) ale tego specyfiku nie polecam!! Pozdrawiam

CzarnyMurzyn, nie mam pojęcia co to jest po zdjęciu i opisie"ev" lub ew" napisz do Vendora :)

Wiadomość moderatora

scalono

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie

CzarnyMurzyn pisze:
3 lata temu
BK-EBDP
tak
terapeuta pisze:
3 lata temu
Eutylonu jest w temacie
Dokładnie, i eutylon nie ma takiego działania jakie opisujesz. Takie ma efylon, ale okazało się, że substancja ma źle wpisaną nazwę i akurat przypadkowo się nie pomyliłeś :)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Smith, mimo szczerych chęci nie jestem w stanie odnieść się do odczynnika, bo go nie badałam! i nie wiem co to naprawdę jest. dlatego jeśli już ktoś to posiada i ma zamiar badać to sugeruję mega rozsądek i rozwagę. zresztą chyba nie muszę tłumaczyć nikomu, że te odczynniki służą do badań chemicznych. pod jakim kolwiek pretekstem nie wolno tego spożywać!

Status:
terapeuta
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gargameli, Popieram !! Polejcie Jej :)

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie

Gargameli pisze:
3 lata temu
sugeruję mega rozsądek i rozwagę
Ciężko ogólnie to będzie badać, bo żeby z tą substancją wstrzelić się w dawkę, która pokaże jej działanie, a jednocześnie nie sprawi, że będziemy mogli pożegnać się ze snem i doznamy bardzo dotkliwego zjazdu jest prawie niemożliwe i zależy od szczęścia.

Gadałem z pewnym kolegą o tym i jak on słusznie wspomniał, jak już ktoś będzie chciał badać to tylko sniffem. Ta substancja włożona do bębna staje się jeszcze bardziej inwazyjna (dłuższe działanie, mocniejsze efekty).

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

No taka sytuacja, hmmm, a kiszczak aferzysta,utwierdził iście mnie w racji, nie próbując, nie zachęcać i zawsze e może być pomyłka, i dupa.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.