Ostatni post z poprzedniej strony:
czyli to nie był mefedron
Ostatni post z poprzedniej strony:
czyli to nie był mefedron
Mimo wszystko wątpię że to był mefedron, ja też zrobiłem kiedyś ponad 5g w 3-4 dni, a później przyjebałem linie mefa i wymiotło mnie z kapci, mef bardziej uwalnia receptory, dużo lepiej się wchłania i działa prawie jednakowo na NOR, DOP i SER, 3CMC działa praktycznie tylko na NOR i DOP, więc tylko jeżeli jechałbyś na mixie 3CMC i 4CMC cały tydzień to miałbyś prawo nie poczuć nic.
Brakuje bardzo dokładnych badań na ten temat powinnowactwa x-CMC, ale te szczątkowe informacje którymi dysponujemy wskazują na to że wszystkie CMC działają głównie na serotoninę, nawet jeśli 3-CMC słabiej niż 4-CMC, to nadal serotonina podczas peaku wydaje się dominująca.
Jak się dobrze poszuka to wszystko się znajdzieNieZwyczajnie pisze: ↑4 lata temuBrakuje bardzo dokładnych badań na ten temat powinnowactwa x-CMC, ale te szczątkowe informacje którymi dysponujemy wskazują na to że wszystkie CMC działają głównie na serotoninę, nawet jeśli 3-CMC słabiej niż 4-CMC, to nadal serotonina podczas peaku wydaje się dominująca.
NOR i DOP to raczej odczynniki w stylu henia.
Wiadomość moderatora
No tutaj się nie zgodzę - 3mmc w ogóle słabo klepie sniffem, dlatego najlepsza jest bombka, bo iv owszem klepie ale działanie jest nieco inne, po pierwsze krótsze oraz poza samym wejściem nie ma tak szerokiego spektrum plusów jak na bombce. Łatwiej aplikuje się 3mmc sniffem niż 3cmc tylko dlatego, że znieczulający efekt 3mmc sprawia, iż jest mniej boleśnie.