Ostatni post z poprzedniej strony:
Ubik, new batch to trochę słabsza wersja crystala, ale bardziej ludzka. Możesz sobie zobaczyć moja recke w dziale preda. Co do vapo nie próbowałem, ale nie zdarza się tak, że jeden sort hexa jest lepszy vapo, gorszy sniff, a drugi na odwrót. Generalnie nie wiem jaki sort crystala Ci się trafił bo ten co mam od preda i od syntka jest bardzo aktywny, aż zbyt nawet można powiedzieć, bo na wejściu daje tak mocny rush, że ciężko trzymać się regulaminowej przerwy między dorzutkami. New batch jest bardziej jednolity w działaniu, także vapo raczej powinno wyglądać tak samo.HEX-EN - NEH, N-etylonorheksedron
HEX-EN - NEH, N-etylonorheksedron
U atoma ma sie pojawic hexen crystal wedlug mnie Crystal najlepszy obecnie na rynku;) Atomchemicals,
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie kupię dobrego hexa w dzisiejszych czasach ? GdZie szukać dobrego hexa ?
chcę złożyć jedno większe zamówienie ( scErze mówiąc nie mam ochoty , na to aby od każdego zamówić i spróbować i ocenić . ) szukam czegoś mocnego z jakąś euforia nie sama stymulacja . Dzięki
chcę złożyć jedno większe zamówienie ( scErze mówiąc nie mam ochoty , na to aby od każdego zamówić i spróbować i ocenić . ) szukam czegoś mocnego z jakąś euforia nie sama stymulacja . Dzięki
123456789, Każdy odczynnik podpisany hexen rock lub cristal, to najlepszy heniek na rynku, najmocniejszy i u każdego V taki hexen to ten sam towar. Hexen to raczej pusty stim, z euforią to możesz spróbwać NEPa, ale nie wypowiem się co do jakości NEPa teraz bo nie jadłem.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Nep u Atomchemicals, jest fajny,nie doświadczysz w tym produkcie pustego stima. Jest fajny,polecam
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Właśnie wypróbowałam hex en. Substancja strasznie schizujaca,powodująca lęki. Do ciągów to się na pewno nie nadaje wogle można łatwo przedawkowac. Nie polecam wolę euforyki.
Najlepsze hexy u atoma Atomchemicals, moc nie z tego swiata
male dawki pokazuja rozpierdol i energie ze caly dzien mozna latac jak pojebany

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Tak w skrócie
N-Ethylhexedrone was first mentioned in a series of patents by Boehringer Ingelheim in the 1960s which lead to the development of the better known drug methylenedioxypyrovalerone (MDPV) .
N-Ethylhexedrone was first mentioned in a series of patents by Boehringer Ingelheim in the 1960s which lead to the development of the better known drug methylenedioxypyrovalerone (MDPV) .
Хенеси, Hello dudee 3y. !
Where you now mate ?
Are you alive?
Where you now mate ?
Are you alive?

CMB

Kupiłem na testy ponad 20 gieta czystego hexenu od kosmity. 80mg na oko bez tolerki mnie tak wyjebało, że aż brak słów
Uliczna feta to nie ma podjazdu
W życiu mnie tak nie wyjebało
trochę na serducho siadło, bo w peaku 140BPM
Przesadziłem z ową substancją
Teraz dożutka wleciała, jakieś 30-40mg i jest bardzo SI

Uliczna feta to nie ma podjazdu

Jak HEX-EN to tylko needles albo ICE Crystal
Bomba konkret a jak troszkę lidokainy dorzucicie to ulalala (:

Ice atomowy wymiata moje ulubiene xDOdkurzacz2000 pisze: ↑4 lata temuJak HEX-EN to tylko needles albo ICE CrystalBomba konkret a jak troszkę lidokainy dorzucicie to ulalala (:
Sandheavens vs Kosmita jeśli chodzi o obecne sorty, może ktoś porównać kto wygrywa wielki pojedynek Hexów ?

a dam Ci zagadkę!Dzesi Pinkman pisze: ↑4 lata temuSandheavens vs Kosmita jeśli chodzi o obecne sorty, może ktoś porównać kto wygrywa wielki pojedynek Hexów ?![]()
dodaj do rozwagi SCAM, i Atomchemicals,
mocno się zdziwisz.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.